IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 The only thing i want is silence, right now

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: The only thing i want is silence, right now   wo dec 14, 2011 7:21 am

Met een slaperig hoofd zette ze zichzelf rechtop in bed. Ze keek met een vermoeide kop recht voor uit. Aan de andere kant van haar kamer stond op het kastje waar al haar make-up zooi en alle prulletjes lagen een spiegel. Vanaf haar bed kon ze zien hoe dood ze er wel niet uit zag. Ze geeuwde en gooide vervolgens haar dekbed van d'r af. Haar benen haalde ze uit haar bed en langzaam maar zeker stond ze op. Ze rekte zichzelf een keer goed uit en liep met een slome pas naar de spiegel. Ze bleef een minuutje naar haar zelf staren, maar zette zichzelf vervolgens in beweging om haar gezicht op te knappen. Als dat eenmaal gedaan was waren haar kleren aan de beurt. Eenmaal iets leuks uitgekozen trok ze het aan. Nu moet ze nog gaan bedenken waar ze heen zou gaan. Ze had geen zin om te gaan winkelen of naar vrienden of vriendinnen te gaan. En ze had al helemaal geen zin om in d'r eentje in die saai grote huis te zitten, met een saaie huis, bediende schoonmaakster mens. Opeens kreeg ze een idee om naar het bos te gaan, ze wist dat daar een rivier en een meer te vinden waren. Het was goed weer, maar ook niet zulk goed weer dat er honderden mensen bij het meer zouden zijn. Ze stormde naar beneden en verliet het huis.

Eenmaal aangekomen bij McMorny Woods, liep ze met een glimlach het bos in. Ze had deze keer maar gewoon platte schoenen aangedaan. Was wel zo fijn om op te lopen. Met grote stappen liep ze over het pad wat door dit bos kronkelde vanaf hier kon overal komen, alle bezichtigingen die er te vinden waren in dit bos. Ze had van dit bos wel rare verhalen gehoord, nou ja, dat vroeger hier veel mensen kwamen voor dingen, maar wat die dingen nou precies waren werd eigenlijk nooit gezegd. Ze kon wel een paar dingen bedenken, maar ze ging er niet moeilijk over doen. Wat ze hier ook deden, ze had nu zin in rust. Na een tijdje lopen over het pad kwam er splitsing. Het ene pad zorgde ervoor dat je verder door het bos ging, het andere pad leidde je naar het meer. Ze twijfelde even, maar koos toch voor het pad wat naar het meer leidde. Ze zette het weer op een lopen. Terwijl ze verder liep keek ze om haar heen. Het was er stil, maar toch hoorde je de wind waaien, diertjes in de bosjes en andere natuurlijke geluiden. Eindelijk was ze dan bij het meer. Om het meer was een groot stuk gras te bevinden, voordat je bij de bomen kwam. Lily liet zich dan ook bij de oever zakken en ging dan ook gewoon in het gras zitten. Ze zuchtte even en richtte haar blauwe ogen op het meer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Like a drink that I can't stop sippin'.

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   wo dec 14, 2011 10:05 am

Sam plopte mousse op zijn hand en deed zijn handen samen, om ze vervolgens door zijn haar te laten gaan. Hij speelde er een beetje mee tot alles goed zat - wat natuurlijk een hele klus was - en nam uiteindelijk een klein stapje naar achteren voordat hij zichzelf weer goed in de spiegel bekeek. "Lookin' good, my man!" zei hij uitgelaten en trommelde op de wasbak, waarna hij weg liep. Hij droeg een donkerblauw tanktop en een zwart vest, met een zilveren dogtag rond zijn nek. Danielle en de rest van het groepje - zijn vriendengroepje waardoor hij zich een gigantische pro voelde - wouden een dropping doen, iets waarvan hij over het algemeen vond dat ze te oud voor waren. Maar goed, waarom ook niet..

En toen reed te auto weg. De naaiers. Gingen ze doodleuk besluiten dat hij forever alone in McMorny moest rondlopen. Maar dat viel ook wel de verwachten van die mensen om hem heen, vandaar dat hij zich dus maar omdraaide en de andere kant op liep. Ze reden immers toch halve cirkels door het hele bos dus het was niet zo betrouwbaar allemaal. Hij vond uiteindelijk een meer, waar hij een meisje langs de waterkant zag. Hmn. Het was niet alsof ze hem miste. Ze wachtte weliswaar op hem, maar anders kwamen ze hem toch wel vanzelf zoeken. "Hey." zei hij terwijl hij naast het meisje neerzakte.

________________________________________
Tam tam tam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   wo dec 14, 2011 10:30 am

Lily bleef naar het water staren. Het bewoog niet dus je zag gewoon je spiegelbeeld in het water. Het water bleef dan ook roerloos liggen, tot dat het wat ging waaien of er een beestje op het water rond liep. Ja er waren beestjes die op het water konden lopen. Soms wou Lily dat ze ook zulk soort dingen kon doen, maar mensen kunnen het nooit voor elkaar krijgen. Ze duwde de domme gedachte maar snel weg. Toen het water begon te rimpelen, omdat het wat begon te waaien vertroebelde het water. Ze snoof een keer en wou nu op gaan staan en eigenlijk ergens anders heen gaan. Ze zat hier pas net, maar ze wist niet eens waar ze heen zou moeten gaan. Ze had geen zin in drukte, maar helemaal in je eentje hier zitten was ook niet echt prettig. Opeens werden haar woorden beantwoord. Na ja, het was alsof ze haar gehoord hadden, want er kwam ineens een blonde jongen met blauwe ogen tevoorschijn. Net zoals zijzelf, zij had ook blond haar en blauwe ogen. De jongen begroette haar en Lily bleef hem even aankijken. Ze glimlachte lichtjes toen hij ook op de grond ging zitten, naast haar. "hey" zei ze kalm terug. Haar blik ging weer even naar het water. Ze zuchtte een keer en verplaatste haar blik alweer snel naar de lucht waar langzaam wat wolken voorbij dreven. Het was best wel bewolkt vandaag en ze hoopte eigenlijk niet dat het ging regenen vandaag. De kans dat het ging regenen was echter groot, en daar was ze zeker van overtuigd toen ze in de verte grijze wolken deze kant op zag komen. Haar blik ging uiteindelijk weer naar de jongen. "Wat doet een jongen zoals jij hier zomaar in het bos??" vroeg ze wat nieuwsgierig. Ze vroeg het haar echt af aangezien ze meestal zulke jongens alleen maar op straat vond of in het centrum.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Like a drink that I can't stop sippin'.

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   zo dec 25, 2011 1:40 am

[Nah, 't is maar 11 dagen later.. =D]

"Hey," antwoordde het meisje op kalme toon. Toen zij terug keek naar het water, deed Sam voor een moment 'tzelfde. Nee man, dat was saai.. Vandaar dat hij alweer terug keek. Was ze er helemaal bij met haar gedachten? Ach, je had altijd van die dagdromers, right? Daarom staarde hij zelf ook maar naar boven. In de verte waren enkele grijze wolken te vinden. Damn, moest hij weer meemaken. Had hij eindelijk zijn haar goed.. Oke, dat klonk nogal oppervlakkig, iets wat ook niet helemaal de bedoeling was. Gelukkig had hij het niet hardop gezegd.
"Wat doet een jongen zoals jij hier zomaar in het bos?" vroeg het meisje. Aan haar vraag en haar gezicht te zien was ze een nogal nieuwsgierig persoon, of in ieder geval in de situatie waarin ze zich bevonden. "Jongens zoals ik?" vroeg Sam vervolgens lachend. Wat moest hij daar nou weer onder verstaan? Was hij een hele zaak apart? Of was het omdat hij zijn haar verzorgde en er niet bijliep als een of andere arme sloeber? Ach, ieder zijn smaak.. "Nah ik doe een dropping met m'n vrienden. Ze komen me maar lekker zoeken hoor."

________________________________________
Tam tam tam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   zo dec 25, 2011 3:30 am

Vanuit haar ooghoeken keek ze naar de jongen. Ze merkte dat hij net zoals haar naar het water keek, maar dat duurde nog geen minuut. Zijzelf keek nog steeds naar de grijze wolken die steeds dichterbij kwamen drijven. Het ging regenen of het moest op een of andere mysterieuze wijze ineens verdwijnen of heel snel over waaien. Dat zat er echter niet in. Na haar best wel domme vraag gesteld te hebben, was de jongen best wel verbaasd. De vraag was serieus, want ze zag nooit "zulke" jongens hier, niet dat ze er zelf vaak kwam. Maar ze ging het maar niet uitleggen, hij ging haar anders nog voor gek verklaren ook. Ze glimlachte lichtjes toen hij zijn verbaasde woorden uit sprak. Vervolgens kwam dan het echte antwoord. De jongen vertelde haar dat hij een dropping deed. Ze grinnikte even "jij doet het dus op de omgekeerde manier" zei ze kalm. Haar blauwe ogen schoten weer naar de grijze wolken in de lucht. Tot haar in zien kwamen ze veel té dichtbij. Ze had nou ook weer niet de perfecte kleding aan om in een regenbui rond te lopen. "maar een dropping doe je toch meestal 's nachts??" en ze keek de jongen wat vragend aan. "in ieder geval mijn naam is Lily, heb jij ook een naam??" vroeg ze vervolgens met een glimlach op haar gezicht. Opeens voelde ze een druppel op haar hand. Haar blauwe ogen schoten naar de druppel die langzaam op droogde op haar hand. Het begon dus langzaam te regenen, fijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sam

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Like a drink that I can't stop sippin'.

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   zo dec 25, 2011 4:52 am

"Jij doet het dus op de omgekeerde manier." zei het meisje, opnieuw vrij kalm. Sam grinnikte en knikte. Ach, zo kon je het natuurlijk ook zien allemaal. "Jup. Ik ben altijd al uniek geweest." zei hij lachend. "Of gewoon lui." Ja, zo kon je het zeggen. Het was het een of het ander, niet dan? Al gauw vroeg ze verder naar de dropping die zich plaats vond. "Maar een dropping doe je toch meestal 's nachts?" Ja, daar had ze een punt. Maar - insert evil laugh - hij ook.
"Nah, we moeten iedereen in mijn vriendengroep droppen en dan zouden we hier tot zes uur 's ochtends zijn, mochten we 's nachts beginnen. Vooral als iedereen zoals ik blijft zitten wachten tot ze opgehaald worden." legde hij lacherig uit. Jup, als je meer dan drie uur moest wachten per persoon, was 't misschien niet zo handig om laat in de avond te beginnen. "Bovendien is McMorny niet het veiligste bos op aarde."
"In ieder geval, mijn naam is Lily. Heb jij ook een naam?" Wat een gigantisch intelligente vraag, ahahaha. Of zou ze echt iemand kennen die geen naam had? Dat zou toch eens wat zijn. Hoe werd je dan überhaupt geregistreerd? Of was je dat dan niet. "Nee, 'k ben naamloos." merkte hij droog op. Na ongeveer zeven misschien acht seconden verscheen er een brede glimlach rond zijn mond. "Nee, 'k heet Sam."

________________________________________
Tam tam tam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lily

avatar

Aantal berichten : 243
Registratiedatum : 20-10-11
Leeftijd : 23

Character sheet
Leeftijd: 17 jaar
Partner: ~

BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   zo dec 25, 2011 5:09 am

Door zijn woorden moest ze toch wel even grinniken. "Nee, waarschijnlijk gewoon, omdat je uniek bent" zei ze even droog waarna ze even moest grinniken. Iedereen was uniek, maar dit was waarschijnlijk gewoon luiheid. Als het aan Lily lag was ze liever voor altijd lui. Toen hij antwoord gaf op haar vraag over de dropping kreeg ze een heel verhaal naar haar hoofd gegooid. Ze kon haar lach voor deze keer niet inhouden. "Dan snap ik het wel ja.." zei ze grinnikend. Toen hij haar vertelde dat McMorny niet het veiligste bos op aarde was, trok ze een van haar wenkbrauwen op. "Echt waar?? het ziet er altijd zo rustig uit hier... maar ja ik kom hier nooit 's nachts, misschien dat het daar aan ligt" zei ze kalm. De manier waarop ze zijn naam vroeg deed ze wel vaker, het klonk heel dom, maar wie weet kwam je serieus iemand tegen die géén naam had, al was die kans 0,000001 procent. Ze grinnikte even om zijn antwoord. Ze ging wat rechter op zitten. Ze begon een zere kont te krijgen van het zitten. Haar blik ging weer even snel naar de wolken, maar al snel weer terug naar de jongen die zijn naam vertelde. Hij heette dus Sam. "klinkt beter dan Naamloos" zei ze droog. Haar blauwe ogen draaide zich weer langzaam naar de grijze wolken. "Ik weet niet wat jij doet, maar ik wil droog blijven, dus ik ga onder een boom staan" zei ze met een glimlach. Ze sprong op en voelde vervolgens nog een druppel, maar deze keer kwam die op haar gezicht terecht. Niet wetend of Sam ook onder een boom ging zitten liep ze kalm naar een van de bomen toe. Ze zette zichzelf tegen de boom aan en bleef zo staan. Ze had geen zin om nu te gaan zitten. Ze keek omhoog naar een van de takken. Misschien dat ze zelfs nog in de boom ging zitten. Maar ja als het ging onweren was dat ook niet zo'n slim idee. Vervolgens kwamen de grijze wolken steeds dichterbij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The only thing i want is silence, right now   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The only thing i want is silence, right now
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: WEST :: MCMORNY WOODS-
Ga naar: