IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 .:Faking Chemistry:.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Abel

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 12-12-11

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: For a moment I was more man, the world made sense.

BerichtOnderwerp: .:Faking Chemistry:.   ma dec 12, 2011 10:30 am

Gefrustreerd trok Abel aan de gouden kettingen rond zijn nek, terwijl hij de kraag van zijn gestreepte bloes optrok. Hij was een model en ze waren bezig met een of andere piratenshoot, maar de kleding zat niet lekker. Natuurlijk zat hij er niet de hele tijd aan - enkel wanneer de fotograaf zei dat dat moest - en zeurde hij er ook niet over. Hij was nog niet belangrijk genoeg om overal over te zeuren. Als hij dat deed, werd hij meteen ontslagen en moest hij een andere shoot ergens vinden om ook maar aan een beetje geld te komen. En hij moest nog nieuwe headshots zien te betalen, die alles behalve goedkoop waren. Hij zou er alles voor doen. Alles voor een beetje geld, alles voor zijn fifteen minutes of fame. Zijn moeder had gezegd dat zulke gedachten oppervlakkig waren en er belangrijkere dingen waren dan roem en rijkdom, maar daar twijfelde hij enorm aan. Hij zou iedereen gebruiken en manipuleren, als hij zelf maar wat verder kon komen. Egoïstisch misschien, maar dat had je nodig om het in deze wereld te maken.
"Het andere model is gearriveerd." Oh ja, dat is waar ook, ze waren met z'n tweeën. Mochten ze allebei in een piratenpakkie rondparaderen. Altijd leuk, he. Hij keek op en zag een jongen met wit haar en rode ogen de ruimte binnenlopen. Was dat de andere model? In hoeverre hij over jongens kon oordelen, was hij te knap om maar een hulpje te zijn. Maar hey, hield dat in dat hij met een andere gozer die shoot ging doen? Wait- whut..

[&Fien's account]

________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andrew

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 13-12-11

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   di dec 13, 2011 8:01 am

Andrew stond in de kleedkamer. Hij had een of ander piratenpak in zijn handen toegeduwd gekregen. De jongen was naar hier gekomen voor de fotoshoot, hij had genoeg geld, maar wat meer rijkdom kon zeker geen kwaad. Hij grinnikte en kleedde zich om. Met zijn rode ogen staarde hij in de spiegel en trok een beetje aan zijn kleren. Zijn kraag moest goedzitten etc. Als laatste trok hij zijn laarzen aan en grinnikte, het zag er best stoer uit zo. Het was niet de eerste keer dat hij met iemand anders een shoot moest doen. Daarom was hij ook niet 'zenuwachtig' of wathever er met sommige mensen gebeurde toen ze een schoot moesten doen. Opeens werd hij uit zijn gedachten getrokken door geklop op de deur van zijn kleedkamer. "Andrew, je moet nu komen." Zei de stem buiten de deur. "Jaja, ik kom er aan." Zei hij en opende de deur. Snel ging de jongen met zijn hand nog eens door zijn witte haar en grinnikte. Toen hij naar de set stapte was Andrew best benieuwd naar wie er nog zou zijn, waarmee hij dus mee moest samenwerken. 'Ga daar maar staan' Zei de fotograaf, en zijn rode ogen volgden de blik van de fotograaf, en daar stond een andere jongen. Wacht, WAT? Moest hij samen een shoot doen met een andere gozer? Andrew haalde zijn schouders op en ging naast hem staan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abel

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 12-12-11

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: For a moment I was more man, the world made sense.

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   di dec 13, 2011 8:16 am

Toen de jongen zich naast hem voegde, staarde Abel enkel voor een paar seconden naar hem en keek daarna terug naar de fotograaf. "Niet om iemand te beledigen, maar.. dit is mij niet verteld door mijn agent." begon hij zijn discussie, waarna de fotograaf naar hem toe liep en er wat gekibbel vormde. Hij en de fotograaf stonden ruim vijf minuten met elkander te discussiëren. Straks stonden die pic's in z'n portfolio. Stel je voor. Hij had het geld echt hard nodig en kon dus moeilijk weigeren, maar toch. Abel liet een gefrustreerd geluid horen en liep naar de kleedkamers, waar hij zichzelf neerplofte en uitgebreid begon te zeuren. Het team trok een beetje aan zijn kleding en werkte zijn haar bij; hij liet het allemaal maar gebeuren. Ze knikte een beetje op elk woord dat hij zei, maar uiteindelijk kwam de fotograaf weer.
"Als jij niet nu voor het scherm gaat staan, ontsla ik je van deze sessie. Graag of niet." Hij had het geld echt nodig. Hij wou doorbreken als model, maar.. ughe. Oke, vooruit. Vooruit. Hij stond op en keek de fotograaf hatelijk aan.

Wat wel een eeuwigheid leek later, lieten zijn handen Andrew los en bedankte de fotograaf de twee kort en niet heel erg gemeend. Hmpf. Wacht maar tot hij meer werk kreeg. Hij keek de jongen nog een keer aan, voordat hij zich omdraaide en naar de kleedkamers liep. Vreemd genoeg, viel het allemaal best mee. Meer dan dat zelfs. Hij had zich er niet eens zo erg aan gestoord. Hij ontknoopte zijn bloes en trok deze uit, aangezien hij zich moest omkleden naar zijn normale kleren voor hij weg kon.

________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andrew

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 13-12-11

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   di dec 13, 2011 8:39 am

"Niet om iemand te beledigen, maar.. dit is mij niet verteld door mijn agent." Begon de jongen naast hem. "Mij is het ook niet vertelt hoor..." Zei de jongen en keek naar de fotograaf die stond te kibbelen met de andere jongen, die dan wat later wegliep. Andrew zuchtte, en ondertussen zijn individuele shoot. En niet veel later verscheen de andere gozer weer op de set.
Samen moesten ze nogal gaye foto's maken, in het begin was het nogal akward maar na een tijdje stoorde Andrew er zich niet ze erg meer aan en na een tijdje kon hij eindelijk Abel's handen loslaten, waarna hij ook eens knikte naar de fotograaf en naar de kleedkamer liep. Andrew had het nogal vreemd gevonden om met een jongen een shoot te doen. Maar veel had hij er zich niet echt aan gestoord. Net toen hij de kleedkamer binnenliep trok de gozert zijn bloes uit, en Andrew keek even weg en grijnsde dan. "Sorry" Zei hij waarna hij zijn kleren greep en op een stoel legde, waarna hij zich ook begon om te kleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abel

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 12-12-11

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: For a moment I was more man, the world made sense.

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   wo dec 14, 2011 5:37 am

"Sorry." klonk er, waarbij Abel zijn bloes op een stoel gooide. Wanneer je je omkleedde om aan een shoot te beginnen waren er tien mensen om je heen die stuk voor stuk aan je pokete en knoopjes dichtmaakte en de stof goed trokken, maar zodra je er weg ging; ho maar. Hmpf. Abel lachte even kort, terwijl hij zijn witte T-shirt weer aantrok.
"Sorry waarvoor?" vroeg hij vervolgens met een kleine grijns, terwijl hij zich omkleedde naar zijn spijkerbroek. Uiteindelijk viel het allemaal best mee, to be honest. Abel zakte door zijn knieën zodat hij de bovenkant van zijn haar kon zien in de spiegel. Hij had al styling spul uit zijn tas gehaald en begon uitgebreid aan zijn haar te frutselen; iets wat hij iets te graag deed. Toen zijn haar weer goed zat, kwam hij weer omhoog, om vervolgens tot de realisatie te komen dat hij nog twee gouden armbanden aan had van zijn piratenpakkie. Hij trok ze ruw van zijn arm af en kletterde ze neer op het tafeltje waar ook de spiegel op zat. Hij keek er nog een keer in en frutselde weer aan een koppige pluk op de zijkant van zijn kop, die vervolgens ook weer goed zat. Hij kwam overeind en pakte deo uit zijn tas, die hij in zijn T-shirt propte en onder zijn oksels spoot, eer dat hij had weer in zijn rugzak propte en Andrew even aankeek.

________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Andrew

avatar

Aantal berichten : 5
Registratiedatum : 13-12-11

Character sheet
Leeftijd: 21
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   wo dec 14, 2011 7:14 am

Toen Andrew binnen stond had hij zich verontschuldigd. "Sorry waarvoor?" vroeg Abel. "Voor binnenvallen?" Grijnsde hij lichtjes waarna hij de juwelen uitdeed en neerlegde op een tafeltje dat het dichtste bij hem stond. Daarna trok hij zijn bloes uit, en trok zijn shit aan. Waarna hij ook gewoon een zwarte jeans aan deed. Hij vouwde de kleren op en legde ze ook op 't tafeltje. Daarna ging hij naast Abel staan om snel te kijken hoe zijn haar zat, het zat best oke dus hij ging er met zijn hand snel even doorheen. Deo had hij al genoeg op, dus moest hij niet meer op doen. "Duss, had je ook geld nodig?" Grinnikte hij zachtjes. Andrew had zeker geld nodig, hij had het meeste uitgegeven een een huis in deze stad. Hhij rok zich eens uit en ging op een stoel zitten, waarna zijn rode ogen naar Abel keken. Velen zouden zich best akward voelen rond een jongen waarmee ze een nogal gay shoot mee gedaan hadden, maar vreemd genoeg vond Abel het helemaal niet storend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Abel

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 12-12-11

Character sheet
Leeftijd: 22 jaar
Partner: For a moment I was more man, the world made sense.

BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   do dec 22, 2011 10:04 am

"Oh. Excuses aanvaard, in dat geval." zei Abel lachend, terwijl hij weer met zijn haar begon te kloten. Hij lette niet op de omkledende Andrew, puur omdat dat nogal pervy en eng zou zijn. Niet dat hij niet pervy of eng was, maar dat lag nogal anders. Heel anders. Dat waren meisjes. Teeheeheehee. Oke. Dat klonk echt heel eng. Foei Abel. Foei foei.
"Dus," begon de witharige jongen, "had je ook geld nodig?" De jongen grinnikte er zachtjes achteraan en Abel krabde even bescheiden aan zijn achterhoofd. Dat kon je wel zeggen ja. Hij had al moeite genoeg om zijn appartement te behouden. De huur was te hoog voor hem en hij kon het nauwelijks behouden. Hij had alles over voor een beetje geld. Zielig, eigenlijk. Ach, binnen de kortste keren liep hij niet meer gay fotoshoots te doen for chump-change. Hij zou dan niet meer goedkoop werken. Nee, daar kon hij absoluut niet tegen.
"Ja, kan nauwelijks nog de huur betalen." zei hij lacherig, hoewel het eigenlijk niet zo grappig was in de realiteit. Sterker nog, het was een gedachte die over zijn rug prikkelde en hem altijd achterna zat. Stel je voor dat je gewoon je eigen huis niet kon betalen.. Hurrr.

________________________________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: .:Faking Chemistry:.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
.:Faking Chemistry:.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: ZUID :: UPTOWN-
Ga naar: