IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 .:Come here, queer deer. :'D

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 5:40 am

Izaya zat langs de houten bar die in zijn nieuwe appartement te vinden was, op een van de zwarte leren barkrukjes. Het was een heel mooi appartement, buiten dat er nogal veel dozen stonden omdat hij er pas een paar dagen woonde. Na de begrafenis van zijn moeder had Shizuo hem gevraagd om weg te gaan bij Kida en met hem mee te gaan naar Vicious. Daar had hij zeker niet in gefaald, anders had hij ook niet langs de bar gezeten maar zat hij nog bij Kida thuis over de grond te rollen uit verveling.
Lichtelijk somber staarde hij naar zijn koffie. Hij had biscotti in zijn hand, die hij in de koffie dempte. Verveeld haalde hij het eruit en nam hij er een hap van, om de rest van zijn biscottie er weer in te dempen. Sinds zijn moeder's dood was hij niet opperbest, maar hij deed wat hij kon om dat te verbergen. Hij droeg een donkerblauwe V-neck en een zwarte broek met een blauwe riem. Vrij standaard, al helemaal als je zag dat zijn jas met bontkraag aan de kapstok hing (ook wel bekend als de spijker die Shizuo in de muur had gedaan omdat Izaya zeurde dat hij zijn jas niet op de grond wou gooien omdat de grond stoffig was door de bouw aan de leidingen en het slopen van een van de muren).

[&Shizuo]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 6:07 am

Nogal verveeld zat hij op de vensterbank van het raam dat open stond. In zijn hand had hij een sigaret waar hij af en toe een trekje van nam. Hij zat in de lege kamer die als opslagkamer moest dienen voor de dozen die er allemaal waren. Er ontsnapte een zucht uit zijn mond waarbij hij alle rook in zijn longen wegblies. Hij was degene die had voorgesteld om naar Vicious te gaan en misschien was dat ook beter zo. Hij had voor zichzelf al een baan als bodyguard gevonden en voor Izaya had hij een maand geleden al iets gevonden dankzij iemand die hij kende die hier woonde. Het zat hem dwars dat de jongen de laatste tijd nogal depressief was – wat natuurlijk logisch was – maar hij kon gelukkig nu wel hier bij hem zijn, zonder dat dat kleine blonde joch hem af pakte. Voor het vertrek had hij achter Izaya’s rug om ook een aardig gesprek met het joch gehad, waarbij hij duidelijk had gemaakt dat Izaya niet meer in het joch zijn leven zou komen en hij niet de moeite moest doen om hem te vinden. De laatste keer dat ze écht samen waren geweest, was dat stomme kut joch er nog niet. Een geirriteerde grom kwam uit zijn mond en hij herstelde zich snel, duwde de sigaret uit in de asbak en wierp een blik op zijn horloge. Het was kwart over tien ’s ochtends. Moeizaam kwam hij overeind en hij rekte zich wat uit. Morgen zou hij kennis maken met zijn nieuwe baas. Hopelijk was die wat minder erg als die in Fukushima. Shizuo wierp een blik op wat hij aan had. Een spijkerbroek en een witte blouse, die nogal rommelig zat. Ach, wat boeide het. Het was toch weekend. Een beetje sloffend liep hij de kamer uit en de gang door, totdat hij in de deuropening van de woonkamer bleef staan. Hij keek naar de jongen die zielig aan de bar zat. Na even getwijfeld te hebben, liep hij naar hem toe en sloot hij zijn armen voorzichtig om de jongen zijn middel heen. Hij legde zijn hoofd op de schouder van de jongen en sloot zijn ogen. Het zou hem niet verbazen als hij weg werd geduwd, wat al een keer eerder was gebeurt. Deels begreep hij het, maar aan de andere kant wou hij gewoon dat de jongen op zou vrolijken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 6:18 am

Izaya hoorde dat Shizuo de kamer binnen liep, maar keek niet op. Het was eigenlijk niks voor hem om iets hem zo van slag te laten maken, maar toch. Hij had ook wel zijn normale momentjes, maar niet veel. Hij wist ook niet of Kida wist dat hij met Shizuo weg was, of wat. Hij had hem in ieder geval niks verteld. Er werden armen rond zijn middel gesloten en Shizuo's hoofd rustte op zijn schouder. Hij had de jongen al een keer eerder weggeduwd, maar nu had hij niet eens het puf meer. Hoewel hij ergens ook wel troost vond in zijn aanwezigheid. Hij at de laatste restanten van zijn biscotti op, waarna hij zijn hoofd tegen die van Shizuo plaatste en voor een moment zijn ogen sloot. Misschien dat de verhuizing ook beter was geweest. Een nieuwe start. Of een oude, als je eraan dacht dat hij bij Shizuo rondhing. In ieder geval was het dit keer officieel dat ze wat hadden en hing het niet een beetje in de lucht tussen fuckbuddies en een serieuze relatie in.
"Lekker geslapen?" vroeg hij half mompelend. Hij wist dat de jongen al wakker was, maar hij was nog niet de kamer uit gegaan. Hij had ook enkel het bed horen kraken omdat Shizuo rond lag te rollen of whatever - wist hij veel, hij zat op dat moment al in de keuken/woonkamer - en maakte daarop uit dat de jongen al wakker was. Hij rook naar sigaretten, maar daar stoorde Izaya zich al lang niet meer aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 7:25 am

Het stond niet echt heel comfortabel naast de jongen, maar hij had het er voor over. Hij vroeg zich af hoe de komende maanden er uit zouden zien. Misschien zou hij hier weer nieuwe vijanden maken, zoals in Fukushima. En waarschijnlijk zou het leven er ongeveer hetzelfde er uit zien, alleen was de relatie met Izaya nu serieuzer. Er ontsnapte een lichte zucht toen hij het hoofd van de jongen tegen die van hem aan voelde. Het stond nu echt niet meer zo comfortabel als het eerst was, dus kwam hij wat overeind. Ze waren ook al een ongelofelijk lange tijd niet meer met elkaar naar bed geweest, hij wist niet eens hoe lang aangezien hij het niet meer bij hield. Hun relatie was iets verwaterd door de dood van Izaya’s moeder, maar nu ze weg uit die stad waren was hun relatie gelukkig weer iets sterker geworden. Nee, hij moest geduld hebben.
"Lekker geslapen?" Hij glimlachte zachtjes en knikte, liet de jongen los. Hoe laat was de jongen eigenlijk wakker geworden? Toen Shizuo wakker werd, was hij al weg. Hij liep naar de keuken en schonk voor zichzelf een glas melk in, waarna hij naast de jongen aan de bar ging zitten.
“Je was vroeg wakker,” merkte hij op en hij nam een slok, veegde al snel de melksnor weg. “Hoe vind je Vicious tot nu toe?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 8:09 am

Net toen Izaya eraan begon te wennen, bewoog de jongen weg. Vieze hoer. De jongen schonk voor zichzelf een glas melk in, terwijl Izaya zijn elleboog op de bar zette en met zijn ene hand zijn hoofd ondersteunde en met de ander nietszeggend met zijn koffiemok zat te spelen. "Je was vroeg wakker." merkte de jongen op. Wow, goh je meent 't. Thank you, captain obvious. Nee, hij moest niet nijdig zijn op Shizuo alleen omdat hij gefrustreerd was.
"Uhu. Kon niet zo goed slapen." Dat was niet de eerste keer. Meestal was hij vrij vroeg wakker omdat hij niet kon slapen. Daar had hij eigenlijk ook wel reden toe, to be honest. "Hoe vind je Vicious tot nu toe?" No comment.. 'T was niet geweldig, maar het was ook niet slechter dan Fukushima. Hij haalde zijn schouders lichtelijk neutraal op en pakte de oor van zijn koffie. Hij nam er een slok van en legde het vervolgens weer neer.
"Des de beter omdat jij hier bent." mompelde hij. Hoewel het bericht zelf lief bedoeld was, kwam het zo stoned over dat het haast niet meer als compliment te bevatten was. Zulke momenten had hij en die zouden vanzelf over gaan. Het moest gewoon een beetje bezinken en daarna zouden zijn normale gedachten weer aanwezig zijn. Mensen gingen dood, feit. En de ene persoon zou hem evenveel moeten doen als de ander. Als hij depressief was elke keer als iemand dood ging, hield het nooit op. Tfoe..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 8:38 am

Hij fronste lichtjes toen hij zag dat de jongen met zijn ene arm zijn hoofd ondersteunde en de bezorgdheid nam wat toe. Ondanks de onverschillige houding, wist hij dat de jongen het moeilijk had. Hopelijk werd het wel beter met het humeur, straks kreeg hij er allemaal spijt van. Nee, van samen zijn met Izaya zou hij echt geen spijt krijgen.
"Uhu. Kon niet zo goed slapen.” Hij glimlachte zachtjes en knikte, maar diep van binnen werd hij nog bezorgder. Hoe lang sliep de jongen eigenlijk wel? Waarschijnlijk had hij nog heel veel slaap in te halen.. Shizuo nam een slok van zijn melk en veegde opnieuw de melksnor weg, waarna hij even in de melk staarde. "Des de beter omdat jij hier bent." Hij zuchtte zachtjes en draaide zich wat naar de jongen, waarna hij zijn hand vast pakte die nogal koud was.
“Ik ben ook blij dat ik vanaf nu meer tijd met je kan doorbrengen,” zei hij zachtjes. Hij streek met zijn duim over de hand heen en glimlachte zachtjes. “Een vriend van me had gisteravond laat nog gebeld. Hij zei dat je over twee weken met je werk kon beginnen.” Hij pakte het glas op en dronk hem helemaal leeg, waarna hij de melksnor weer wegveegde. Stomme melksnorren. Maar ja, melk was lekker dus has hij het er wel voor over.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 9:00 am

Toen Shizuo zijn hand vastpakte, keek hij hem weer aan. Blond haar, bruine ogen. Het voelde inmiddels heel vertrouwd aan. Hoewel ze het niet altijd met elkaar eens waren, wou hij het altijd nog wel proberen. Soms probeerde hij zich in te beelden hoe zijn leven zonder Shizuo was doorgegaan. Als hij nog bij Kida was en zo. Grote kans dat hij dan nog heimwee zou hebben naar de jongen. Niet dat Kida niet leuk was, maar hij had er nooit echt aan kunnen wennen. Stom natuurlijk, 't waren allemaal maar mensen. De een had helemaal geen waarde over de ander. "Ik ben ook blij dat ik vanaf nu meer tijd met je kan doorbrengen." Een kleine glimlach wist Izaya's mond te sieren.
"Een vriend van me had gisteravond laat nog gebeld. Hij zei dat je over twee weken met je werk kon beginnen." zei de jongen en dronk zijn glas leeg. Izaya knikte even dat hij het gehoord had, terwijl hij weer naar zijn lege glas staarde. "Das goed." Ja, wat moest hij anders zeggen? Het was ook wel beter als hij kon gaan werken. Dan was hij afgeleid en zo. Beter dat hij deed alsof hij haar niet miste. Lol, heel ander onderwerp opeens. Put your gameface on. Hij stond op, waarna hij zijn mok pakte en die naast de rest van de vaat zette. Hij slofte naar Shizuo toe en draaide zijn armen om hem heen, waarna hij zijn gezicht verborg in de jongen zijn schouder.

[Hij staat gewoon voor Shizu-chan, niet achter :'D]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 9:10 am

Een tevreden gevoel ging door hem heen toen de jongen naar hem glimlachte. Het was nogal zeldzaam geworden de laatste tijd, maar langzamerhand begon het steeds vaker terug te keren. Of hij lette gewoon niet op. Misschien had hij niet over het werk-onderwerp moeten beginnen en was het beter geweest dat hij Izaya gewoon had gekust. Maar zo erg verlangde hij ook weer niet naar die bittere koffiesmaak.
"Das goed." Hij glimlachte zachtjes en keek de jongen na toen die weg liep en zijn mok naast de rest van de vaat zette. Shizuo wierp een blik op zijn eigen beker. Ach, die zette hij straks wel naast de vaat. Al snel kwam de jongen terug en hij glimlachte toen die voor hem ging staan en hem omhelsde. Hij legde zijn hoofd op de ander zijn hoofd en sloot zijn ogen even. Zijn handen zaten losjes vlak boven de middel van de jongen, dus rond zijn buik ongeveer, aangezien het hoogteverschil er nog steeds was was en hij de jongen niet lager kon vasthouden. Hm. Knuffelen was altijd goed.
“Er draait vanavond een of andere film in de bioscoop in het centrum. Als je wilt kunnen we er heen gaan.. Het hoeft niet als je het niet wilt,” fluisterde hij zachtjes. Hij had er alles voor over om de jongen weer vrolijk te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 1:08 pm

Jup, zo stonden ze wel eens vaker. En meestal ging het ook niet veel verder. Dan vooral omdat Izaya de motivatie niet kon vinden om eraan te beginnen en Shizuo vast dacht dat het egoïstisch over zou komen, of misschien dat het nog te vroeg was. Who knows, who knows.. Het was alweer zo lang geleden dat hij geneukt had - drie weken max, HAHAHAHA - dat hij zich afvroeg of ze het misschien veranderd hadden.
Er klonk een miauw en Izaya opende een oog en keek ermee opzij, waardoor hij Neko op de bar zag zitten. Hij sloot zijn oog weer, verder niet op het dier ingaand. "Er draait vanavond een of andere film in de bioscoop in het centrum. Als je wilt kunnen we erheen gaan.." Vervolgens meldde Shizu-chan dat hij niet hoefde als hij dat niet wou.
"Lijkt me prima." Zijn stem werd nogal vermoffeld doordat hij nog tegen Shizuo aangedrukt zat, maar zijn woorden waren vast wel verstaanbaar. Kon haast niet anders, hij zat immers zo dichtbij dat hij ook Shizu-chan's gefluister had gehoord. Hij liet de jongen los. Hij gaapte terwijl hij naar het gigantische raam liep - zo een die bijna de hele muur overnam - en keek op de straat neer. "Welke film, eigenlijk?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo dec 18, 2011 7:14 pm

Hij negeerde de miauw, al haatte hij de kat nogal erg. Irritant beest. Hij hield de jongen wat strakker vast, aangezien hij niet wou dat het moment werd onderbroken doordat Izaya perse aandacht aan die kat wou schenken. Er ontsnapte een zucht uit zijn mond. Door al dat gedoe met die begrafenis en such voelde het alsof ze een beetje uit elkaar waren gegroeid, wat hem irriteerde. Bij hem was er ook zo vaak iemand dood gegaan, maar-.. Nee, zo moest hij niet gaan denken.
"Lijkt me prima,” klonk de net verstaanbare stem en hij glimlachte droogjes. Hm.. Zijn ogen gingen open en zijn armen lieten de jongen los toen deze hem los liet. Ughe, weer afstand. Hij volgde Izaya die naar het grote raam liep met een licht bezorgde blik. "Welke film, eigenlijk?" Oh, de film.
“Een nieuwe Mission Impossible,” zei hij en hij liep naar de jongen toe, ging achter hem staan en sloot zijn armen om de jongen zijn middel heen. Zijn lippen raakten de nek van de jongen zachtjes aan, waarna hij er lichtjes aan sabbelde. Misschien kon hij toch nog wel iets proberen, maar hij zou echt niet te ver gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   ma dec 19, 2011 12:33 pm

"Een nieuwe Mission Impossible." vertelde Shizuo. Bah. Hij had nog nooit een mission impossible film gezien omdat het concept hem niet zo aanstond. Typisch voor hun. Meer dan typisch misschien. "Moet dat nou?" mompelde hij met enige frustratie in zijn stem. Shizuo draaide zijn armen rond Izaya's middel, waarna hij in zijn nek kuste. Dat liep op een gegeven moment over in gesabbel, wat hem wel degelijk wat deed. Hmm.. Het beviel hem wel. Langzaam maar zeker begon zich een plannetje te smeden in zijn hoofd. Dat had hij wel vaker. Oke, moest lukken allemaal.
Hij draaide zich om binnen Shizuo's greep en ging met zijn hand langs de jongen zijn wang, om er vervolgens twee keer zachtjes op te slaan (je weet wel, right?). "Niet vandaag." zei hij zachtjes, waarna hij vrij gemakkelijk uit Shizuo's greep ontsnapte. Tralalala.
Hij slofte naar de bank toe - iets dat er gelukkig wel al stond - en zuchtte zachtjes. Zijn blik gleed terug naar Shizuo, waarna hij over zijn achterhoofd krabde. "Shizu-chan," trolololol, "gaan we verder met uitpakken of wat?" Ahahaha. Best wel evil eigenlijk. Maar goed, hij had ook wel eens van die achterbakse momentjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   di dec 20, 2011 7:20 am

"Moet dat nou?" Hij moest bijna lachen om het protest van de jongen en aangezien hij hem niet wou uitlachen hield hij het bij kort gegniffel.
“Je bent niet verplicht. Als jij niet ga, ga ik ook niet,” mompelde hij tussen het zoenen en sabbelen van de nek door. Zijn armen sloten zich nog wat strakker om de jongen zijn middel heen, alsof hij hem niet kwijt wou raken. Toch werd zijn greep losser toen hij voelde dat Izaya bewoog, zich omdraaide. Shizuo ging wat rechter staan en fronste. Wat was er nou weer? Er ging een hand langs zijn wang, waarna er zachtjes twee keer op werd geklopt. Aangezien hij met zijn mond vol tanden stond, was zijn greep zo los geworden dat hij de jongen nauwelijks vast had. Werd hij nou.. afgewezen?
"Niet vandaag." Er kwam een protesterend geluid uit zijn mond en hij wou zijn greep verstrakken, maar de jongen was al uit zijn armen geglipt. Oké, misschien liep hij te hard van stapel. Kon gebeuren, toch? Shizuo snoof. Toch voelde het niet lekker. Zijn ogen volgden Izaya toen deze naar de bank liep, maar zich al snel weer omdraaide naar hem toe.
"Shizu-chan," Zijn blik werd wat feller, maar hij herstelde zich snel.
“Ik heet niet-” Natuurlijk werd hij onderbroken.
"gaan we verder met uitpakken of wat?" Hij beet op zijn lip, hield alle scheldwoorden voor zich. De jongen had gelijk. De helft was nog niet uit gepakt.
“Ja hoor,” mompelde hij en hij pakte zijn lege glas van de bar af, zette deze nogal hard op het aanrecht bij de vaat waardoor er een kleine scheur in kwam en hij slofte naar de kamer met alle dozen. Shizuo probeerde zichzelf wat te kalmeren, waarna hij begon met een doos te pakken. Hij ontweek de dozen die overduidelijk van Izaya waren – hij wou echt niet weten wat er in zat – en begon maar met een doos met boeken. Er zaten wat erotische tijdschriften tussen, die hij op de dozen van Izaya smeet. Hij moest ze maar bij zich houden. Zijn aandacht werd afgeleid door een oud kinderboek dat hij sinds zijn tweede al had. Dat was lang geleden, hij wist niet eens dat hij het ding nog had. Hij veegde het stof er van af en bladerde even door de bladzijdes, waarna hij het ding weer in de doos stopte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   di dec 20, 2011 8:44 am

Het ging er niet om dat Shizu-chan te hard van stapel liep. Hoewel, dat zou hij alleen maar goed vinden als de jongen dat dacht. Eigenlijk was het gewoon een geniepig plan omdat hij haast stikte in zijn eigen lust en hij wou dat Shizuo er elke seconde van elke dag voor hem was, zonder dat hij hem dat hoefde te verplichten. Bovendien liet hij zich niet graag kennen, vooral niet iemand het idee geven dat hij afhankelijk was van hun.
"Zou graag uitgepakt zijn voor Kerst, want we moeten ook nog een kerstboom kopen en al die shit die erbij hoort." Hij was inmiddels omgedraaid op de bank. Hij lag met zijn rug waar normaal je kont wat en hing met zijn benen eroverheen, terwijl zijn armen uitgestrekt waren en zijn vingertoppen net de grond raakte. Hij negeerde Shizuo die boos de kamer uit stormde en grijnsde breeduit.
"Cos you know I am a hottie and I feel so naughty when you touch my mocca body." zong hij vrolijk en tikte met zijn vingers op de grond. Alles om zichzelf wat af te lijden van alles. "I'm riding and bucking and fighting and fucking. And now we shuttin' just like any guy I can get myself up in." Hij rolde van de bank af en liep naar de bar, waar dat soort van gebroken glas stond. "Blue hankerchief in the back of my pants uhrrr, you lookin' like you go for the boys with the antlers. I'm in the headlight shakin' booty left and right, you're in luck buttfucker 'cos I'm here all night." Hij pakte het glas op en liep naar de prullenbak, waarna hij het ding gewoon weggooide. Simpel als dat. "Throw those hooves right over my shoulders 'cos I've seen the way you look at me go, throwin' me smolders. Come here, queer deer, shake that thing around. 'Cos you get me so hot, that I gotta go down."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   di dec 20, 2011 9:03 am

"Zou graag uitgepakt zijn voor Kerst, want we moeten ook nog een kerstboom kopen en al die shit die erbij hoort," had de jongen gezegd, maar hij had geen idee meer wanneer kerst zou zijn. Hij hield alle dagen niet eens bij. Gelukkig kreeg Shizuo dit jaar geen cadeaus meer van familie, aangezien die niet meer wisten waar hij woonde. Eindelijk. Hij haalde wat meer ongepaste tijdschriften uit de doos en pakte een andere doos met boeken. Kapotte boeken gooide hij in een vuilniszak. Alles was zo haastig ingepast.. Toen hij klaar was nam hij drie dozen met boeken mee naar de boekenkast in de woonkamer en begon hij ze er rustig in te zetten. Hij moest zachtjes grinniken toen hij Izaya hoorde zingen en Shizuo was al snel klaar, waarna hij weer naar de opslagkamer ging en de platgedrukte dozen in de vuilniszak deed. Er stond een sofa die hij doodnormaal op tilde en in de woonkamer neer zette.
“Het zou fijn zijn als je ook mee hielp,” zei hij tegen de jongen die in de keuken was toen hij een doos met servies op het aanrecht zette. Hij glipte al snel de keuken uit. Door de afwijzing had hij even geen zin meer om met Izaya te praten. Waarschijnlijk zou dat gevoel straks weer over zijn. Hij pakte nog een paar dozen met spullen uit, zette alles op de plek waar het hoorde, totdat alleen maar Izaya’s dozen over waren. Die moest de jongen echt zelf doen. Shizuo kraakte zijn rug even en liep weer naar de woonkamer, waar hij droogjes op de bank plofte en de tv aan zette. Op een of andere manier kon hij zijn aandacht niet vestigen op de tv, maar gingen zijn gedachtes steeds naar de andere jongen toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   wo dec 21, 2011 10:58 am

"Het zou fijn zijn als je ook mee hielp." Helpen? Hij? NOOIT. Pfoe, wat dacht Shizu-chan wel niet allemaal? Was hij helemaal gek geworden? Vast wel. Typisch iets voor Shizuo. Gek worden zonder daar ook maar enige toestemming van te hebben ontvangen van Izaya. Pfoe, hij had nog veel training nodig. Hoe kon hij het misschien verdraaien? Kleine kans dat zoiets werkte bij Shizuo. Ach, je kon het proberen.
"Maar Shizu-chan," zei hij. Nou nou, dat begon al lekker. Hij had het niet eens meer door als hij zoiets zei. "Jij bent veel sterker dan ik. Het zou onlogisch zijn als ik alles moest doen. Of zelfs meer dan drie dozen. Dat is niet zo functioneel." Hij knikte instemmend met zijn eigen woorden. Lol. Ach, misschien werd Shizuo zijn gezeur zat en realiseerde hij zich dat het vele malen sneller zou zijn als hij het gewoon zelf oploste. Dat wist Izaya als geen ander, dus vandaar.
"Bovendien breekt mijn tere lichaampje zo snel. Je zou toch niet willen dat ik iets brak, he?" zei hij met een :c-hoofd. Hij geloofde zichzelf niet eens meer, hahaha. Het was ook een van zijn minder goeie pogingen om iemand over te halen, maar hij kon het altijd proberen. Niet geschoten was altijd mis, en hij was het type dat altijd alles probeerde om ergens onderuit te krabbelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   do dec 22, 2011 10:27 am

Ach, hij wist dat de jongen zijn spullen ooit nog wel zou opruimen, dus echt zorgen maken deed hij niet. Zijn ogen staarden naar de tv en hij speelde afwezig met zijn aansteker die in zijn broekzak zat.
"Maar Shizu-chan." Daar kregen we het er onder uit komen weer. Hij snoof toen hij de bijnaam hoorde. Hij heette Shizuo, geen Shizu-chan. "Jij bent veel sterker dan ik. Het zou onlogisch zijn als ik alles moest doen. Of zelfs meer dan drie dozen. Dat is niet zo functioneel."  Bijna begon hij te grommen. Hij had verdomme zelf bijna alle dozen opgeruimd, dus dan kon de jongen zelf ook wat doen. Hoezo oneerlijkheid. Hij reageerde maar niet op het gezeur van Izaya, probeerde zich juist wat te kalmeren. Als hij boos werd, was er een grote kans dat de jongen daar profijt van nam en dat was niet de bedoeling. "Bovendien breekt mijn tere lichaampje zo snel. Je zou toch niet willen dat ik iets brak, he?" What the.. Hij stond op en liep naar de jongen toe, tilde deze naar de bank. Shizuo ging er met de jongen op schoot op zitten, alsof dat de normaalste zaak van de wereld was. Hij sloot zijn armen een beetje strakker dan normaal om de jongen heen en grijnsde flauwtjes.
"Ocharme. Als je zo breekbaar bent, is het misschien handiger dat ik je voorlopig bij me in de buurt houd." Niet dat dat heel erg was of zo, integendeel.. Hij plaatste zijn lippen op de warme hals van de jongen en sabbelde aan de huid die zich daar bevond. Ook nog een goed excuus om verder te gaan met wat hij eerder was begonnen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo jan 01, 2012 9:40 am

Shizuo liep op hem af en pakte hem vast, voordat hij weer naar de bank werd gesleurd en daar op Shizu-chan's schoot werd geplopt. Tspft. "Ocharme. Als je zo breekbaar bent, is het misschien handiger dat ik je voorlopig bij me in de buurt houd." zei hij, waarna Shizuo zijn lippen in Iza's hals plaatste en wat aan zijn huid sabbelde. Ondertussen bleef Izaya daar met een pokerface zitten, nadenkend over wat hij als volgende zou doen.
"Je hebt gelijk." zei hij en klom over de jongen zijn hoofd heen via de bank, waar hij vrolijk afsprong. "Ik moet ook maar eens iets gaan doen." Vervolgens liep hij doodleuk de kamer in die ze als opslag hadden gebruikt, waarna hij alle vieze blaadjes pakte en die uit het raam gooide. Vast van Shizuo. :'D Daar hadden de zwervers maar weer mooi geluk mee. Neko mauwde en liep de kamer binnen, waarna Izaya op zijn kont neerplofte. Neko kwam naar hem toe en hij aaide het diertje over zijn kop, voordat hij alles uit begon te pakken. Saai. Saai. Saai. Nog saaier. Ieuwl, waarom had hij dat nog? Er zaten veel dingen in die hij van zijn tweelingzussen genakt had. Gewoon van die dingen die hij helemaal niet nodig had, maar hij vond het leuk om te kijken hoe ze reageerde als ze iets kwijt waren. Meestal gaven ze elkaar de schuld. Die gooide hij ook doodleuk uit het raam en ging verder. Hij mompelde wat terwijl hij naar de volgende doos ging. Het eerste wat hij erin tegen kwam, was het familieportret. Een foto die elk gezinslid had gehad. Zijn vader, zijn moeder, zijn zussen en hijzelf. Toen hij nog twaalf was. AHAHAHA. Zo zag het er nog leuk uit, ja. Hij fronste zachtjes terwijl hij naar zijn moeder keek. Hij kon haar alleen nog herinneren als een vrouw waar allemaal buisjes in zaten. Hij legde het portret naast zich neer en zocht verder tussen alle dingen die hij had gemaakt toen hij zes tot en met zestien was. Normaal gaf je dat soort dingen aan je vader als je moeder dood was, maar hij had geen contact meer met zijn vader gehad. Ze hadden alleen gepraat op de begrafenis, heel kort. En dat was de eerste keer in vier jaar. Hmn. Ach joh, je kon niet overal over inzitten, toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo jan 01, 2012 10:06 am

Op zijn gemak sabbelde hij aan de zachte huid van de jongen op zijn schoot. Het duurde niet lang voordat Izaya weer niet stil kon zitten.
"Je hebt gelijk." Huh, wat? De jongen kroop over zijn hoofd heen van de bank, waar die van af sprong. En Shizuo zat daar maar met een mond vol tanden. "Ik moet ook maar eens iets gaan doen." Geirriteerd ging hij op de bank liggen terwijl de ander de kamer uit liep. Wat deed hij nou in godsnaam fout? Gefrustreerd liet hij een zachte grom horen. Jezus. Oké, het was ongeveer pas een week naar die verdomme begrafenis, maar life goes on, toch? Eigenlijk kon hij het zich niet voorstellen dat de jongen nu nog depressief was, maar hij moest het maar respecteren. En ze waren al bijna drie weken niet met elkaar naar bed geweest, dat ging toch ook zijn tol eisen? Hij ging overeind zitten en pakte een sigaret uit het doosje wat in zijn zak zat en pakte daarbij ook zijn aansteker, waarna hij het ding aan stak. Hij wist dat Izaya het niet leuk vond als hij in huis rookte, maar het kon hem even niks schelen. Geïrriteerde scheldwoorden verlieten zijn mond, waarna hij een diepe hijs van het ding nam. Al snel liep hij naar de keuken en drukte hij het ding uit in de asbak die daar stond. Oké, het maakte niet zoveel uit dat de jongen even niks wou, hij had daar vrede mee, maar ontwijken was een ander ding. Hij liep naar de kamer met dozen en zag Izaya daar zitten met een doos vol tekeningen en stuff. Dat hij dat nog bewaarde. Zachtjes grinnikte hij.
“Heb jij dat allemaal gemaakt?” Geen antwoord. Er ontsnapte een zucht uit zijn mond. “Waarom ontwijk je me zo?” Ughe, hij ging gewoon maar de confrontatie aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   zo jan 01, 2012 10:18 am

"Heb jij dat allemaal gemaakt?" Wie anders? Zijn geheime zoon die hij al een jaar op Kida's zolder had bewaard? Tskpft. Net toen hij wou antwoordden, vroeg Shizuo waarom hij hem ontweek. Pfoe, het antwoord op die vorige vraag zou hem wel echt helemaal niet geboeid hebben. Maar ja, die vraag was goed. Hij wist het antwoord zelf ook niet.
"Jup. Ik kreeg de hele doos van een van m'n zussen en ze zei dat m'n vader 't niet moest hebben. Je mag het wel weggooien, wij hebben er ook weinig aan." meldde hij met een pokerface, terwijl hij over Neko's kop aaide. Nope, Shizuo aankijken op het moment was ook iets wat hij niet durfde. Na enkele minuten stond hij op en liep hij naar Shizuo waar hij al snel spijt van had.
"Gatver, je meurt naar sigaretten." gromde hij en liep terug naar het raam. Hij ging op de rand zitten en keek Shizuo strak aan. Nakker. Ging ie gewoon roken in huis. En daarna doodleuk naar hem toelopen en hem van alles beschuldigen. Hoewel er een kern van waarheid in zat. Meer dan dat zelfs. Het was helemaal de waarheid. Pfoe. Never mind. Hij ging er niet op in. Noooooit. NEVER. NEVER SAY NEVER. Nee grapje. Heb gewoon postvulling nodig. Ik vind het wel goed zo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   ma jan 02, 2012 4:08 am

Uiteindelijk gaf de jongen een antwoord op zijn eerste vraag en bleef hij met zijn tweede vraag zitten. Shizuo zette een paar stappen naar achter en leunde tegen de muur aan met over elkaar geslagen armen.
"Jup. Ik kreeg de hele doos van een van m'n zussen en ze zei dat m'n vader 't niet moest hebben. Je mag het wel weggooien, wij hebben er ook weinig aan." Hij knikte en beet zachtjes op zijn lip. Nee, hij gooide het vroeger gewoon weg aangezien zijn broer altijd betere dingen maakte en ze dan niks meer om dat van hem gaven. Ach ja, dat was altijd zo geweest. Op een gegeven moment had hij het zelfs onderweg naar huis gewoon weggegooid. Niemand die er om zou geven, toch? Hij ging wat meer overeind staan toen Izaya naar hem toe liep, maar dat duurde niet lang. "Gatver, je meurt naar sigaretten." De jongen liep weer terug en hij rolde met zijn ogen.
“Dus?” Op normale momenten gaf de jongen er niet eens wat om, althans zo zag het er uit. Natuurlijk kon hij niet weten wat Izaya dacht. Dat was gewoon onmogelijk. Behalve als je telepathische krachten had ofzo. Maar jammer genoeg bestond dat niet in deze wereld, anders had hij de jongen op andere momenten ook veel beter begrepen. Maar ja, dat was ook weer zo saai.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Izaya

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 20-10-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Shizuo :'D He hit me once, I hit him back, he gave a kick, I gave a slap, he smashed a plate over my head so I set fire to our bed..

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   wo jan 04, 2012 11:30 am

"Dus?" WAT GODVERDOMME DUS? "Dat je godverdomme die sigaretten uit laat in ons huis, of tenminste uit het raam gaat hangen als je toch je muil wil verneuken met die dingen!" blafte hij hem toe. Ging het over de sigaretten? Natuurlijk niet. Het ging over het feit dat Shizuo niet begreep dat zijn moeder godverdomme dood was. GOD-VUR-DUMME. Ja, oke, vooruit, het was ook een reden om godverdomme te zeggen. Want dat was leuk. Eigenlijk heb ik meer inspi voor Jalex, maar Kiki is niet online. Maar dit is ook oke, yk.
"Ik vond het niet erg toen we bij jou thuis waren en je daar rookte, das bij jou. En als je bij mij was -- toen ik met Kida was by the way - was dat alleen maar voor ruige seks en deed het me dus ook vrijwel niks. Stinken deed 't toch wel. Maar nu we samen wonen, wil ik niet dat 't huis gaat stinken naar tabak." gromde hij gefrustreerd. Nope, het ging nog steeds daar niet om. Niet dat Shizuo dat zou begrijpen, want hij kon ook geen gedachten lezen. Tspfitjfdjhgdjkshdshf. Schuimbekken. Pfft. "Hoop dat dat genoeg antwoord was."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shizuo

avatar

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 18-12-11

Character sheet
Leeftijd: 20 jaar
Partner: Izaya

BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   wo jan 04, 2012 11:50 am

Eigenlijk besefte hij meteen dat hij verkeerd bezig was en dat hij niet had moeten roken. Toch kon hij er ook niks aan doen. Als hij geen Izaya bij zich had en er niet gezoend ofzo werd, ging hij automatisch roken. En als het wel gebeurde rookte hij niet. "Dat je godverdomme die sigaretten uit laat in ons huis, of tenminste uit het raam gaat hangen als je toch je muil wil verneuken met die dingen!" Als hij een hond was geweest, zat zijn staart allang klem tussen zijn benen. Hij beet even zachtjes op zijn lip terwijl hij daar met een mond vol tanden enzo. Hij begreep de uitbarsting ook wel vanwege dat moederdooddusdepressief-gedoe er bij. Hij had er echt geen problemen mee, maar het feit dat als anderen dat bij hem deden hij dan meteen terug schreeuwde, moest hij onderdrukken. Nee, boos worden was geen optie nu. "Ik vond het niet erg toen we bij jou thuis waren en je daar rookte, das bij jou. En als je bij mij was -- toen ik met Kida was by the way - was dat alleen maar voor ruige seks en deed het me dus ook vrijwel niks. Stinken deed 't toch wel. Maar nu we samen wonen, wil ik niet dat 't huis gaat stinken naar tabak." Oké, die was echt boos nu. "Hoop dat dat genoeg antwoord was." Shizuo knikte zachtjes.
"Is goed, ik laat je nu wel even alleen." Hij draaide zich om en liep de kamer uit en deed de deur achter dicht. Jeez, als hij daar nog langer bleef zou hij zelf misschien wel uit gaan barsten. Shizuo gooide meteen zijn sigaretten en al in de prullenbak - hij zou ze er later waarschijnlijk wel weer uit halen als Izaya weg was ofzo - waarna hij op de bank ging liggen en zijn gezicht verborg met zijn arm. Jezus, het ging ook echt niet goed met Izaya. Aan de ene kant snapte hij het wel, maar een heeeeel klein deel van hem zeurde om wat meer aanraking. Veel meer. Nou ja, dat zou toch wel lang duren. Hij wist dat Izaya voor het herstel langer nodig had. Maar bij herstel hoorde ook afleiding toch? Ach, whatever. Een zucht verliet Shizuo's mond en hij ging weer zitten, zette de tv aan en ging naar een of ander vaag programma over nieuws kijken. Een nieuwsprogramma. Of journaal, noem het maar hoe je het wilt noemen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud




BerichtOnderwerp: Re: .:Come here, queer deer. :'D   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
.:Come here, queer deer. :'D
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: OOST :: CENTRAL-
Ga naar: