IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 A new breed of doll.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alyss

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 years 'ld
Partner: I'll kick the boys and make them fall.

BerichtOnderwerp: A new breed of doll.   do okt 20, 2011 5:23 am


Argh,” bracht het blonde meisje zacht uit, terwijl ze voor de spiegel stond. Ze had het cosplaypakje waar ze zo van hield net in de kast gehangen. Ze hield van cosplayen en ze was er ook aardig goed in. Ze kon goed naaien - oké, dat klonk absurd - en wist ook ervoor te zorgen dat dingen leken op waar ze op moesten lijken, in plaats van dat niemand zag wat ze voor moest stellen. Haar favoriete pakje was toch echt het Meruru kostuum. Origineel, schattig.. En roze. Roze was een leuke kleur en het klonk leuk. Ro-ze. Niet ros, zoals Abi het uitsprak, maar roze. Het kleurde schattig bij haar blonde haar, al droeg ze met cosplayen meestal een pruik. Ze deed de kastdeur dicht en zuchtte. Je mocht niet cosplayend over straat, want dat was raar. Anders had ze het waarschijnlijk allang gedaan. Maar goed, dat kon ze maar beter niet doen.
Zij moest de naam van de familie hoog houden. Alex, haar tweelingbroer, deed dit niet. Hij faalde op school. Zijn cijfers waren allemaal onder het gemiddelde (5), dus hij had geen enkele kans op slagen. Na dit jaar zou hij van school gestuurd worden, als ze het goed had. Haar zusje was nog klein, maar liep mentaal achter en leerde niet goed. Haar ouders gaven er niets om dat Alex een leerprobleem had en dat Tori, haar kleine zusje dus, niet kon leren. Het enige wat hen kon schelen was hun naam. Dus, moest zij die hoog houden en mochten Tori en Alex niet te veel met hen samen gezien worden. De meesten dachten zelfs dat zij hun enige dochter was. Ze slaakte een diepe zucht. Als ze achttien waren, zouden zij en Alex samen vertrekken. Met Tori, natuurlijk. Dat was althans wat ze als kind hadden afgesproken. Alex had nu een vriendin en de hele rambam en leek alleen maar aan dingen te denken waar zij liever niet aan dacht. Ach, ze had Tori nog.

Toen ze eenmaal was aangekomen bij haar favoriete plekje in heel het gebied, glimlachte ze. Ze zette haar voet op één van de takken en klom zo langzaam omhoog. Toen ze uiteindelijk op één van de hogere en stevigere takken zat, leunde ze met haar rug tegen de stam aan en keek ze schuin naar beneden. Haar favoriete plek was in de boom. Dit omdat hier een eeuwige rust heerste die haar leek te kalmeren. Bovendien had ze vanaf hier een goed uitzicht op wie er in de buurt was. Meestal zagen ze haar niet voordat zij hen zag. Niet dat ze erg hoog zat.. Op zijn hoogst twee en een halve meter, waarschijnlijk. Maar alsnog. Dadelijk viel ze als ze hoger zat. Ze brak liever niets. Tot hier wist ze precies welke takken ze moest hebben, dus het was simpel. Maar, hoger ging ze niet. Bovendien had ze hoogtevrees. Als ze hoger zou gaan zou ze er uitvallen zodra ze naar beneden keek, helaas.
Eén van haar voeten bungelde beneden, terwijl de ander op de tak stond, haar knie omhoog. Ze had gele schoentjes die kleurden bij het jurkje dat ze droeg en een zwarte panty. Kleuren die redelijk opvielen in het bos, dus. Als iemand haar zag zou het er raar uit zien. Een typisch rijkeluiskindje in de boom. Ze snoof eventjes. Toen ze voetstappen hoorde trok ze haar voet snel weer naar boven, want ze zat om eerlijk te zijn niet te wachten op commentaar. Bij deze beweging viel het knuffeltje, welke ze op haar schoot had gehad, echter naar beneden, waardoor ze even binnensmonds vloekte.

- OPEN.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   do okt 20, 2011 7:58 am

Met een zucht keek de lange blonde meid in de spiegel. Ze bleef naar het eigen zeeblauwe ogen staren. Ze knipperde een keer en keek in precies dezelfde ogen toen ze haar ogen weer opende. Was nogal logisch als je in de spiegel keek. Ze stond in haar kamer, haar afschuwelijk grote kamer. Haar blik ging door de kamer, het was er stil, té stil en té groot. Er stond overal wel wat en dan vooral dure dingen. Ze snoof en keek naar haar kamerdeur die zowat een kilometer van haar vandaan leek te zijn. Met een vermoeide blik draaide ze zich om, liep naar haar nachtkastje en graaide haar roze koptelefoon er vanaf. Met een zwaai zat het ding op haar hoofd. Het was een draadloze koptelefoon, dus ze kon gewoon muziek luisteren, ook al was ze een kilometer verwijderd van haar telefoon of mp3. Natuurlijk weer gekregen van haar papa. Bij die gedachte kreeg ze een rotgevoel in haar maag.

Eenmaal buiten keek ze van links naar rechts. Zoals gewoonlijk was er geen hond te bekennen, want alle rijkelui zat met dit weer binnen. Ook al was het weer mooi genoeg om naar buiten te gaan. Ze keek vanuit haar ooghoek naar het grote huis achter haar. Ze vervolgde haar weg over de stoep, na ja trottoir zoals ze het hier altijd noemde. Haar ouders waren toch weg, zoals gewoonlijk, aan het werk dus. Lily kon dus doen wat ze wilde het maakte niet uit wat ze deed, want haar ouders waren er toch nooit om op haar te letten en ook de schoonmaakster was té druk met haar werk. Met een diepe zucht en een neutraal gezicht liep ze door. Niet ver hier vandaan was gelukkig al het park. Een fijne plek om heen te gaan, er waren zowat geen mensen, maar ook weer wel, dus het was precies goed. Eenmaal aangekomen bij het Chestnut Park slenterde ze zowat over het pad. Een bankje was snel in het vizier, het stond ook nog dicht bij het watertje met de eenden, dus het was helemaal goed. Echter toen ze een van de vele bomen in het park passeerde schrok ze op en zette ze een stap naar achter. Ze bestudeerde het ding wat voor haar neus op de grond was gevallen. Een knuffel, een zwarte kat met grote ogen, lag voor haar voeten op de grond. Haar wenkbrauw rees langzaam op. Terwijl ze door haar knieën ging reek ze uit naar de knuffel en pakte ze het op. Met een veeg veegde ze het beetje zand van het ding af. Nieuwschierig keek ze van de knuffel omhoog. Terwijl haar zee blauwe ogen omhoog gingen naar de boom waar ze dacht dat de knuffel uit was gevallen, merkte ze een meisje op. Ze bleef naar het meisje kijken. Ze had erg leuke kleding aan, maar daar moest ze nou niet aan denken. Met een glimlach liep ze een stukje verder naar de boom. "is deze van jou??" vroeg Lily terwijl ze de knuffel naar haar uitstak. Er zat nog een paar meter tussen hun. "waarom zit je trouwens in die boom?" terwijl ze zacht grinnikte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyss

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 years 'ld
Partner: I'll kick the boys and make them fall.

BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   do okt 20, 2011 8:54 am


Eigenlijk was ze best vreemd. Ze liep altijd met een knuffel. Vaak een andere. Vandaag was het een grote zwarte kat met een wit buikje en een wit snuitje, met hele grote ogen en rechtopstaande oren. Erg originele namen had ze niet voor haar knuffels, dus deze was simpelweg Neko-chan. Ze staarde naar de plek waar de kat had horen te liggen; op haar schoot. Vervolgens keek ze naar beneden, alsof ze dom was en er nu pas achter kwam dat die kat er niet meer lag. In werkelijkheid had ze gewoon geen zin gehad om eerder te kijken, maar door verschillende geluiden die ze onder zich had gehoord had ze toch maar gekeken. Er stond iemand onder haar. Een meisje, om precies te zijn. Het meisje bukte zich en pakte Neko. Ze wilde haar mond openen om tegen het meisje te praten, maar woorden waren ver te zoeken. Ze was geen type die snel sprak als het niet nodig was. In discussies was ze erg goed, omdat ze dat had geleerd van haar ouders. Haar vader was meesterlijk in discussies en ze had altijd stiekem geluisterd. Maar, ze praatte niet graag. Ze was niet zo sociaal. Het was grappig om te zien hoe iemand iets oppakte van bovenaf. Oké. Misschien niet zo grappig. Of misschien helemaal niet grappig. Maar toch wel een beetje grappig.
Toen ze uit haar gedachten ‘ontwaakte’, hield het meisje de knuffel al naar haar toe. ‘Is deze van jou?’ vroeg het meisje. Ze knikte, hopend verdere vragen te vermijden en de knuffel te krijgen. Helaas ging het meisje door en vroeg ze waarom ze in de boom zat. Ze haalde even diep adem en liet zich eraf zakken, om de tak stevig beet te houden, zodat ze hangend boven de grond terecht kwam. Toen liet ze los, om rustig te landen. Het was vanaf daar nog maar één meter tot ze de grond zou raken, dus ze zakte lichtelijk door haar knieën voor ze het meisje aankeek.
Hallo,” sprak ze zacht. “Alyssa Regina George is de naam, maar Alyss is goed,” sprak ze rustig. Ze had geleerd zichzelf altijd voor te stellen voor ze iets anders deed. Vervolgens glimlachte ze licht en pakte ze voorzichtig de kat aan, om hierna haar jurk glad te strijken en de kat af te kloppen, want ze had het idee dat het vies was. “De reden waarom ik in de boom zat,” sprak ze zacht, een beetje nadenkend. De precieze reden was heel simpel. “Het is daar mooi en je wordt niet lastig gevallen,” glimlachte ze toen droogjes. “Maar, bedankt voor het oppakken van Ne-.. Mijn knuffel,” zei ze toen, zichzelf verbeterend.
[/size]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   do okt 20, 2011 9:12 am

Nadat Lily haar vraag aan het meisje had gesteld, kwam ze in beweging. Binnen een minuut stond ze voor haar op de grond in het gras. Het meisje begroette haar en vertelde haar vervolgens haar naam, haar volledige naam. Ze leek haar dus een aardig rijk meisje, waarschijnlijk net zo als haarzelf. Eindelijk is iemand die haar waarschijnlijk niet zal beoordelen als een verwend type. "mooie naam" gaf ze maar als antwoord. Ze wachtte zelf nog eventjes met haar naam te vertellen. Ze had ook geleerd zich altijd voor te stellen wat er ook aan de hand was, maar mensen uit laten praten was ook erg belangrijk. Al snel kreeg Lily antwoord op haar vraag waarom Alyss in die boom zou zitten. Ze moest even grinniken over de woorden "niet lastig gevallen". Het klopte wel wat ze vertelde. Ze bedankte voor het oppakken van haar knuffel. Haar zeeblauwe ogen keken even naar de zwarte kat met het witte buikje en snoet. Ze grinnikte "geen dank". Haar blik ging echter weer naar Alyss om zichzelf maar eens voor te stellen. Dat was nu wel zo netjes, toch? "mijn naam is Lily Stace Ina" zei ze met een vriendelijke en opgetogen stem. "maar natuurlijk mag je me gewoon Lily noemen" zei ze met een grijns. "zit je hier dan altijd in die boom voor je rust??" en ze keek even nieuwsgierig naar het meisje. Ze snapte haar wel. Het was fijn om een plekje te hebben waar het rustig was, maar jammer genoeg was bij Lily heel het huis rustig, behalve als de schoonmaakster binnen kwam met de stofzuiger en al het andere lawaai wat ze maakte. Haar ouders waren er nooit dus ze hoefde niet te klagen dat ze té weinig privacy kreeg. Ze haalde zichzelf weer even uit haar gedachte om haar aandacht weer op het meisje te richten. Haar ogen gleden over haar kleding heen "mooie jurk, eens iets wat anders dan al dat standaard saaie spul wat je tegenwoordig ziet" zei ze terwijl ze de jurk onderzoekend aan bleef kijken. Lily had wat met kleren, heel typisch dus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alyss

avatar

Aantal berichten : 80
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 years 'ld
Partner: I'll kick the boys and make them fall.

BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   za okt 22, 2011 7:59 am


Lily Stace Ina was de naam van het meisje dat zich voor haar bevond. Het meisje zei dat ze haar Lily mocht noemen en Alyss knikte. “Aangenaam kennis te maken, Lily,” sprak ze kalm. Lily was een aparte naam. Ze vond het een beetje klinken als een afkorting, omdat ze Lillians, Lilith’s etc. kende.
Het meisje sprak opnieuw en Alyss keek op. Haar werd gevraagd of ze hier altijd zat voor haar rust. Alyss glimlachte. “Niet altijd. Er zijn meer mooie plekken,” antwoordde zij glimlachend. “Daken zijn vaak ook heel leuk. Of andere plekken. Vaak hoge, al heb ik hoogtevrees,” glimlachte ze. Maar, daar moest ze vanaf komen. Anders had ze een probleem als de aliëns haar kwamen halen.
Ja, ze geloofde nog in aliëns. Dit omdat haar moeder had moeten lijden aan een dissociatieve identiteitsstoornis. In haar tweede persoonlijkheid zei de vrouw altijd dat ze bezeten was door een aliën, en dat soort dingen. En natuurlijk had onwetende Alyss alles geloofd. Alle knuffels die ze op de schappen aan de lange wand in haar kamer had staan, had ze van haar ma gekregen. Meer dan 100. Veel meer. Haar moeder zei altijd dat er allemaal zielen in die beesten zaten. Zo droeg deze, Neko, de zielen van mishandelde katten in zich. En zij stelde hen gerust. Dat was haar leventje en wat mensen haar ook vertelden, ze bleef volhouden dat zij gelijk had.
Plots werd er tegen haar gepraat. Ze was helemaal vergeten dat het meisje er nog was. Het meisje maakte een opmerking over haar kleding en Alyss knikte. “Bedankt,” sprak ze eerst kalm. “Ik maak mijn kleding zelf, zodat ik herkend kan worden,” zei ze toen. “Je kan zeggen wat je wilt, maar ik geloof dat wij niet de enigen zijn in dit universum. Even als dat dood niet echt dood is,” zei ze toen kalm. Haar moeder was gestorven bij de geboorte van haar jongste zusje. En haar zusje leek precies op haar moeder. Zij dacht dus dat het een reïncarnatie was.
Zo geloof ik dat deze knuffel, Neko, de ziel van mishandelde katten in zich draagt,” zei ze toen droogjes. “Ik heb heel veel - echt héél veel - knuffels die allemaal een bepaald iets hebben waardoor ik denk dat ze anders zijn,” zei ze toen en ze glimlachte lichtjes. Nu dacht het meisje waarschijnlijk dat ze gestoord was. Yeay.
[/size]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   zo okt 23, 2011 3:26 am

Lily keek naar het meisje en hoorde haar woorden. Ze glimlachte breed en knikte een keer als antwoord "hetzelfde" zei ze nog steeds glimlachend. Nadat ze haar vraag had gesteld over of Alyss hier altijd zat voor haar rust, kreeg ze uiteindelijk antwoord met dat ze hier niet altijd zat, omdat er nog meerdere mooie plekken waren. Lily knikte begrijpend, gelukkig waren hier meerdere te vinden, anders zou het al snel saai worden. Lily moest echter grinniken om haar laatste woorden. "je hebt hoogtevrees, maar gaat wel op daken zitten??" apart sprak ze kalm. "al moet ik wel toegeven, dat als het té hoog word ik het ook niet zo fijn meer vind, maar daken zijn erg fijn als je een rustig plekje nodig hebt. Ze glimlachte even en keek naar de lucht en gelukkig was de lucht nog steeds zeeblauw met de witte wolken. Geen regen dus, gelukkig. Haar aandacht veste zich al snel weer op Alyss. Haar blik ging nog een keer naar haar knuffel kat, maar ze begon zich toch ook wel af te vragen waar ze die jurk vandaan had. Zulke jurken vond ze altijd geweldig om te zien. Ze bedankte haar "geen dank" zei ze kalm. Haar ogen werden groot toen ze zei dat ze haar kleding zelf maakte. "wow, jij moet echt designer worden later" zei ze breed glimlachend. Lily werkte in een kledingwinkel voor de lol, ze mocht dan meestal ook wel alle leuke dingen doen, haar kleding was dan ook op maat gemaakt, maar niet door d'r zelf. Opeens draaide ze heel het gesprek om. Lily keek haar verbaasd aan toen ze erover begon dat ze niet de enigste waren in dit universum en dat dood niet echt dood was. Ze kon zich niet inhouden om even vaag naar het meisje te kijken. Ze grinnikte even "ik kan ook niet geloven dat we de enigste zijn, maar dat ze er precies zo uit zien als in stripboeken en films, betwijfel ik" zei ze kalm, maar ze meende het wel. Vervolgens begon ze over haar knuffel, volgens haar had haar knuffel de zielen van mishandelde katten in haar, ook hadden haar andere honderden knuffels dit ook. Lily kreeg even de kriebels en begon even dom te grinniken "het zou allemaal best kunnen, het enige probleem ik kan er niet in geloven, omdat ik zelf nog nooit zoiets heb meegemaakt". Lily meende alles wat ze zei, ze was ook van mening dat ze zelf niet in dingen kon geloven die ze zelf nog nooit gezien had. Dat andere het wel geloofde, omdat ze iets hadden waargenomen, prima, maar zij heeft het dan niet waargenomen en kan er dan dus ook niet in geloven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A new breed of doll.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new breed of doll.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: OOST :: CHESTNUT PARK-
Ga naar: