IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 At the beach

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: At the beach   vr okt 21, 2011 7:44 am

Jack staarde naar de parasol boven haar, ze lag op een handdoek op het strand. Ze zuchtte even en draaide haar hoofd naar rechts. Jack haalde haar hand onder haar hoofd vandaan en pakte haar tasje, ze pakte rustig haar mobiel en keek hoe laat het was. 'Hmm... 2 uur. Waar blijft Dash toch?' Ze legde haar mobiel weer terug in de tas en pakte een lolly er uit. Ze ging recht op zitten en haalde het plastic papiertje van de lolly, en stopte de lolly in haar mond. Ze ging weer liggen en legde haar rechter arm onder haar hoofd.
Ze was enkel gekleed in een korte broek en een topje, onder haar kleding had ze een bikini aan. Voor het geval dat ze met haar zusje in de volle zon ging zitten of in het water zou gaan. Ze had haar slippers op het zand naast zich gelegd, waardoor ze nu makkelijk met haar tenen door het zand kon gaan. Uit haar tas die naast haar lach haalde ze een simpel tijdschrift tevoorschijn. Ze hield normaal niet van die blaadjes. Maar ze waren best handig op het strand tegen verveling. Ze sloeg hem open en het eerste wat ze las was een soort artikel over zogenaamde leuke kleding. Jack bestudeerde de kleding even goed. 'Spuuglelijk', mompelde ze tegen zichzelf als antwoord. Jack glimlachte even en zag daar een meisje aangelopen met raibow haar. Ze grinnikte en ging recht op zitten, en ze zwaaide.
'Hier! Hier ben ik Dash!' Zei ze even en ze glimlachte breed. Haar zusje was altijd lief geweest, ze zag haar meestal ook als beste vriendin. Iemand waarmee ze niet vaak ruzie had, waar ze haar problemen en geheimen kon vertellen. Ze ging opnieuw met haar voeten door het zand. Ze hield ervan. Vooral van rust. Al was het hier niet te zoeken met al die krijsende kleine kinderen om je heen, maar goed. Ze grinnikte even en keek naar haar kleine zusje die Jack blijkbaar niet had opgemerkt. Jack zette zich af met haar hand en stond op, ze zwaaide met haar hand heen en weer. 'Hier! Dash! Hier ben ik!' Schreeuwde ze naar haar zus. Ze zag haar zusje kijken en ze ging weer zitten, ze glimlachte breed.

&Dash.


Laatst aangepast door Jack op za okt 22, 2011 12:25 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   vr okt 21, 2011 7:57 am

Te laat. Te laat. Te laat! Dash kon het niet uitstaan. Was ze zo langzaam bezig? Ze snelde de deur uit terwijl ze een pet op haar hoofd draaide en rende zo snel als ze kon naar het strand. Ze was altijd al snel geweest en dat probeerde ze alleen te verbeteren. Haar fel gekleurde haar werd naar achteren geslagen door de wind omdat ze kracht zette tijdens het rennen/ Sneller, sneller, sneller. Uiteindelijk maakte ze een sprong en landde ze in het zand, waardoor vele korrels een stuk verder schoven. Ze richtte haar paarse ogen op het strand en zocht het af naar Jack. Jack was haar stiefzusje. Ze kende haar al zo lang dat ze haar niet meer als stiefzusje zag, maar als een echte zus. Het gebeurde wel eens dat ze kort ruzie hadden, maar meestal was het geen ruzie te noemen. Ze had geluk dat ze zo'n hechte band had met haar zus.
"Hier, Dash! Hier ben ik!" werd er over het strand heen geschreeuwd en Dash richtte haar blik op waar het geluid vandaan kwam. Ze had een tas over haar arm geslagen met de benodigde spullen erin en had een pet op haar hoofd. Ze rende over het zand heen - wat moeilijker ging dan ze gedacht had - en plofte uiteindelijk op haar knieën voor Jack neer.
"Sorry dat ik zo laat ben, ik kon m'n spullen niet zo goed vinden." legde ze uit. Het was niet zo gewoon voor haar om te laat te zijn, meestal was ze op tijd. Ze graaide in haar tas en haalde er een blauwe handdoek uit, die ze over het strand uitgooide. Ze ging erop zitten, met haar rug naar de rest van de wereld toe en alleen gericht op Jack. "Oke, hier ben ik dan. Heb jij die nieuwe leerling in onze klas al gesproken, die Lisanne of zo?" vroeg ze vervolgens. De laatste roddels behandelen was niks voor haar, maar ze deed het wel met haar zus. Bovendien was die Lisanne echt.. onuitstaanbaar. Tenminste, dat vond ze zelf. Maar zij vond heel andere mensen aardig dan haar zus. Soms.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   vr okt 21, 2011 8:20 am

Dash kwam op Jack afgerend en Jack keek haar blij aan. Dash plofte voor haar neer op haar knieën. Ze glimlachte even, ze had een tas mee en haar pet op. "Sorry dat ik zo laat ben, ik kon m'n spullen niet zo goed vinden." Legde haar zusje uit. Ze glimlachte lief en keek haar even aan. 'Is niet erg joh! Je bent altijd op tijd je mag wel een keertje te laat zijn. Tenminste een paar minuten... Haha.' Zei Jack vriendelijk. Dash haalde haar hand doek eruit en ging naast haar liggen.
Ze keek haar even aan en stond op, ze haalde de stok uit het zand en stak de stok opnieuw in het zand maar zodat Dash ook schaduw had. Jack ging zitten op haar kleed en legde haar tasje tussen en Dash en haar zelf in. Ze keek haar even aan, en gaf haar een knuffel. "Oke, hier ben ik dan. Heb jij die nieuwe leerling in onze klas al gesproken, die Lisanne of zo?" Jack grinnikte. 'Omg, die kakker? Die b*tch? Nee toch!' Ze ging op haar rug liggen en grinnikte even. 'Ja ik heb eventjes met haar gesproken maar ik kon haar meteen al niet uitstaan. De betweter!' Zei ze tegen haar zus, en ze graaide in haar tasje. Ze kreeg een lolly te pakken en hield het voor haar zusje haar gezicht. 'Hier lolly?' Zei ze en glimlachte ze legde hem bij haar neer, en keek toen even achter haar. Ze haalde het stokje uit haar mond, en liep even naar de prullenbak. Ze gooide haar stokje weg en liep toen weer terug naar haar zusje. 'Sorry ik moest even - nou je weet wel...'
Zei ze en ze grinnikte even. Ze keek haar zusje weer aan, ze zag achter haar twee meiden lopen. Ze zuchtte even, ze tikte haar zusje aan en wees naar de twee meiden. Onopvallend zou dat ze haar niet zouden zien. Ze zuchtte even en zag dat ze weer met jongens zaten te flirten en hun smexy bikini. Ze zuchtte even en keek naar de jongen die werd aangeraakt door de meiden. Ze zuchtte opnieuw en keek weer naar haar zusje. 'Ik kan die meiden vooral niet uitstaan, ze zitten bij mij in de klas echt vreselijk zijn die meiden, altijd roddelen. Flirten bij de jongens, de nerd hun huiswerk laten doen en dan krijgen de jongens nerd een kusje op hun wang. Altijd arrogant, gemeen en zo.' Zei ze met een grappig gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   vr okt 21, 2011 8:36 am

"Oh me God, die kakker? Die bitch? Nee toch!" riep Jack uit, waardoor Dash begon te lachen. Ach, tenminste een iemand die het met haar eens was. Er waren genoeg mensen die Lisanne aardig vonden, maar die mensen mocht Dash eigenlijk ook niet. Vaak hield ze die gedachten voor zichzelf omdat ze gewoon geen ruzie wou, al wist ze toch al dat ze zou winnen van hun. Ze was gewoon veel cooler en beter dan hun, duh! Typisch Rainbow, een tikkeltje arrogantie. "Ja ik heb eventjes met haar gesproken maar ik kon haar meteen al niet uitstaan. De betweter!" merkte Jack op, waardoor Dash alweer moest grinniken. Ze had haar zelf niet gesproken, maar dat meisje zat achter haar, samen met Jessica. Dan zaten ze samen te lachen en gemene opmerkingen te maken, niet normaal joh.
"Ach, een betweter is ze nauwelijks. Ze is niet slim genoeg om ook maar iets beter te weten." zei RB lachend. Er werd haar aan lolly aangeboden die ze - vanzelfsprekend - aannam. Ze trok het plastic papiertje van het snoepje af en propte het vervolgens in haar mond, waardoor alleen nog het stokje zichtbaar was. Ze werd aangetikt toen haar zus terug kwam van de prullenbak - waar ze vast veel spannende avonturen had beleefd - en wees onopvallend een paar meiden aan. Dash keek vanuit haar ooghoeken naar de twee, die zichzelf heel sexy vonden. Ze liepen die jongens te betasten, die het eigenlijk niet zo erg leken te vinden. Ach, als ze voor plastic vielen. Ze luisterde naar haar zus en grinnikte even. Gelijk had ze.
"Ughe, die huppels hebben niks beters te doen met hun leven, je weet toch." merkte Dash op. Die laatste 'je weet toch' deed ze met een gay handje alsof ze ook zo'n populaire huppel was, wat ze niet.. echt was. Ze was wel populair, maar op een andere manier. Ze was atletisch gezien het beste en populair en mensen vonden haar ook wel cool, maar ze was nou niet echt zo'n huppel en ze zou al zeker niet verkozen worden boven een van die lelijke mopshondjes. "Als ze nou eens wat make-up opeten, zijn ze ook nog mooi van binnen." zei Dash lachend.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   vr okt 21, 2011 9:05 am

Dash grinnikte een paar keer een Jack keek haar blij aan. Ze grinnikte even en keek weer even naar de meiden die de jongen aan het 'vermaken' was. De jongen leek het echt leuk te vinden. "Ach, een betweter is ze nauwelijks. Ze is niet slim genoeg om ook maar iets beter te weten." Jack grinnikte en keek haar blij aan. 'Ach, ze probeerde het.' Zei ze en ze draaide met haar ogen. Haar kleine zusje pakte de lolly aan en haalde het papiertje en van af en vervolgens propte ze de lolly in haar mond. Ze keek haar even glimlachend aan. En pakte haat mobieltje uit haar tas. Ze keek even naar de tijd. 'Half twee alweer de tijd vliegt! Trouwens Dash, heb jij pap en mam nog gezien vandaag? Toen ik wakker werd zag ik ze nergens?' ze keek haar even vragend aan en glimlachte daarna alweer.
Jack keek weer naar de meiden en ze stormde met de jongen naar de zee. Ze zuchtte even. 'Rot meiden...'
Mompelde ze boos. "Ughe, die huppels hebben niks beters te doen met hun leven, je weet toch." Jack grinnikte, toen Dash een gay-handje maakte bij haar laatste woorden. "Je weet toch" Ze grinnikte en keek haar lachend aan. 'Ja joh! Je weet tooch!' Zei ze en ze deed haar zusje na. Ze grinnikte en keek naar de meiden die water gooide op de jongen. Zelf vond Jack die jongen niet eens knap,
ze keek weer naar Dash en glimlachte naar haar. Altijd als Jack bij haar zusje in de buurt was kon ze gewoon niet boos kijken, ze hadden natuurlijk wel eens ruzie maar dat was nooit echte ruzie. "Als ze nou eens wat make-up opeten, zijn ze ook nog mooi van binnen." zei haar kleine zusje lachend. Jack lachte hard. 'Hahaha! Goeie! Haha!' Zei Jack lachend, ze haalde een traan bij haar oog weg van het lachen. En keek haar zus blij aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   za okt 22, 2011 12:32 am

"Ze mag proberen wat ze wil, helaas lijkt ze er alleen dommer door." zei RD met een kleine grinnik. Ze vond het inderdaad wel wat voor die Lisanne om te proberen slim te zijn en dingen beter te weten, maar dat ze daar dan toch behoorlijk in faalde. Zo'n kind was het dan weer wel.
"Half twee alweer; de tijd vliegt!" riep Jack. RD grinnikte even een keer droogjes, gelijk had ze. "Trouwens Dash, heb jij pap en mam nog gezien vandaag? Toen ik wakker werd zag ik ze nergens." vertelde Jack. Dash grinnikte even. Ja, ze had ze inderdaad gezien. Ze waren met de hond gaan wandelen op het strand en ze waren teruggekomen net toen Jack vertrok. Ze had eigenlijk met haar mee moeten vertrekken maar ze lag nog half slapend in bed. Grappig dat die twee elkaar niet waren tegen gekomen.
"Ja, ze kwamen net aan toen jij drie minuten weg was of zo." zei Dash en ging met een hand door de zijkant van haar regenboog kleurige haar. Ze had het eigenlijk alleen zo geverfd om lekker op te vallen. Maar ook omdat ze zichzelf cooler vond dan dat ze maar een kleur haar had. Stel je voor. Ze moest lachen toen Jack haar nadeed.
"Ja toch? Nee toch? Ja toch! Nee toch!" zei ze in dezelfde huppel stem en begon te lachen. Ze had altijd lol met haar zus. Ach, daar had je hun toch voor? Ze kregen alleen ruzie als Jack of Dash iets van mekaar geleend hadden zonder het te vragen en het dan op of kapot was. Maar ook dat kwam binnen een kwestie van minuten weer goed. Mooi toch.
Toen Jack ook hard begon te lachen om haar opmerking, lachte ze zelf ook hard. Waarschijnlijk vonden die wijven hun nu raar, maar wie boeide dat nou weer? Die kindjes waren toch eng, samen met die jongens die tevens ook heel lelijk waren. Nou ja, ze had dan ook alleen oog voor een gozer, hoewel ze hem nauwelijks sprak. Hurrhurr.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   za okt 22, 2011 8:39 pm

"Ze mag proberen wat ze wil, helaas lijkt ze er alleen dommer door." zei RD met een kleine grinnik. Jack glimlachte even en keek weer naar de meisjes die inmiddels alweer op het strand lagen. De jongen kwam aangelopen met ijsjes en de meiden pakte het aan. De jongen moet op het strand zitten zodat zij op het kleed konden liggen. 'Tss!' Mompelde AppleJack zacht. En keek haar zusje weer aan met een glimlach. Jack zag uit haar ooghoeken dat de meiden nep boos werden en dus de jongen weg joegen. AJ zuchtte, zo ging het nou altijd. Een leuke jongen pakken een paar dingen laten doen en weg ermee, in de prullenbak! En natuurlijk gaan ze meteen weer opzoek naar een anderen jongen die of knapper is of stommer. Jack zuchtte opnieuw en was van plan weer helemaal te focussen op haar zusje.
"Ja, ze kwamen net aan toen jij drie minuten weg was of zo." zei Dash en ging met een hand door de zijkant van haar regenboog kleurige haar. Vandaar, Jack wilde nog vragen aan mams of ze nog wat mee moest brengen nou ja... 'O vandaar! Ik wilde aan mams nog even vragen of ik iets mee moest nemen, een pak melk of zoiets.' Ze glimlachte even een ging met haar voeten door het zand. Het was lekker zacht, ook warm. "Ja toch? Nee toch? Ja toch! Nee toch!" zei ze in dezelfde huppel stem en begon te lachen. Jack ging lachen en stootte haar zusje Dash zachtjes aan als
- je maakt me zo aan het lachen! - Ze grinnikte. Dash begon zelf ook te lachen en AppleJack keek haar blij aan. 'Je bent echt een geweldige zus! Dat je het maar weet!' Zei ze en ze glimlachte breed naar haar. Haar groene ogen staarde in haar paarse ogen. Ze wendde af naar de meiden die nu op een anderen jongen zijn borst lagen. Ze zuchtte en keek naar de jongen die er verdrietig naar te staren zat. Ze grinnikte, eigen schuld had je maar niet met zulke meiden om moeten gaan. Jack waarschuwde hem nog voor dat ze naar het strand ging. Maar ja... Hij luisterde niet, de sukkel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: At the beach   zo okt 23, 2011 12:19 am

"O vandaar! Ik wilde aan mams nog even vragen of ik iets mee moest nemen, een pak melk of zoiets." vertelde Jack toen met een kleine glimlach. Dash zat met haar voeten in het zand en met haar handen rond haar buik terwijl ze naar haar zusje luisterde. Soms praatte ze met andere mensen over hun relatie met hun zus en dan hoorde ze dat ze het wel met elkaar konden vinden maar verder niks in hun vrije tijd samen deden of zo. Ze vond 't maar raar, aangezien ze zich niet kon voorstellen dat ze zonder Jack tijd moest doorbrengen. Ze was vaak te vinden bij haar zus - niet altijd, maar toch - en dat hield ze graag zo. Misschien was het voor hun anders dan voor de rest, omdat ze stiefzusjes waren of zo.
"Nee, zit wel goed denk ik. Ze hebben alleen de hond afgezet en zijn daarna naar de supermarkt gegaan," vertelde Dash. Je kon ook moeilijk met zo'n beest de supermarkt in. Opeens werd er een bal in hun midden gegooid en kwam er een jongen naar hun toegerend.
"Bedankt," zei de jongen en wou de bal pakken, maar Dash pakte hem al eerder en stond op. Ze had de bal onder haar arm en leunde met haar midden ietsjes naar rechts. No way dat ze die kans zomaar liet gaan. Ze keek hem nogal speels aan, waardoor de jongen een kleine grijns trok.
"Mogen ik en m'n zus meedoen?" vroeg ze vervolgens, heel nep onschuldig. De jongen staarde even naar het groepje waarmee hij zat te volleyballen en daarna weer terug naar Dash. Hij meldde haar dat 't goed was en ze keek even naar Jack. "C'mon." zei ze tegen haar zus, waarna ze de jongen volgde.
"Ik serveer!" riep Dash meteen en rende naar het einde van het veld toe. Toen iedereen klaar stond, gooide ze de bal omhoog. Ze sprong zelf ook omhoog en sloeg er hard tegenaan, waardoor het ding naar het veld van de anderen schoot. Jack zat bij haar in het team en Dash was niet iemand die van verliezen hield, zoals haar zusje wist. Het andere team smashte hem terug, waardoor een van haar team genoten hem ook weer terug sloeg. De bal werd vanzelf weer haar kant op geslagen, waardoor ze wat naar voren rende en het ding over het net sloeg, om vervolgens een punt te halen.
"Oh yeah!" riep ze vrolijk en danste half terug naar haar plek. De bal werd naar haar toe gerold en ze serveerde opnieuw.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: At the beach   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
At the beach
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: ZUID :: THE BEACH-
Ga naar: