IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 Hayato Devlyn O'Brien

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hayato

avatar

Aantal berichten : 67
Registratiedatum : 06-11-11

Character sheet
Leeftijd: 16
Partner: x

BerichtOnderwerp: Hayato Devlyn O'Brien   zo nov 06, 2011 3:25 pm// Paper Work \z

Naam: Devlyn O'Brien
Roepnaam: Hayato
Betekenis: Hayato = Falcon
Devlyn = Ongelukkig
Geslacht: Man
Leeftijd:[/i] 16
[u]Geboortedatum:
9-12-??
Sterrenbeeld: Boogschutter
Chinees Sterrenbeeld: Geit
Familie: Eliza - Terry [Ouders]
Nyro - Micheal - Lydia - Devlyn [Oudste -> Jongste]

Geaardheid: Bi
Crush: Wich star will shine for me?

// See With Your Eyes


Lengte: 1.87
Gewicht: 58 Kilo
Schoenmaat: 39/40
Postuur: Normaal licht gespierd.
Bouw: Sterke botten geen aanleg om dik te worden.
Haar: Zomers is het licht tot stroblond en 's winters donkerblond met bruine tinten.
Ogen: Blauw maar word vaak aangezien als paars. Door het licht komt het soms nog grijsblauw over.
Kleding: Iets makkelijks, niets speciaals hij trekt meestal gewoon wat uit zijn kast.
Extra:
Heeft een litteken dat diagonaal van heup tot het midden van zijn rug door gaat.
Draagt een ketting met een rechthoekje. Hier zit een foto in van zijn moeder met hem in haar armen.

// Eyes Are The Mirror Of The Soul \

Hayato is een doodnormale jongen van 16. Hij is over het algemeen vriendelijk en vrolijk met zo zijn ups en downs. Hij denkt wel na voordat hij wat zegt maar gaat niet berekend te werk. Als hij wil kan hij zich behoorlijk laten meeslepen en enthousiast worden of een helpende hand bieden. Hij is een goede luisteraar en zal je advies geven als je dat wilt. Wees wel voorbereid dat hij dan ook de keiharde waarheid zegt en je niet naar de mond praat. Hij is loyaal en zal je nooit verraden zelfs als jij dat wel doet.

But what if you look better..

Hayato komt heel normaal over en dat ik ook zijn intentie. Het liefste is hij ook normaal en hij vind het leuk om mensen om zich heen te hebben en ze te zien lachen. Hij kan behoorlijk gefrustreerd en geergerd raken als je tegen hem lieft of iets achter zijn rug doet. Ook al is hij behoorlijk pissed hij zal eng vriendelijk blijven. Als je het echt heel erg maakt kan hij zo doen dat je je gewoon schuldig gaat voelen, dit blijft hij doen tot je helemaal gek van schuldgevoel word. Hayato is eigenlijk een dromer. Rustige plekken en een blauwe lucht is genoeg om hem bezig te houden. Het liefste droomt hij weg in het park waar hij nog mensen kan horen. Want hij heeft een hekel aan alleen zijn.

Houdt van: Rode vruchten, Sport, Mensen, Dromen, Origami, Muziek, Lol maken, Open plekken

Houdt niet van: Liegen, Geweld, Spot, Onbeleefd zijn, Kleine opgepropte ruimtes, Water, Zwarte kijk op het leven, Aanstellers, Fruit dat niet rood is

// Back In Time

0 - 6 Jaar

Voor Devlyn hadden de O'Brien familie al drie kinderen in de lagere school. De familie had een goed inkomen en een fortuin op de bank staan doordat een oudoom in de familie overleed, met O'Brien als enige familietak. Tijdens een van zijn zakenreizen is Terry, Devlyn's vader, verliefd geworden op een buitenlandse vrouw. Door te denken dat hij die vrouw nooit meer tegen zal komen keert hij terug van zakenreis zonder ook maar een woord te zeggen over de hele affaire.
Een jaar later komt Terry opnieuw de vrouw tegen. In een café in de buurt praten ze bij, de vrouw blijkt zijn kind te hebben van slechts een paar maanden oud. Net voordat ze weer afscheid wilde nemen krijgt de vrouw een beroerte. De ambulance word erbij gehaald maar ze overlijd al voordat ze in het ziekenhuis is gearriveerd. De pasgeboren baby die de naam Hayato had gekregen werd naar de O'Brien familie gestuurd. Terry voelt zich verantwoordelijk voor het kind, ook al is zijn vrouw er niet blij mee, en neemt het in huis. Echter besluit Eliza de naam te veranderen omdat het ''haar'' kind te maken en doopt Hayato om in Devlyn. Ook gaan alle bezittingen in de verkoop, de persoonlijke bezittingen zoals foto's en dagboeken worden achter slot en grendel verstopt.

7 - 12

De jongen Devlyn voelt dat er iets is in de familie maar echt tijd om er meer achter te zoeken heeft hij niet. Als jongste zoon met alleen al vijf jaar verschil met de rest van zijn broers en zussen was er al een lat waar hij niet onder kon scoren. De druk was in zekere zin hoog maar hij kon vrij goed opschieten met zijn familie. Alleen zijn zus en oudste broer leken hem niet te mogen al had de jongen geen idee waarom.
Leraren gaven veel goeie berichten over Devlyn en tijdens het zomerfestival met een bonteavond werd zijn talent voor muziek naar boven gehaald. De jonge Devlyn begon mee te doen aan kleine competities en evenementen waar hij speelde. Al snel kreeg hij een klein publiek. Op zijn 10de besloot hij dat hij door wilde gaan met muziek maken. Echter besloot zijn moeder dat hij moest stoppen met muziek. Omdat het ''tijd verspilling'' was en hij zich moest concentreren op de toekomst. Hij moest stoppen met dromen en zichzelf nuttig maken voor later. Alle muziekinstrumenten, muziekboeken en alles wat met muziek te maken had geelimineerd.

13 - 16

Tijdens een grote schoonmaak komt de 13 jarige Devlyn achter het geheime zolderkamertje. Echter zit het op slot, nieuwsgierig en met het kamertje die in zijn gedachtes rond hing vroeg hij om de sleutel van de kamer. ''Om op te ruimen.'' Devlyn wist dat hij het bij zijn vader moest vragen, die integenstelling tot zijn moeder nooit nee tegen hem kon zeggen. Zijn vader was misschien een zakenman maar thuis was hij een goedaardige knuffelbeer. Zonder enige moeite kreeg hij de sleutel tot de zolderkamer.
Wat hij vond op de kamer leek op eerste gezicht niet meer dan een rommelig opbergkamertje. Maar zodra de eerste dozen geopend waren en de boeken opengeslagen leek er een storm door hem heen te gaan terwijl er tegelijkertijd ook een rustgevend gevoel zich hem meester maakte. Na de grote ontdekking liet de jongen een kopie van de sleutel maken. Alsof er niks gebeurd was gaf hij de sleutel terug aan zijn vader. Toen de gemaakte sleutel in devlyn's bezit was bracht hij zo veel mogelijk tijd door op zolder zonder dat het verdacht werd. Stukje bij beetje vormde zich een plaatje, vielen de stukjes op zijn plaats en werden rammelende verhalen verklaard.
Het koste hem twee jaar om alle spullen door te spitten. Boeken, sierraden, foto's en een ketting. voor een korte tijd voelt hij zich verslagen en weet hij niet precies wat hij wilt of moet doen met zijn ontdekking. Uiteindelijk besluit hij om archieven door te spitten en vind een tante die niet heel evr vandaan woont. Hij besluit stiekem op bezoek te gaan. Het bezoek is een verademing. Zijn tante was een jonge vrouw maar erg open en warm .Heel anders dan het strikte regiem van thuis. Zonder er erg in te hebben bezocht Devlyn steeds vaker zijn tante tot hij uiteindelijk besloot zijn ouders te confronteren.
Geschokt, ziedend en woorden van alles wat mooi en lelijk was werden door het huis gesmeten. Eliza was duidelijk not amused met zijn ontdekking, ondanks dat Terry niet blij was met zijn geheimhouding bleek hij het niet erg te vinden en zelfs een opluchting. De maanden daarna stonde vol met spanning en gepik op Devlyn. Als hij na school niet thuis komt word er politie bijgehaald. Zijn ouders kwamen de jongen ophalen, hij was gewoon bij zijn tante. Na een hevige ruzie tussen de volwassene viel Eliza het te zwaar. Ze gingen naar huis en nog meer maanden verstreken zonder veel verandering.
Tot opeens alle koffers en spullen gepakt waren samen met een wagen. Eliza besloot dat ze niet langer dit ''probleemkind'' aankon en dat het beter was voor zichzelf als hij introk bij zijn tante. Zijn vader spurte nog wat tegen maar voor de jongen was het alsof hij werd vrijgelaten. Meteen liet hij zich niet langer Devlyn noemen maar Hayato. Muziek werd weer orde van de dag en nu woont Hayato twee fijne jaren bij zijn tante. Hij moet nog wel wennen aan het verschil van ritme maar hij kan zich goed vinden thuis. Hij spreekt met zijn vader nog om de drie dagen via telefoon en op verjaardagen van zijn broer en zus. Zijn oudste broer is het huis uit en heeft niks van zich laten horen. Hayato heeft in de week na zijn vertrek nog een brief naar O'Brien geschreven waarin hij Eliza bedankte voor haar gastvrijheid en dat ze hem had losgelaten. Daarna heeft hij geen woord meermet haar gewisseld. Zo nu en doen komt hij zijn broers nog tegen op straat. Gelukkig kan hij gewoon met hun praten en maken ze af en toe wel een praatje maar meer zal het ook niet worden.

______________________________________________

- Voor vragen of als je met hem in een topic wilt gewoon pb'en ^^-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hayato Devlyn O'Brien
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: Off-game :: Real life, personages :: Personages-
Ga naar: