IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 Another first day at school

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Myra

avatar

Aantal berichten : 110
Registratiedatum : 21-10-11
Leeftijd : 25
Woonplaats : Drenthe

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: -

BerichtOnderwerp: Another first day at school   za nov 12, 2011 2:20 am

Met lange tanden schoof Myra haar ontbijt naar binnen, niet meer dan drie cornflakes per hapje. Ze wist dat Chris nu naar haar zat te kijken van achter zijn krant, ze wist hoe zijn gezicht eruit zou zien, een mengeling van ongerustheid en opwinding. Na al haar eerste schooldagen vond hij het nog altijd even spannend als zij. Nouja, eigenlijk vind ze het niet spannend, ze keek er als een berg tegen op. Ze was één keer eerder naar zo’n grote school als het Dalton High geweest en dat was nog op de lagere school. Dit moest tien maal erger zijn. Bovendien was het niet eens het begin van het jaar. Het schooljaar was al weer drie weken aan de gang. In die drie weken waren zelfs de nieuwe eerstejaars niet meer zo nieuw en zou zijn natuurlijk de enige zijn die als een kip zonder kop door de school zou lopen, omdat ze niet wist waar ze heen moest. Bij de gedachte hieraan werd haar humeur alleen nog maar donkerder en met een zucht schoof ze haar kommetje van haar af. Ze had geen honger meer, er zat een vreemde, onaangename knoop in haar maag.

Ze spoelde haar kom en lepel af, schrobde ze overdreven grondig en droogde ze extra langzaam af. Haar blik ging automatisch naar de klok en ze wist dat ze het niet veel langer meer kon rekken. Myra zuchtte nogmaals dramatisch en slofte door de keuken naar de huiskamer om haar tas te pakken. Haar bruine laarzen maakten een vreemd, piepend geluidje over het geblokte zeil, maar in de huiskamer lag een saaie, grijze vloerbedekking die haar voetstappen dempte. Verder droeg ze een blauwe spijkerbroek, twee lange hemdjes (Lichtroze onder, beige boven), een zwarte riem om haar middel en een dun, zwart vestje. Elke eerste schooldag koos ze haar kleding extra zorgvuldig uit, de eerste indruk was nu eenmaal belangrijk. Mensen waren oppervlakkig en aangezien Myra weinig contact zocht met anderen moesten ze het ook maar doen met de indruk van haar uiterlijk. Haar innerlijk gaf ze niet snel prijs. De brunette hees haar schoudertas op haar schouder en draaide zich om. Ze had niet gemerkt dat Chris haar gevolgd was, maar hij stond nu tegenover haar, zijn handen speelden zenuwachtig met iets zilverachtigs wat rinkelde in zijn vingers. Ze herkende ze als autosleutels.

Chris zei verder niks, maar draaide zich om en liep naar de voordeur. Myra volgde hem, stopte bij de kapstok om haar sjaal en jas aan te trekken en liep toen door de deur die haar vader voor haar open hield. Het meisje stapte het trappetje van de veranda af en beende naar de rechterkant van het huis. Daar was een overkapping, niet meer dan een houten frame bedekt met golfplaten, dat als garage dienst deed. In de opening van de garage bleef Myra stokstijf staan. Naast de tien jaar oud, lichtgrijze Saab van haar vader stond een tweede auto. Ze herkende het merkteken van BMW. “Nou, wat vind je er van?” vroeg Chris opgewekt. Myra draaide zich om, haar gezicht een en al verbazing. “Ik heb hem goedkoop kunnen krijgen van iemand die hierin de buurt woont, maar ik zou je spaargeld niet aan andere dingen uitgeven, dit beestje is wel wat onderhoud nodig.” Myra staarde naar haar vaders gezicht waar een brede grijns op te zien was. Zijn groene ogen schitterden van plezier. “Is hij.. van mij?” stootte ze uiteindelijk uit. Haar vaders grijns werd nog breder. “Jazeker, als je hem wil hebben natuurlijk.” Myra slaakte een kreet van vreugde, vloog haar vader in de armen en stuiterde toen naar de donkerblauwe BMW. Háár auto! Vervuld van vreugde liet ze haar vingers over de motorkap glijden. De voor- en achterbumper van de auto waren bezaaid met bruine roest vlekjes, in het linker portier zat een lichte deuk en de bekleding van de auto zag eruit alsof het zijn beste tijd wel had gehad, maar Myra vond hem geweldig. Ze hadden nooit veel geld gehad en ze had nooit durven dromen dat ze een auto zou krijgen. “Doet hij het nog?” vroeg ze voorzichtig. Hij had het over onderhoud gehad.. “Ja, hij doet het nog. Maar ik weet natuurlijk niet voor hoe lang.” Hij stak zijn hand naar voren, de autosleutels rinkelde uitnodigend. Myra stak haar hand op en Chris liet de sleutels erin vallen. Ze smoorde haar vader in een knuffel, mompelde “Bedankt pap!” tegen zijn shirt en sprintte toen weer naar de, nee, haar auto.

Ze opende het portier en gooide haar tas op de bijrijdersstoel. Myra stak de sleutels in het contact en draaide ze om. De motor maakte even een scheurend geluid en ging toen brullend aan. Ze sloeg haar portier dicht en luisterde naar de stationair draaiende auto. Het klonk als een chagrijnige beer. Myra glimlachte en drukte voorzichtig het gas in. De motor brulde, het was nu meer een beer die aanviel, en ze rolde langzaam de weg op. Ze zwaaide nog even naar Chris en reed toen weg. De hele weg van haar huis naar school was ze vrolijk, rommelde aan haar radio en was helemaal in haar nopjes toen bleek dat hij haar favoriete zender ontving. Myra zong mee met de liedjes die ze kende en die ze niet kende, totdat ze het oosten van de stad bereikte. De zenuwen begonnen weer door haar lichaam te gieren en ze was blij dat ze een vrij onopvallende auto had. Gelukkig wist ze dat de school vlakbij het Chestnut Park was en al gauw zag ze een groot gebouw met het bord “Dalton High” staan. Myra draaide de campus op en parkeerde meteen voor het secretariaat. Ze was er nu onderhand wel achter dat iedereen het prettiger vond als ze zich eerst melde en haar spullen ophaalde.De brunette haalde diep adem en stapte toen uit de auto, alsof ze in het water dook. Ze sloeg de deur achter zich dicht en liep langzaam naar het gebouw toe. Ze wierp even een blik op de lucht, wat één grote, grijze massa was. Haar gezicht betrok een beetje en ze stapte het secretariaat binnen.

Drie paar ogen keken naar haar op. Er was een kleine wachtruimte en een balie die het gebouw in tweeën deelde. Achter de balie stonden drie bureaus en achter de bureaus zaten drie vrouwen die verwachtingsvol naar haar op keken. Myra liep zenuwachtig naar de balie en omklemde de rand ervan met haar handen. “Hallo, ik ben Myra Frazer. Ik ben nieuw hier.” Haar toon was haast verontschuldigend. De vrouw achter de balie glimlachte echter hartelijk. “Ah, ben je hier net komen wonen?” vroeg ze geïnteresseerd. Myra vond het nogal voor de hand liggen, maar knikte vriendelijk. Deze dames zouden bijna alle gezichten van de school wel kennen, en aangezien het grootste deel van de jongeren naar deze school gingen, kenden ze de vele gezichten van de stad. In de tien minuten die volgden gaf de vrouw Myra haar rooster, briefjes en plattegrond en nam ze alles met haar door. Uiteindelijk bedankt Myra haar en keerde ze terug naar haar auto.

Ze reed verder de campus op en moest nu zoeken naar een plekje. Uiteindelijk vond ze er eentje in de hoek bij de kantine, natuurlijk precies waar iedereen langs liep. Myra keek snel wat voor les ze had en waar ze heen moest, waarna ze alles in haar tas propte en uit de auto stapte. Het was gaan waaien en een kille wind deed haar rillen en sloeg haar lange lokken in haar gezicht. Geïrriteerd sloeg ze het haar terug en duwde het op zijn plek. Daarna sloeg ze het portier dicht en liep het grote gebouw in. Eerst zocht ze haar kluisje op, wat de nodige moeite kostte, en duwde haar overbodige boeken erin. Ze negeerde de starende blikken, de verbaasde gezichten en ging gauw op zoek naar lokaal D104. Het duurde niet lang tot Myra erachter kwam dat de 1 voor de eerste verdieping stond. De brunette liep het lokaal in, gevolgd door drie anderen, ze nam niet eens de moeite om te kijken of het meisjes of jongens waren. Myra snelde naar de leraar, stelde zich voor en gaf hem het briefje. De man gaf het meisje haar boeken en stuurde haar naar een leeg tafeltje aan de linkerkant van het lokaal in het midden van de rij. Myra probeerde de starende blikken te negeren, ging zitten en legde haar wiskundeboeken op het tafeltje. Er kwamen nog wat mensen binnen die haastig gingen zitten, waarna de man, wier naam ze nog niet wist, begon uit te leggen. Het ging over kansrekenen, iets wat ze aan het einde van haar eerste jaar nog had gehad. Desondanks maakte ze aantekeningen over ja-nee roosters, kansbomen en steel-blad diagrammen. Dit werd een lange dag..

OOC: Sorry voor deze monster post xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://ccdragon-93.deviantart.com/
Kid

avatar

Aantal berichten : 30
Registratiedatum : 21-11-11

Character sheet
Leeftijd: 17 years
Partner: Be symmetrical. Be mine.

BerichtOnderwerp: Re: Another first day at school   do nov 24, 2011 3:37 am

Snel rende Kid over het schoolplein naar zijn school, proberend daarbij niet op te letten op de gebroken ruit die hij al eerder opgemerkt had en daarbij verschrikkelijk uitgeflipt was, omdat alle andere ruiten wel nog gewoon mooi heel waren en daarom vond hij het een asymmetrische vergelijking met de andere ruiten. En als iets asymmetrisch was, vloog hij meestal uit, een probleem dat hij al heel lang had en waarvoor hij kalmeringspillen innam. De pillen zouden ervoor moeten zorgen dat hij kalm bleef, ook al ontdekte hij iets wat asymmetrisch was.
De pillen werkten tot nu toe nog heel goed, maar hij moest nu wel opschieten, anders zou hij veel en veel te laat komen voor zijn wiskundeles. Hij was sowieso niet goed in wiskunde en was altijd wel laat in een les. Dan moest hij weer een briefje gaan halen en moest hij weer in de aula gaan zitten, nou, daar had hij dus echt geen zin in. Niet lettend op de symmetrische vergelijking van de ruiten en de asymmetrische vergelijking van de vloeren, die om elke hoek wel leken te veranderen naar zijn zin, rende Kid naar zijn juiste lokaal.
Zo kalm mogelijk stapte Kid binnen en probeerde hierbij zo weinig mogelijk op de leerkracht te letten die blijkbaar nog niet doorhad dat hij veel te laat was. Rustig liep hij op een tafeltje af waar een meisje zat en ging zitten, waarna hij zijn boeken pakte en kalm naar zijn boeken keek. Als je al het asymmetrische en symmetrische gedoe zou wegdenken, was Kid eigenlijk een heel normale jongen. Helaas had zijn obsessie voor symmetrie soms zijn nadelen en zag hij soms dingen waarvan hij helemaal gek werd. Ook slikte hij zijn pillen nauwelijks, dus konden mogelijke aanvallen niet voorkomen worden.
‘Zeg, heb jij een leeg blad voor me? Ik ben de mijne blijkbaar vergeten,’ zei Kid, terwijl hij het meisje naast zich aantikte en haar even rustig aankeek, maar zijn blik niet te lang op haar besloot te houden gericht.

- Ik heb alleen je laatste alinea gelezen, haha Razz -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Another first day at school
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: OOST :: CHESTNUT PARK :: DOLTAN HIGH-
Ga naar: