IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 Just a bit of loneliness

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nathan

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 19-10-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Shibusen! :3

Character sheet
Leeftijd: 17 Jaar
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime...

BerichtOnderwerp: Just a bit of loneliness   vr okt 21, 2011 7:00 am

Hij had, zoals gewoonlijk, zijn koptelefoon weer eens op. Harde, snelle muziek raasde door de oordoppen richting zijn trommelvliezen die nog net niet knapte. Muziek was de beste manier om je af te sluiten voor de rest van de wereld en dat was precies wat hij wilde bereiken. Eventjes niet denken aan al het onheil dat om hem heen aan de hand was, alle vreemde dingen die in de wereld gebeurde. Nu was het alleen hij en zijn muziek. Nathan had zijn muziek vandaag extra hard gezet, zodat hij in pure stilte leefde voor alles om hem heen, alleen merkte hij wel op dat sommige mensen hem vaag aankeken. Dus waarschijnlijk was zijn muziek van buitenaf ook te horen. Misschien moest hij maar eens een dempertje uitvinden, zodat mensen van buitenaf zijn muziek niet zouden horen. Hij zuchtte zachtjes en keek om zich heen, onder het wandelen was hij in het Chestnut Park terecht gekomen. Hier kon hij zijn uurtjes wel spenderen. Hij zocht een lekkere 'leun'-boom uit en ging er tegen aan liggen, nadat hij de grond zorgvuldig had gecontroleerd op eventuele smerigheden, en pakte uit de stoffentas die over zijn schouder hing z'n kladblok en een potlood. Kalm keek hij voor zich uit, met een wat wazige, ver wegge blik. Verzonken in gedachten, terwijl hij zocht naar iets wat hij op papier kon gaan zetten.
Uiteindelijk knipperde Nathan met z'n ogen en keek op, hij wist echt niets om te tekenen. Met een zucht begon hij maar een een soort van dempertje voor zijn oordoppen, zodat andere geen last meer zouden hebben van zijn muziek.

[Open :3 Ik ben niet zo voor lange posts, dus verwacht ze ook niet al te snel van me Wink]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://shibusenacademy.actieforum.com
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: Just a bit of loneliness   vr okt 21, 2011 7:20 am

Dash had haar skull candy oordopjes in haar oren gepropt en had Lapfox Trax keihard aangezet. Het was een techno achtige muziek met een duidelijk en herhalend ritme, waar ze goed op kon sporten. Ze was vrij actief ingesteld en ook niet zo snel ergens bang voor, hoewel ze niet graag in het donker stond. Ze las altijd Creepypasta verhalen omdat ze ze grappig vond, maar in de avond leken die verhalen toch meteen een stuk minder grappig. Hoe dan ook, ze zat door Chestnut Park te joggen. Dat deed ze dagelijks, maar niet op een bepaald tijdstip. Gewoon wanneer ze tijd of zin had. Zin had ze vaak genoeg, aangezien ze een nogal gemotiveerd persoon was.
Terwijl haar benen bewogen keek ze ook naar de verschillende mensen die er liepen of zaten. Haar blik viel op een jongen bij een boom, die een kladblok had. Ze moest een glimlach onderdrukken - aangezien ze het nogal eng vond als ze daar een beetje stond te glimlachen - en liep op de jongen af. In Cloudsdale was het normaal geweest dat je gewoon met wild vreemden sprak, iets wat ze mee had genomen naar Vicious. Ach, zo leerde je tenminste mensen kennen. Ze stopte voor hem en leunde half over hem heen, om te kijken wat hij geschreven of getekend had. Gek genoeg, stond er niks op papier. Ze draaide haar hoofd enkele graden - alsof dat wat zou veranderen - maar constateerde uiteindelijk dat er echt niks op papier stond.
"Er staat niks." meldde ze hem toen ook, half schreeuwend om boven haar eigen muziek uit te komen. Pas toen viel haar op dat de jongen ook oortjes in zijn oren had, waardoor ze haar eigen oortjes eruit trok en wees naar de zijne, om vervolgens een 'haal-ding-uit-oor' beweging te maken, alsof hij er een voorbeeld aan moest nemen.

[Tadadadam. ^^]

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nathan

avatar

Aantal berichten : 58
Registratiedatum : 19-10-11
Leeftijd : 23
Woonplaats : Shibusen! :3

Character sheet
Leeftijd: 17 Jaar
Partner: In fact, I was afraid of loneliness anytime...

BerichtOnderwerp: Re: Just a bit of loneliness   vr okt 21, 2011 10:47 pm

In zijn hoofd was de tekening bijna af, maar op papier stond nog geen rechte lijn. Hij zuchtte zachtjes en pakte zijn mobiel uit zijn zak, waarmee hij door zijn playlist ging om een leuk nummer uit te kiezen. De laatste tijd had hij echt geen leuke muziek meer, misschien moest hij maar weer eens gaan rondstruinen opzoek naar goede bands en cd's.
Uiteindelijk besloot hij dat hij maar weer gewoon verder zou gaan met het nummer dat 'ie net ook al op had staan en leunde tegen de boom. Ondertussen probeerde hij in zijn gedachten het dempertje dat hij had gevormd uit elkaar te halen. De onderdelen te bekijken en te zien hoe alles in elkaar zat. Daarna kon hij er wel een blauwdruk van maken en het ding ook echt uit gaan vinden.
Uitvindingen, tekenen en muziek luisteren, dat waren Nathan's grootste hobby's. Zijn kamer stond vol met dingetjes die had gemaakt van rotzooi of troep dat hij in zijn omzwervingen door de stad had gevonden. Van iets kleins maakte hij iets groots, of juist iets nog kleiners. Bijna alles kon hij maken van afgedankte spullen. Nou niet alles, maar best veel. Zolang hij zijn gereedschap maar bij de hand had en goede muziek op had staan, ging het goed.
Nathan keek op toen er iemand opeens voor hem stond. Ze maakte een gebaar om aan te geven dat hij zijn koptelefoon af moest doen. Met een glimlach zetten hij zijn mobiel uit en hing de koptelefoon weer aan z'n nek. Hij keek omhoog en keek haar glimlachend aan. "Sorry," verontschuldigde hij zichzelf voor het feit dat 'ie haar niet gehoord had. Hij stopte zijn spullen terug in zijn tas en ging staan. "Hay, ik ben Nathan, en jij bent?" vroeg hij vriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://shibusenacademy.actieforum.com
Dash

avatar

Aantal berichten : 44
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 14
Partner: He needs to be about.. 20% cooler.

BerichtOnderwerp: Re: Just a bit of loneliness   vr okt 21, 2011 11:35 pm

De jongen verontschuldigde zich met een kleine glimlach en Dash schudde d'r hoofd. Het maakte in principe niet zoveel uit, omdat ze normaal zelf ook die dingen in d'r oor had zitten en de rest van de wereld volledig negeerde.
"Nah, is niks. Nog vijf seconden geleden had ik die dingen ook in m'n oren." vertelde ze, terwijl de jongen zijn spullen in zijn tas stopte en ging staan. Haar muziek was nog steeds zachtjes hoorbaar vanuit haar oortjes, waardoor ze haar MP3 pakte en de muziek op stop zette. Anders hoorde je de hele tijd van die Lapfox Trax remixes die nergens naar klonken als je de details niet kon horen. Ach, haar moeder vond het sowieso al nergens naar klinken en haar vader ging daar maar in mee.
"Hay, ik ben Nathan," stelde hij zich voor, "en jij bent?" Dash ging even met een hand door de zijkant van haar regenboog kleurige haar. Ze had het zo geverfd omdat ze dan opviel en mensen naar haar keken. Hoewel het ook deels was omdat ze het gewoon cooler vond dan een miezerig kleurtje. Het was een hele moeite om alles bij te verven en het was ook nog eens duur, maar ze had het ervoor over.
"Ik ben Rainbow Dash, maar zeg maar Dash. Of RD." stelde ze zich voor. Haar zus wisselde vaak af van Dash en RD, maar de meeste mensen zeiden gewoon Dash. 'T klonk ook zo dom om iemand Rainbow te noemen. Ze had maar geluk dat Jack's vader ook niet van normale namen hield, anders was ze helemaal alleen met d'r rare naam. Jack heette officieel Apple Jack, hoewel haar vader gewoon Joel heette. Dash' moeder heette Megara, wat dan weer wel wat minder gewoon was. Maar iedereen noemde d'r Meg en dat haalde de ongewoonheid eraf. Haar ouders waren gescheiden toen ze zes was en d'r moeder was hertrouwd met Apple Jack's vader, Joel. Ach, ze vond 't allemaal wel goed zo. Er was niks mis met die man en Jack was een goede zus, dus ze had het haar moeder nooit kwalijk genomen. "Had je al een idee voor wat je ging tekenen?" vroeg ze, toch terugkomend op het lege ding dat Nathan in zijn schoot had gehad, maar die nou in z'n tas zat.

________________________________________
I've been dreaming, I've been waiting, to run with those great people.
The Wonderbolts, their daring tricks, spinning round and having kicks.
Perform for crowds of thousands, they'll shower us with diamonds! ;D

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Just a bit of loneliness   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Just a bit of loneliness
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: OOST :: CHESTNUT PARK-
Ga naar: