IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 xPUMPED.UP.KiCKS.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: xPUMPED.UP.KiCKS.   wo okt 26, 2011 8:44 am

Dash sprintte door het bos. Haar haar - dat in allerlei kleuren geverfd was - waaide wat naar achteren omdat ze zo hard rende. Haar paarse ogen schoten van de grond weer naar het pad wat ze volgde. Grote kans dat je met zo'n snelheid over iets struikelde en dat had ze eigenlijk liever niet. Uiteindelijk kwam ze tot een halt en plofte ze neer tegen een boom. Ze bekeek haar schoenen een keer, die ze had bekladderd. Het waren eerst gewoon witte converse high tops geweest, tot ze ze blauw had getekend en er een scherphoekige regenboog op had gedaan, identiek met de tatoeage die zich op haar heup bevond. Die had ze al een redelijk lange tijd, hoewel ze pas veertien was. Redelijk lang was voor haar echter maar een jaartje, dus 't viel allemaal wel mee.
Ze was zeker geen normaal meisje te noemen. Haar regenboog kleurige haar, haar paarse ogen, de goggles op haar voorhoofd, d'r piercings.. Nou ja, ze had alleen oorbellen over d'r hele oren, maar verder was 't niet zo erg. Ze had geen lip piercings of zo. Ze had echter wel een navelpiercing, maar die zag je niet onder d'r T-shirt. Ze trok die overigens weer een beetje naar beneden en stond weer op. Ze was eigenlijk alleen gekomen om te kijken of haar schoenen een beetje bestand waren tegen de wildernis, hoewel McMorny nauwelijks de wildernis te noemen was. Alles behalve, zelfs.

[&Kitsune]

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitsune

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 20
Woonplaats : Daar ergens om de hoek, dan een gat binnen, en dan ben je in mijn leefwereld...

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: /

BerichtOnderwerp: Re: xPUMPED.UP.KiCKS.   wo okt 26, 2011 8:56 am

Kitsune wandelde door het bos. Hij keek best vrolijk nu, met zijn zwarte wolfshond met gifgroene ogen -even groen als die van hem- zonder band naast hem, alleen een zwart-wit geblokte riem rond zijn nek. Zelf had hij oortjes en een staart, wat natuurlijk niet echt was, maar het kon bij sommige mensen nogal geloofwaardig overkomen. In zijn linker valse oortje zat een piercing. Hij was wel nog van plan echte piercings te laten zetten, maar dat lieten zijn ouders niet toe wat hem best chagerijnig kon krijgen. Hij grinnikte toen hij met zijn wand in zijn rugzak rommelde, waar hij een tennisbal vond. Hij gooide die voor hem uit, waarna Scath (Zijn hond) er achter aan rende. Maar toen bleef de jonge reu blaffen op de plek waar de tennisbal was neergekomen. Kitsune versnelde zijn pas, want echt rennen zouden zij oude Vans niet meer aankunnen. Ze waren net als zijn rugtas zwart wit geblokt. Met zijn hand ging hij eens door zijn zwart en rode haar. De jongen trok zijn shirt weer goed, toen hij door de bosjes was gegaan. En toen zag hij waar Scath zo zat tegen te blaffen, of liever, tegen wie. Hij glimlachte met een redelijk schuine grijns en keek het meisje aan, ze had regenbooghaar, en nogal veel piercings, ze had paarse ogen, en een bril op haar hoofd. De jongen moest even lachen met hoe ze er uit zag. Maar mocht het wel. Hetgene waar hij echt niet tegen kon waren van die veel te nette trutjes, die nergens tegen konden. Hij stelde zich rustig voor, maar nog steeds die grijns op zijn gezicht. "Hey, ik ben Kitsune. Toen keek hij naar Scath, die nogal gek naar haar keek. "En dat is.. Scath, mijn wolfshond. Grinnikte de jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: xPUMPED.UP.KiCKS.   wo okt 26, 2011 7:44 pm

Dash was eerder thuis geweest dan haar ouders en Jack. Haar zus had les tot het achtste, terwijl ze zelf maar tot het zesde had gehad. En dan moest je nagaan dat ze in dezelfde klas zaten. Ze deed zelf geen naschoolse activiteiten buiten het sportteam, maar Apple Jack was wat enthousiaster dan zij. Ze ritste haar vest wat meer dicht terwijl ze terug begon te stappen naar de stad, voordat haar familie thuis kwam en ze hysterisch gebeld werd met de vraag 'waar ben je'.
Een tennisbal plopte tegen haar voet aan, waarna ze naar beneden keek. Ze ontdekte het ding en er kwam nog geen twee seconden later een beest naar d'r toe gelopen. Een nogal grote hond, of zo. 'T leek een beetje op een wolfshond, maar ze wist 't niet zeker. Ze zakte door haar knieen, liet het dier aan haar hand snuffelen en aaide vervolgens over zijn kop. "Zo'n enorm mooi beest als jij zal wel een eigenaar hebben. De vraag is.. waar?" zei ze terwijl ze het dier half aankeek, die naar de bal staarde. Het was duidelijk de bedoeling dat ze het voor hem gooide. Ja, oke, maar waar was dat baasje? Ze pakte de bal op en leunde tegen een van de bomen aan, tot er wat geschuifel van bladeren klonk. Ze keek op en zag een jongen staan met gifgroene ogen. Hij droeg oortjes op zijn hoofd, wat ze eigenlijk nogal raar vond. Ach, ze had zelf weinig te zeggen op het gebied van mode, aangezien haar stijl ook niet uiterst normaal was.
"What's up, Kitsune.." zei ze droogjes, waarna ze de tennisbal omhoog gooide en weer in haar hand ving. 'T was niet echt een vraag te noemen. Ze keek hem vanuit haar ooghoeken aan, met een ietwat speelse blik. Ze was een uitdagend persoon en niet alleen voor zichzelf. Toen de jongen weer sprak, bevestigde hij dat het een wolfshond was. Had ze 't toch goed gehad. "Ik ben Rainbow Dash, maar de meeste noemen me Dash. Of RD. Moet je zelf weten." merkte ze droogjes op, terwijl ze de bal nog een keer omhoog gooide. Ze keek van de hond weer naar de jongen, zich afvragend of hij die bal nog terug wou. Ze draaide zich vrolijk om en begon traag weg te lopen, waarna ze de bal over haar schouder gooide en zich weer omdraaide. Ze liep nog wel door, alleen dan achteruit, zodat ze Kitsune nog kon aankijken. De blik in haar ogen zei waarschijnlijk genoeg en ze nam aan dat het duidelijk was dat ze - min of meer - een spelletje wou spelen.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kitsune

avatar

Aantal berichten : 26
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 20
Woonplaats : Daar ergens om de hoek, dan een gat binnen, en dan ben je in mijn leefwereld...

Character sheet
Leeftijd: 15
Partner: /

BerichtOnderwerp: Re: xPUMPED.UP.KiCKS.   do okt 27, 2011 8:05 am

Kitsune duwde zich door de bosjes. "Zo'n enorm mooi beest als jij zal wel een eigenaar hebben. De vraag is.. waar?" "Dankje dat je hem mooi vind." Grinnikte de jongen toen hij uit de bosjes kwam. Rustig keek hij haar aan. Hij keek van haar naar de hond an weer terug. "What's up, Kitsune.." Kitsune grinnikte, omdat de jongen wist dat dit geen echte vraag was, wat was ze toch van plan. Speels keek ze hem aan, en de jongen hield zijn hoofd lichtjes schuin. "Hey Dash, krijg ik die nog terug?" Zei hij, grijnsend, met zijn blik op de bal gericht. Zijn gifgroene ogen volgde het meisje toen ze zich omdraaide en weg begon te stappen. Hij liep langzaam naar haar toe, tot ze zich omkeerde, meer nog steeds achteruit liep. De bal gooide ze naar hem toe, en met zijn ene hand ving Kitsune die op en stopte hem terug in zijn tas. Hij keek haar paarse ogen aan, en zag dat ze hem uitdagend en speels aankeek. Kitsune grinnikte. "Wat ben je van plan om te doen, Dash? Vroeg hij zachtjes, speelsheid groeide binnenin hem. Hij hield wel van uitdagingen en spelletjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: xPUMPED.UP.KiCKS.   ma okt 31, 2011 6:42 am

"Hey Dash," begon de jongen. Dash gooide de bal omhoog en ving hem weer in haar hand, terwijl haar paarse ogen hem aankeken en ze enkele keer knipperde. "Krijg ik die nog terug?" vroeg hij vervolgens met ene grijns rond zijn mond. Zijn blik was gevestigd op de groene tennisbal in haar handen. Ze keek even bedenkelijk en grijnsde vervolgens. De jongen begon haar een beetje te volgen, wat stiekem ook wel de bedoeling was geweest.
"Als je hem te pakken kunt krijgen." zei ze, op zo'n manier dat het opviel dat het de bedoeling was dat hij dat wel deed. Ze floot een melodie dat "Pumped up Kicks" door Foster the People moest voorstellen, terwijl ze be bal enkele keren omhoog gooide en weer opving in d'r hand. Ze versnelde haar pas een beetje en draaide zich vrolijk om, om vervolgens weg te sprinten. Uitdagingen waren leuk, vooral als je iemand anders kon inmaken. Ze kon zelf echter niet tegen haar verlies en als ze verloor was ze meteen de hele dag chagrijnig. Ze was altijd al competitief geweest.

[Inspiloos xD]

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: xPUMPED.UP.KiCKS.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
xPUMPED.UP.KiCKS.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: WEST :: MCMORNY WOODS-
Ga naar: