IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 [WIP]>.KARKAT][4!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: [WIP]>.KARKAT][4!   wo nov 23, 2011 8:54 am
"HEY FUCKSTICK."KK. KAR. KARKAR.

15 YEARS

JUNE 27

TROLLIAN

TROLL

BISEXUAL
APPEARANCE


Height: 1.72 M

Weight: SHUDDAP.

Hair Color: Black.

Eye Color: Yellow eyewhites, black irissen.

Tattoos: Nope c:

Piercings: Nope c:


PERSONALITY


Likes: CAPSLOCK, SMOKING, HUMAN BEHAVIOUR, SODA, REALLY ROMANTIC MOVIES *SOBSOB*


Dislikes: BEING CALLED DIFFERENT, PEOPLE TOUCHING HIS HORNS, PUBIC HAIR, REALLY ROMANTIC MOVIES *SOBSOB*


Trivia

- Tickelish in the hough (back of the knee AKA knieholte)
- Often seen bashing his head/arms against his keyboard.
- Watches "50 First Dates" when depressed.
- Is in a fight with Terezi because of Gamzee.
- His favorite breakfast cereal is Lucky Charms.
- He likes to hide in the oven, for no reason.
- He has a stuffed plushie that's supposed to be a crab, named "Crabby" (how original, fuck face).
- Red team/black team was originally a name tag for a game the trolls played, but Karkat eventually used it for trolls who use red romance and black romance.

General Personality:

Hij beledigd mensen altijd op een typische internet troll manier; zijn argumenten ondersteunend met zeer lege logica. Hij glimlacht niet zo belachelijk veel, maar lacht wel (vaak leedvermaak). Hij is niet geduldig wanneer hij zichzelf moet uitleggen en kan zelfs het beste advies doen klinken alsof het beledigend bedoeld is. Ook kan hij er niet goed tegen als anderen het leuk hebben. Hij heeft een gewoonte om te schreeuwen, zijn keyboard half te vermoorden met zijn vuisten of in het algemeen te ragen als hij praat.
Karkat is meedogenloos ambitieus en zal grijpen naar elke gelegenheid als deze resulteert in macht. Zijn sterkte ligt in het overtuigen van andere mensen, vooral wanneer deze moeten meedoen aan een van zijn stomme plannetjes (die meestal niet lukken).
Ondanks zijn luchthartig houding, hij toont ook een diepe zorg voor zijn vrienden hun welzijn. Waarom alle vloeistoffen in zijn lichaam bloed rood zijn (tranen, zweet enzovoorts) word hij niet graag naar gevraagd, omdat het onder de trollen als "mutant" word gezien (de meeste trollen hebben paarse lichaamsvloeistoffen).
Karkat is nogal langzaam. Daarmee bedoel ik niet dat hij dom is of dat hij niet snel kan rennen, maar eerder dat hij te lang twijfelt als het echt belangrijk is dat hij dat niet doet. Wanneer iemand in gevaar is, staat hij er te lang bij stil. Als zijn plan in deugen loopt, wordt hij helemaal panisch (resulteert in woede, geschreeuw, gehuil of flauwvallen).RELATIONSHIPS


Mom

Karkat's moeder is gescheiden van zijn vader (die hij zich overigens niet zo goed meer kan herinneren) maar is wel KK's verzorger. Ze is er vaak niet omdat ze bij een van haar vrienden/vriendinnen logeert (ehem, je weet wel :'D), maar hij geeft er niet zoveel om. Over het algemeen schiet hij best goed met haar op.

Gamzee I secretly love his romantic side. DON'T TELL HIM, YOU FUCKING ASSWIPE.

Gamzee is Kar's beste vriend, waarschijnlijk wel meer dan dat. De twee hebben altijd al een vreemd soort liefde gehad, omdat Kar voor 't zwarte team (liefde die vast zit aan haat, gezien een trol twee primaire emoties heeft: haat en medelijden) speelt en Gamzee voor 't rode (liefde die vast zit aan medelijden). Dit heeft altijd problemen gevormd, hoewel de twee 't prima kunnen vinden. Kar klaagt vaak over Gamzee, maar die is passief genoeg om het te negeren.
"Bard of Rage" is Gamzee's titel en hoewel hij vrijwel altijd heel kalm is, is dat een enkele keer - dat Kar zich kan herinneren - niet zo geweest. Voor trollen is het vrij normaal elkaar te vermoorden, 't hoort er een beetje bij. Hoewel deze niet verwachten dat hun vrienden hun wat aan doen, zoals er wel een keer gebeurde. Tot op de dag weet Kar niet precies wat er gebeurd is (en ook niet wie er precies omgekomen zijn in Gamzee's woede), maar heeft hem wel weten te kalmeren (with lotsa pap's), terwijl ze in eerste instantie (ze = hele groep met vrienden) alleen wegrennen.

Terezi I DON'T EVEN FUCKING KNOW

Terezi is zijn zusje. Ze kunnen 't vrij goed met elkaar vinden en hij zou zelfs zo ver gaan om te zeggen dat hij haar mag.

[BLIK OP DE TOEKOMST, OEHOEHOEHOE o3o]

De twee kunnen totaal niet met elkaar omgaan, omdat Terezi ook iets heeft voor Gamzee. Nu is Karkat wel zo onvolwassen om - wanneer Terezi in de ruimte is - aan te pappen met Gamzee. Zo kwam het wel eens voor dat de jongen logeerde, Terezi binnen kwam, Kar zichzelf omhoog hees en aan Gamzee meldde dat hij ging douchen, om vervolgens te vragen of de trol mee ging.

Sollux ALL SCREWED UP 'COS OF THIS FUCKING TERRIBLE RELATIONSHIP

Sollux was Kar's kismesis voor een jaar of twee, hoewel het van Sollux' kant meer hebben voor 't hebben was. Dat maakte hij Kar op een gegeven moment ook duidelijk, waardoor hij niks meer moet weten van Sollux.


KARKAT - 15 - TROLL
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
 
[WIP]>.KARKAT][4!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: Off-game :: Real life, personages :: Personages-
Ga naar: