IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 Chestnut Park...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 12:32 am

Jack keek even om haar heen, ze lag in het gras en de wind waaide door haar haren. Ze zuchtte even en staarde voor haar uit, een jongen liep langs haar en ze ging rechtop zitten, en staarde hem een tijdje na. Ze stond rustig op en pakte haar tasje, ze zuchtte opnieuw en liep de zelfde kant op als de jongen. Toevallig moest ze ook die kant op, tenminste wilde ze daarheen. Ze zuchtte even en dacht even dat ze niet naar huis wilde.
Ze stuurde een sms naar Dash. 'Dash, ik ben iets later thuis. Wat eten we? Of moet ik het klaar maken anders kom ik naar huis xxAppleJack' Ze glimlachte even en keek naar de jongen die ook was gestopt en op een bankje ging zitten. Jack liep op hem af en glimlachte even. 'Mag ik erbij zitten?' Vroeg ze aan de jongen en ging gewoon zitten. Duurde te lang voor haar, tenminste als ze het heeft gevraagd wilt ze gewoon zitten, wat de jongen ook dacht boeide haar niet zo veel. Ze zuchtte even en wiebelde wat haar benen heen en weer. Ze legde haar mobiel terug in haar tas en ze keek even naar de jongen. Uit haar tas die naast haar lach haalde ze een simpel tijdschrift tevoorschijn.
Ze hield normaal niet van die blaadjes. Maar ze waren best handig tegen verveling als je een soort van alleen bent of dat de gast naast niet praat. Ze sloeg hem open en het eerste wat ze las was een soort artikel over zogenaamde leuke kleding. Jack bestudeerde de kleding even goed. 'Spuuglelijk', mompelde ze tegen zichzelf als antwoord. Ze zuchtte even en keek nog een paar keer eens goed. Jack keek weer even naar haar tasje en pakte er rustig een lolly uit, ze zuchtte even en haalde het plastic papiertje van de lolly eraf en propte het vervolgens in haar mond. Ze legde haar tijdschrift terug in haar tas en stond op. 'Nou tot ziens dan maar.' Zei ze verveeld en ze liep naar het gras waar ze eerder lag. Ze zag dat niet ver van haar nog een jongen lag. Met bruin haar en een rood jasje aan. Ze grinnikte even. En staarde toen weer voor haar uit.

&Apollo [Nogal inspiratieloos dus het is echt een flut post --']
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Apollo

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Shibusen! :3

Character sheet
Leeftijd: 17 Jaar
Partner: I'm not thinking of love~

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 12:46 am

Apollo was weer eens druk bezig. De dag was al goed begonnen toen zijn wekker niet af ging, waardoor hij een half uur te laat bij een afspraak aangekomen was. Gelukkig was hij er goed onderuit gekomen, ondanks dat hij een Snackoos tegen zijn hoofd aan geslingerd kreeg van Ema. Daarna had hij eigenlijk nog wat werk te maken, maar daar had hij, na alle tegenslag, geen zin meer in. Dus was de bruinharige jongen met een boek onder z'n arm naar het park gegaan om daar rustig te gaan liggen lezen.
Eigenlijk was Apollo niet zo'n sociaal type, iets wat hij eigenlijk wel zou moeten zijn, aangezien hij een carrière als advocaat wilde opbouwen. Dan moest je eerst kennismaken met je cliënt, voordat je voor de rechter kwam te staan. Jammer genoeg was Apollo net iets te verlegen om direct contact te maken, al ging het meestal alleen om de eerste ontmoeting. Daarna ging het beter. Hopelijk zou hij ooit nog van zijn verlegenheid af komen. Al ging het de afgelopen jaren steeds beter, al lag het er wel aan met wat voor soort mensen hij te maken had. Hij kon zich de ontmoeten met Little Plum nog goed herinneren, een huivering ging over zijn rug, terwijl hij terug dacht aan die gigantische vrouw.
Ontspannen ging de jongen op het gras liggen, pakte zijn boek en keek waar hij was gebleven. De meeste zouden het saai vinden wat hij las, maar voor hem was het grootst belang. Dit boek ging over de belangrijkste en meest ingewikkelde zaken van de afgelopen eeuw, als hij deze goed doornam, kon het hem zeker helpen als hij ooit zijn eigen zaak zou krijgen. Zorgvuldig sloeg hij de pagina om en merkte vanuit zijn ooghoek dat er iemand op hem kwam afgelopen. Snel rolde Apollo op zijn zij en zag het meisje staan. Geen zin om verdere aandacht aan haar te besteden, rolde hij weer terug ging rustig verder lezen in zijn boek, terwijl de zon zijn lichaam beetje bij beetje verwarmde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 3:14 am

Toen eenmaal de jongen op zijn zij rolde en Jack de rug toe hard gekeerd ging ze toch maar liggen en keek ze hem een tijdje boos. Niet dan hij dat zou zien maar goed, ze ging op haar buik liggen en deed haar benen in de lucht. De zon scheen fel en er was geen wolkje aan de hemel te zien, ze glimlachte even en haar blik gleed om hoog naar de lucht. Ze rolde op haar rug en trok haar t-shirt iets naar beneden, door het rollen was haar t-shirt een beetje omhoog gegaan. Ze keek naar de lucht en ging met haar arm naar haar voorhoofd zodat ze net een beetje schaduw had voor haar ogen. Toen ze eenmaal bedacht dat ze een zonnebril in haar tas had, ging ze snel recht op zitten en pakte ze haar bril.
Ze keek in haar tas en zag dat iemand haar een sms had gestuurd. Ze pakte haar mobiel uit haar tas en zag dat het van Dash was. Ze glimlachte. Haar kleine zusje schreef -'Pap en mam komen vandaag eerder thuis, dus je hoeft niet te koken hoor! Zou ik vertellen dat je iets later komt? XxxxXDash' Ze glimlachte even, en opende een nieuwe sms. 'Vertel maar dat ik voor het eten thuis ben. Kan je me zometeen vertellen hoe laat we eten? Dat hou ik daar vast rekening mee. En ja vertel maar aan pap en mam dat ik iets later thuis ben xxAppleJack!' Ze glimlachte even en klikte op het verzend knopje. Ze keek weer naar de jongen die inmiddels alweer op zijn rug lag starend naar een boek of eerder lezend. Ze zuchtte even en draaide met haar ogen.
'Wleg lezen!' Zei ze mompelend en zacht, en keek hem een tijdje aan. Hij keek alleen niet terug dus pakte Jack haar tijdschrift weer. Jack hield niet van lezen tenminste, niet van die duffe verhalen zoals... School? Ze grinnikte even en keek naar de jongen. Ze herkende de kaft van het boek dat de jongen las. Ze duwde met haar elleboog tegen de grond en leunde er toen vervolgens op. 'Hmm.' Ze stond op en pakte haar tasje, haar tijdschrift had ze in haar rechterhand vast. Ze glimlachte even en ging naast hem zitten, ze keek hem lief aan. 'Welk boek lees je?' Zei ze met een glimlach en keek hem een tijdje vragend aan. Nu nog afwachten over er nog een paar woorden uit deze jongen kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Apollo

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Shibusen! :3

Character sheet
Leeftijd: 17 Jaar
Partner: I'm not thinking of love~

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 3:37 am

x Apollo Justice x
x Here comes Justice! x
Het meisje had blijkbaar niet de intentie om weg te gaan, nee in plaats daar van kwam ze bij hem zitten en pakte een tijdschrift. Nou ja, zolang ze hem niet stoorde vond hij alles best. het boek dat hij las was niet een van de makkelijkste en het koste hem al bijster veel concentratie om alles überhaupt te snappen, dus dan kon hij een zeurende griet er totaal niet bij hebben. Zijn armen begonnen pijn te doen van het boek de hele tijd in de lucht te houden, dus pakte hij zijn tas, schoof deze onder zijn nek en ging iets overeind zitten, zodat het was comfortabeler zat. Hij had haar wel horen mompelen, maar had geen zin om er op te reageren, anders kon hij weer een hele discussie aan gaan. En ondanks dat Apollo discussies geweldig vond, had hij er vandaag even geen zin in. Hij vroeg zich af waar Trucy momenteel was, misschien konden ze samen wat te eten gaan halen vanavond. Het was eeuwen geleden dat hij iets met zijn half zusje had gedaan, sinds hij op zichzelf was gaan wonen hier in Vicious.
Apollo zuchtte geïrriteerd toen hij merkte dat het meisje dichtbij hem was komen zitten. In zijn hoofd telde hij af. 1... 2... 3, jah hoor, daar was de vraag wat hij aan het lezen was. Hij had het kunnen weten. Een van de meest gestelde vragen, en een die hij het meest haatte. Hij vouwde een hoekje om, Apollo had eigenlijk een hekel aan ezelsoren maar hij had geen boekenlegger bij, klapte het boek dicht en keek opzij naar het meisje. "Waarschijnlijk niets wat je interesseert," zei hij kalm. Hij legde het boek weg en ging overeind zitten. "Waarom?" vroeg hij daarna, terwijl zijn nieuwsgierigheid naar boven kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 4:58 am

Jack zag hem geïrriteerd kijken, een uitstraling wat zij nou juist hate. Ze keek hem even aan en stond op, hij vouwde een hoekje om van een het boek. En sloot het boek. Ze keek hem even aan en ze ging rustig op haar knieën zitten. Ze keek hem met een normale uitstraling aan. Ze zuchtte even en keek naar he boek dat de bruinharige jongen nog steeds vast had. "Waarschijnlijk niets wat je interesseert," zei hij kalm. Hij legde het boek weg en ging overeind zitten. "Waarom?" Ze grinnikte even en keek hem aan. Ze ging met haar billen op de grond zitten, met haar benen naar achteren en haar naar voren gestrekt. Ze glimlachte even een keek weer naar hem.
'Iets wat me duidelijk wel interesseert, omdat ik dit boek volgens mij ook heb gelezen. Dus ik werd nieuwschierig.' Ze glimlachte even en bleef hem weer een tijdje aankijken. Ze keek naar het boek dat hij had weggelegd, en ze keek naar de letters die erop stonden. Ze glimlachte, die had ze duidelijk gelezen. Was moeilijk om te begrijpen, leuk verhaal, vervelend om gestoord te worden. Maar ja... Zo was AppleJack nou eenmaal, als iemand haar de rug toekeert of negeert of iets dergelijks. Dan moet ze wel ingrijpen hoe vervelend ze ook overkomt, zo is AppleJack nou eenmaal. Ze grinnikte even en keek naar de lucht, toen weer naar de jongen. 'Ik ben trouwens Jack.
'
Zei ze en keek hem even aan. De wind ging door haar lange haren en ze zuchtte even. Ze hoorde haar tasje trillen ze keek er even een tijdje naar en pakte haar tasje toen vervolgens. Het was een sms van Dash. 'We eten om zeven uur, pap en mam zijn net thuis en ze vinden het niet erg dat je ietjes later bent. Ze heb een grote verrassing voor je! Ik heb het wel al gezien! Echt gaaf! Hahaha! xxxRainbowDash' Ze glimlachte breed. 'Hahaha leuk! Nou! Mag ik niet weten wat het is lief lief lief zusje van me? Hahaha xxJack' Ze glimlachte even en zette er een smiley achter die zijn tong uitstak, ze grinnikte even en keek weer naar de jongen die nog niks had gezegd. 'Sorry.' Zei ze en glimlachte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Apollo

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Shibusen! :3

Character sheet
Leeftijd: 17 Jaar
Partner: I'm not thinking of love~

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 5:13 am

x Apollo Justice x
x Here comes Justice! x
Apollo's bruine ogen gleden van het boek, dat hij naast zich neer had gelegd, naar het meisje die hem aan zat te staren. Damn, hier werd hij gek van. Ze deed hem al genoeg aan Trucy denken, die met net zo'n blik hem aanstaarde. Een huivering ging ongemerkt over zijn ruggengraat en hij keek op toen het meisje vertelde dat het boek haar dus wel interesseerde omdat ze het zelf ook had gelezen. De jongen trok zijn wenkbrauwen op. "Dus mevrouw interesseert zich voor de meest lastige en beruchte rechtszaken van de afgelopen eeuw?" hij grinnikte. "Yeah, right," zei hij er achter aan. Hij trok z'n knieën op naar zijn borst en vouwde zijn armen erboven op, zodat 'ie er met zijn hoofd op kon leunen. Het meisje stelde zich voor als Jack, wat hij nogal vreemd vond. Jack was nou niet echt een naam voor een meisje, maar goed, daar mocht hij niet over oordelen. "Apollo, aangenaam kennis te maken, Jack," zei hij kalm, met een poging om vriendelijk te doen. De laatste tijd was Apollo alles behalve vriendelijk tegen alles en iedereen, vooral omdat alles om hem heen verkeerd leek te lopen.
In zijn broekzak voelde hij zijn mobiel trillen, hij haalde 'm eruit en las snel het berichtje door dat hij had gekregen. "Hey Polly, zin om samen wat te gaan eten? Vanavond bij de snackbar of zo? x Trucy" Een glimlach kwam rond zijn gezicht, Trucy had dus hetzelfde idee gehad als hij zelf. "Lijkt me geweldig. Ik kom je rond zessen oppikken," Sms'te hij snel terug. Hij keek op toen Jack opeens sorry zei. "Waarvoor verontschuldig je je?" vroeg hij wat verbaast.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

Aantal berichten : 49
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 20

Character sheet
Leeftijd: 15 jaar
Partner: I don't care about anyone.

BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    za okt 22, 2011 8:50 pm

"Dus mevrouw interesseert zich voor de meest lastige en beruchte rechtszaken van de afgelopen eeuw?" hij grinnikte. "Yeah, right," AppleJack grinnikte. 'Ach, ik zie jou ook meer met een boek dat over pony's gaat, dus ik zou maar niks zeggen,' zei ze met een knipoog erachteraan. Als hij zo ging doen kon Jack daar ook wel wat van. Ook al was dit niet één van haar beste antwoorden terug, ze had namelijk wel wat beters kunnen verzinnen maar goed. Wat maakte het nou eigenlijk uit? Ze glimlachte en bleef hem vriendelijk aan kijken. Ze grinnikte opnieuw en hij stelde zich voor als Apollo, niet echt een naam die vaak voor komt maar ja. Ze keek hem even aan, met een diva-look. Ze glimlachte even en was van plan verder wat aardiger te doen want Jack was degene die hem stoorde. Maar ja, het was ook niet nodig om geïrriteerd terug te reageren.
Ze zag hem zijn mobiel uit zijn zak pakken en ze staarde er een tijdje naar. Ze kon niet lezen wat er stond dus legde haar mobiel terug in haar tas. Ze zuchtte even en keek hem een tijdje aan ze zag hem een smsje terug sturen. "Waarvoor verontschuldig je je?" Jack keek hem even aan en zuchtte. 'O... Omdat ik op me mobiel ging dus ja... Maar ja jij doet het ook dus het is geen probleem.' Zei ze een beetje stotterend maar met een glimlach en keek hem aan. Hij had bruine ogen, een wit overhemd aan met een rood jasje, een blauwe stropdas en een rode broek.
Ze grinnikte even, het was best mooi weer en Jack zat hier met een spijker rokje aan en een shirt erover heen een roze t[shirt met een icoon erop, en ze had vans aan. Ze glimlachte even en wiebelde wat met haar vingers. Hij blik gleed naar het boek dat Apollo nog steeds vast had, en ze keek naar de letters die erop stonden. Ze had zeker wel dat boek gelezen, het was best moeilijk te begrijpen. Maar ze begreep het als nog wel ookal was Jack zelf niet echt een lezer. Maar toch deed ze het wel. Beter voor haar woordenschat ook. Dus... Ja.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Chestnut Park...    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Chestnut Park...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: OOST :: CHESTNUT PARK-
Ga naar: