IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  
 
Inloggen
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Log me automatisch in bij elk bezoek: 
:: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Credits

Deze site is gemaakt door Abigail D. & Kiki. Tenzij deze u toestemming heeft gegeven om ideeën of concepten van deze site te gebruiken voor uw eigen doeleinden, mag u deze niet gebruiken. De afbeeldingen zijn bewerkt door een van de twee makers, maar de tekeningen zelf zijn niet door een van hun gecreëerd.
Laatste onderwerpen
» FACE CLAIMS
zo mei 06, 2012 3:49 am van Spaz

» Dayum, hurrdurr en herpderp >.>
zo mei 06, 2012 3:38 am van Spaz

» i threw you into the obvious to see what was behind your eyes
ma apr 23, 2012 7:50 pm van Dave

» shake that bottom line.
za apr 14, 2012 1:22 pm van Sawtooth

» 'Cos they can see that we've got it going on! ;D
vr feb 17, 2012 2:00 pm van Rin

» let it snow ♪
za jan 21, 2012 3:02 pm van Dave

» It's not okay, but we're alright.
za jan 21, 2012 6:36 am van Karkat

» I never forgot, I never forgot.
di jan 17, 2012 8:09 am van Karkat

» ;;But it's so hard for me to show, how I feel about you now.
za jan 07, 2012 9:19 am van Sollux


Deel | 
 

 the night is full of lights

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: the night is full of lights   di okt 25, 2011 8:27 am

Aangezien het vrijdagavond was, hij niks te doen had en voor het eerst sinds hele tijd niet op kindertjes hoefde te passen, ging hij maar met zijn vrienden mee naar Devil’s Playground. Aangezien hij zelf nogal doorsloeg als hij eenmaal alcohol op had, maar als hij niet wou juist niet makkelijk over te halen was, dronk hij maar niks en ging hij maar de bob zijn. Thank god dat hij een rijbewijs had en de auto van een van de jongens kon lenen, anders dan had het niet echt zoveel uitgepakt. Hij wist nog de laatste keer dat hij op een feestje geweest was. Dat was ongeveer een jaar geleden en hij had zich bijna coma gezopen, aangezien er nog net iemand hem op het laatste moment kon stoppen. Jammer genoeg waren er geen vrienden die hem al vanaf het begin in toom hielden, wat ook moeilijk was aangezien hij snel dronken werd. Nou ja, de bijeffecten dan. En als hij dan geen alcohol kreeg, ging hij zijn vuisten gebruiken. Ondanks dat hij normaal een heel zachtaardig persoon was, had hij wel een wasbordje – omdat de meeste jongens dat hadden – wat betekende dat hij wel goed kon slaan en dan echt gewoon niet goed te stoppen was. Behalve als je sterker dan hem was of gewoon met genoeg man was om hem te bedwingen. Maarja, aangeschoten of dronken vrienden zetten je niet makkelijk tot stop. Zo was het nou eenmaal.
Hij deed de auto op slot en liep achter zijn vrienden aan, die al meteen druk aan het praten waren. Er zou vanavond een of andere bekende artiest komen. Hijzelf wist niet eens wie eigenlijk, maar dat het een bekend iemand zou zijn stond vast. Er kwamen bijna alleen bekende mensen er naar toe. Daarom was de entreeprijs ook duurder dan andere dansclubs. Nadat ze de club binnen waren, gingen de jongens meteen naar de bar toe. Een paar andere mensen staarden hem aan toen hij een cola light bestelde, terwijl zijn vrienden al meteen aan de drank gingen. Het was nog half elf, de definitie van vroeg, maar dat kon hun dus niet boeien. Het liefst wou hij ook gewoon kunnen drinken, maar dat zou gewoon slecht aflopen. Heel slecht. Het begon met c en eindigde met omazuipen. Dah.
Een uur later had hij zich verplaatst naar de bar boven, waar ook nog een lounge stond. Hij zat op een van de banken in een hoekje en aangezien bijna iedereen beneden was, was er genoeg ruimte. Hij had een plastic beker met Cola light. Niet dezelfde als die van een uur geleden, maar alweer een nieuwe. Hij was gewoon niet een danser en je kon altijd nog bij de rand van het balkonvormige ding staan en naar beneden kijken naar de grote groep mensen die aan het dansen waren. Ughe, hij had eigenlijk verwacht dat het wel gezelliger zou zijn. Niet dus. Hij nam nog een slok van zijn cola en zuchtte daarna.

~ Alleen Gavin
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   di okt 25, 2011 8:40 am

Ze was stom maar dan ook stom dronken. Gavin staarde plezierig naar het meisje dat zich tegen hem aandrukte. Hij zat met zijn rug tegen de muur en had het meisje opgepakt bij haar benen, waarvan die zich allebei aan een andere kant van zijn lichaam bevonden. Het was druk in Devil's Playground, zoals gewoonlijk. Hij hield wel van een beetje drukte. Er zaten mensen op de dansvloer en niemand lette op elkaar, dus niemand zag hem en het meisje. Ach, misschien een enkeling. Het meisje hikte enkele woorden over de ware en zo, wat ze allemaal niet meende aangezien ze te veel op had.
"Ja, vind ik ook." loog hij, terwijl zijn groene ogen haar aankeken. Dat had meteen effect, want haar lippen belandde op de zijne. Nog geen vijf seconden later had hij zijn tong in haar mond geduwd en liepen ze daar in alle drukte te tongzoenen. Jippie. Leuke avond. Hele leuke avond.

Ongeveer dertig minuten later liep hij de trap op. Het meisje was meegenomen door haar vriendinnen toen ze haar opmerkte en ze gewoon weer naast hem stond en hij probeerde te ontsnappen aan haar gedeprimeerde bui. Dat stadium gebeurde wel vaker bij meisjes. In het begin was het lang leven de lol, daarna veranderde die dronken houding in een gedeprimeerde waardoor ze alles honderd keer herhaalde omdat ze toch niet bij zinnen waren. Rare meisjes.
Hij plofte op het einde van de bank neer en drukte een biertje tot zijn lippen. Zijn vrienden zaten beneden en probeerde waarschijnlijk ook precies hetzelfde als hem te doen met dat meisje, als dat hun nog niet gelukt was. Hij ging zo wel weer terug. Nog een poging wagen.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   di okt 25, 2011 9:19 am

De tijd ging langzaam als je hierboven zat, niks te doen. Minuten leken wel uren en uren leken wel een eeuwigheid. Gelukkig gaf zijn mobiel nog de goede tijd aan, anders dan had hij allang het gevoel van tijd kwijtgeraakt. En het zou ook nog wat worden als hij rond drie uur zijn vrienden naar huis moest slepen. Ach, hij was de Bob en veel protest zou er hopelijk niet zijn. Ook was er een grote kans dat anderen met iemand in bed zouden belanden. Zulke dingen had je nou ook eenmaal en ze moesten het zelf allemaal al weten. Hij wist eigenlijk al van één jongen dat die bij hem in de auto zou zitten vanavond, aangezien die zelf al een vriendin had die op vakantie was en die nooit vreemd zou gaan. Hij kende hem wel goed om die conclusie te trekken. En er was ook nog een kans dat de auto een bende ging worden als er meer dan één persoon in zat. Hopelijk kon hij dan nog wel rijden.
Hari werd uit zijn gedachtes getrokken door het inzakken van een bank. Hij keek opzij en zag een jongen met een flesje alcohol zitten, in z'n eentje.
"Hoi," zei hij even, aangezien het hem wel beleefd leek, en zijn blik ging terug naar de plastic beker met Cola Light die hij in zijn handen had. Straks dan zette hij hen even ergens neer en gooide iemand er iets in of zoiets. Gatver..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   di okt 25, 2011 9:32 am

Muziek dreunde door het gebouw en tieners joelde en zongen mee. Gavin kon nog van de rand afkijken en dus de mensen zien, al spotte je er niet zo snel bepaalde personen tussen. Daar was het veel te druk voor. Hij nam nog een slok van zijn biertje om vervolgens met zijn vrije hand aan zijn keel te krabben, ongeveer ter hoogte van zijn adamsappel. Hmmn, hij vroeg zich af hoe het zijn entourage - zoals hij ze noemde - verging. Hij had helemaal niet het idee dat die gozers met hem omgingen omdat hij populair was op school en hij dacht al helemaal niet dat hij alleen populair was omdat hij veel geld had. Zo ver dacht hij niet na, hoewel dat wel de waarheid was. Hij werd opgehemeld door iedereen en ging daardoor zelf ook geloven dat er niemand beter was dan hijzelf. Hij zag het trouwens ook altijd als zijn geld, niet dat van zijn vader.
"Hoi," klonk er, waardoor Gavin omkeek. Er zat een jongen op de bank - die hij niet eens had opgemerkt, muurbloempje dat 't was - en die had hem blijkbaar aangesproken. De jongen had donker haar - welke kleur kon hij niet opmaken, in verband met de belichting in de discotheek - en licht gekleurde ogen, waarvan hij de kleur ook niet precies kon opmaken. Het boeide hem eigenlijk niet genoeg om het ook maar te proberen. Gavin trok een wenkbrauw op alsof de jongen net wat heel vreemds had gedaan, abnormaliteit. "Hee?" klonk er vragend terwijl hij de jongen aankeek en hij draaide hem vervolgens weer de rug toe. Asociaal misschien, maar dat viel van hem te verwachten.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   di okt 25, 2011 9:56 am

Toen hij zijn blik alweer had afgewend, zag hij de jongen naar hem kijken. Er was een grote kans dat hijzelf niet eens was opgevallen. Gebeurde wel vaker. Eigenlijk was hij het liefst gaan oppassen dan dit, maar een keer met zijn vrienden mee was ook leuk. Hopelijk werd hij straks niet opeens aangesproken door een of andere griet.
En net op dat moment liep er een groepje lang. Eerst niet zo'n probleem, maar een wijf wou een tussendoorroute langs de banken nemen en stootte hem nogal hard omver, waardoor al de cola opeens uit zijn glas verdwenen was, terwijl ze gewoon verder doorwankelde. Hij keek waar de cola was gebleven en zag dat die gewoon boven op Gavin was beland. Oeps. Hij moest moeite doen om niet te gaan lachen.
"Eh.. Sorry dat was niet de bedoeling," zei hij droogjes en hij zette de beker op een van de tafeltjes, aangezien die nu toch leeg was. Eh, niet handig. Wat moest hij nu eigenlijk zeggen? Sorry had hij al gezegd..
[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   wo okt 26, 2011 4:51 am

Gavin staarde naar de meisjes die langs liepen. Sommige voelde zich helemaal mooi terwijl ze 'n buikje hadden en anderen waren zo lelijk dat ze er zelf ook van baalde. Hier en daar waren wel mooie meisjes, maar de meeste waren te vinden op de dansvloer. Hij hield eigenlijk van het verlegen type. Lichtelijk terughoudend, stil, beeldschoon. Iemand die je uit hun schulp moest doen kruipen. 'T was schattig. Maar zulke mensen vond je niet snel in Devil's Playground.
Plots was er een koude plons op zijn rug en sprong hij vrijwel meteen omhoog. Zijn spieren spande zich aan en zijn kaken klemde op mekaar terwijl hij zich omdraaide, naar een jongen die zijn lach inhield terwijl hij zijn spijt betoog. Het was niet grappig. Het was een duur shirt en nu zat er vieze, plakkerige cola op. Dat soort humor kon hij niet waarderen. 'T was alleen grappig als 't anderen overkwam. Niet hem.
"'T is echt niet grappig, dus ik zou je bek maar houden!" waren de eerste woorden die hij riep tegen de jongen. Hij had genoeg geld voor duizend van die shirts, maar alsnog. Het was gewoon niet cool, klaar. Bovendien plakte zijn rug nou en dat kon hij ook niet waarderen. "Vind je dat normaal? Houd je pokke drinken bij je." zijn stem was nog steeds verheven in boosheid en zeker geen irritatie meer te noemen. Hij realiseerde zich dat hij zijn biertje nog in zijn handen had en stapte naar de jongen toe. Met een brede grijns hield hij het ding opstekop boven de jongen zijn hoofd, zodat de inhoud eruit liep. Triompfantelijk draaide hij het weer recht en legde hij het flesje op tafel, waarna hij met een nog bredere grijns dan tevoren een stap naar achteren deed. Swag. "Is 't nu nog grappig?"


________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   wo okt 26, 2011 6:40 am

De jongen was omhoog gesprongen door de Cola op zijn rug. Een nogal zwaar geirriteerde blik staarde hem aan en hij beet zachtjes op zijn lip. Hij moest eens ophouden met op zulke momenten te lachen. Het was gewoon onbeleefd.
"'T is echt niet grappig, dus ik zou je bek maar houden!" werd er tegen hem geroepen. Oké, het was inderdaad niet grappig, maar zo zag het er wel uit. Wat kon hij er aan doen? "Vind je dat normaal? Houd je pokke drinken bij je." Hij keek weg. Man, het kwam per ongeluk hoor. Haru beet zachtjes op zijn lip en staarde voor zich uit. Die gozer had gewoon geen humor of inlevingsvermogen. Zeker niet. Plotseling zag hij vanuit zijn ooghoeken de jongen naderen en eerst dacht hij dat hij waarschijnlijk een stomp ofzo kreeg van hem, maar opeens liep er iets kouds over zijn hoofd heen naar beneden. Aan de geur te merken was het bier. Gatver, dat gooide je toch niet over iemand heen? De jongen grijnsde, leek het wel leuk te vinden. Haru was geen type dat snel boos werd, dus nu was hij het ook niet. Waarom zou hij eigenlijk? "Is 't nu nog grappig?" Hij haalde zijn schouders op.
“We staan nu wel quitte, dus het maakt niks uit denk ik,” zei hij met een flauwe glimlach en hij veegde de halfnatte haren uit zijn gezicht die voor zijn ogen waren gaan hangen. Als het opgedroogd zou zijn, zou het gaan plakken en dat was niet echt lekker. Maar om even naar huis te gaan en iets anders aan te trekken leek hem ook niet echt iets. Gelukkig was het ook niet echt veel bier.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   wo okt 26, 2011 7:23 am

Gavin staarde met een plezierig hoofd naar de jongen. Hij vond 't wel gezellig zo. De jongen haalde zijn schouders op en merkte op dat ze quitte stonden en dat het dus eigenlijk niks uitmaakte, volgens hem. Geïrriteerd schoof hij zijn kaak een beetje naar rechts terwijl zijn kiezen nadenkend over elkaar heen schuurde. Wat te zeggen? Hoe kon hij op de jongen reageren? Hij vond 't al raar genoeg dat de jongen niet boos was of zo. Hij zou zelf diegene al lang een stomp in hun gezicht hebben gegeven, maar ja.
"Jij bent echt messed up," meldde hij de jongen chagrijnig terwijl hij zijn armen over mekaar vouwde en zijn blik naar de andere mensen gleed. Niemand lette op hun, aangezien er sowieso wel boeiendere dingen te doen waren. Hij focuste zijn blik weer op de jongen en had de neiging om weg te lopen, maar ergens wou hij de jongen ook weer uitschelden. Dikke tweestrijd, oh me god.
"Waarom wordt je daar niet boos om?" vroeg hij vervolgens. Hij was echt zo'n.. eh.. typisch personage. Hij vroeg alles wat als eerste in hem opkwam zonder er verder bij stil te staan. Hij dacht niet zo vaak na voordat hij wat zei. Waarom zou hij ook? Hij had genoeg geld om zich overal uit te lullen en in principe was zijn status daar ook wel hoog genoeg voor. Althans, dat vond hij zelf. Hij kende genoeg mensen die het daar ook mee eens zouden zijn. Zijn groene ogen hadden contact gezocht met die van de jongen tegenover hem, die hij met de seconde minder mocht.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   za okt 29, 2011 10:58 am

Het was even stil. De jongen leek echt met zijn mond vol tanden te staan. Haru zei maar niks, aangezien de jongen anders vast nog geïrriteerder zou worden. En hij had er niet echt de behoefte aan.
"Jij bent echt messed up," werd er chagrijnig gezegd. Hij glimlachte zelf flauwtjes terwijl hij keek hoe de jongen zijn armen over elkaar sloeg en de andere kant even op keek. Hm, wel een interessante jongen. Niet echt hoe hij zich het had voorgesteld, want eigenlijk had hij eerder verwacht dat hij allang in het gezicht gestompt zou zijn. "Waarom wordt je daar niet boos om?" Hij keek hem nieuwsgierig aan.
“Moet dat dan?” zei hij nogal flauw, waarna hij zijn schouders op haalde. “Ik word nou eenmaal niet zo snel boos. Niet echt een nadeel, vind ik zelf.” Oké, normaal was elke normale jongen allang boos geworden door de bier die over zijn hoofd was gegooid, maar waarom zou hij eigenlijk boos worden? Het was wel een beetje irritant, maar ze stonden nu gewoon quitte. Helemaal niks ergs aan. Hij keek even weg toen de jongen hem weer recht aan keek, liet zijn blik naar de mensen bij de reling staan, een paar meter verderop. Er waren wel veel mensen en beneden leek het drukker te worden. Hijzelf was alleen niet echt zo’n feestbeest. Deze avond was hij gewoon de Bob.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   za okt 29, 2011 11:20 am

"Moet dat dan?" was de droge reactie van de jongen. Gavin's blik focuste zich vanzelf weer op de pigmentvrije ogen van de jongen. "Ja." reageerde hij, bijna even droog als de jongen zelf. Hoewel zijn frustratie wel duidelijk aanwezig was. Hoe kon het ook anders?
Eigenlijk had zijn vriendin hem gesms't of hij die avond naar haar toe kon gaan, waarna hij had gezegd dat hij al afgesproken had en ze het wel een ander keertje inhaalde. Hij gaf niet zo heel veel om haar, maar hij had gewoon graag iemand. Dan wist je meteen dat je sex had wanneer je dat wou, in plaats van dat je dat hele 'wil ze dat ook wel' gedoe moest meemaken, hoewel hij dat zelf nooit had. Ze deden nooit moeilijk. Maar goed, het was ook geweldig om tegen iemand te kunnen zeggen 'nou, ik heb tenminste een vriendin', hoewel ze dat nauwelijks te noemen had. Zijn zoenpartij van daarnet had zoveel wel bewezen.
"Ik word nou eenmaal niet zo snel boos. Niet echt een nadeel, vind ik zelf." zei de jongen. Gavin vond hem raar. Heel raar. Best dat je niet snel boos werd, maar als iemand bier over je heen goot werd je toch wel een beetje boos? Wat de hel was hij? Ghandi of zo? Niet dat hij veel van die gozer af wist. Iets over vrede of zo.
"Rare mongool." merkte Gavin op. Zijn blik was weer weggegleden naar iemand anders die langs liep maar hij keek de donkerharige jongen alweer snel aan, die hem niet aankeek. Er waren enkele seconden stilte terwijl Gavin afwachtte tot de jongen hem weer aan durfde te kijken. Als dat ooit mocht gebeuren.
"Kijk me aan dan!" zei hij met geheven stem. Hij irriteerde zich duidelijk veel erger aan de jongen dan dat de jongen zich aan hem irriteerde, wat zijn irritatie weer deed groeien. De hele situatie was gewoon pokke irritant. Hij gebruikte dat woord te vaak.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   zo okt 30, 2011 8:55 am

Hij ging even met zijn hand door zijn haar om het weer goed te doen. Zijn blik was blijven hangen op een jonge jongen die met een meisje rustig aan het praten was. Anders dan het vele gebek dat je vooral beneden zag. Hier boven was het rustig. Een soort van non-dronken mensen zone, al vroeg hij zich af hoeveel Gavin al op had. Haru veegde even wat bier uit zijn gezicht. Bah, het zat echt bijna overal. Gelukkig alleen maar op zijn bovenlichaam, maar het plakte wel erg.
"Rare mongool," werd er opgemerkt en hijzelf negeerde het maar. Het interesseerde hem niet echt tegen wie het bedoeld was. De jongen deed maar. Zijn lichtgrijze ogen gleden naar de bar, waar ook een paar mensen zaten. Hier in de loungehoekgeval zaten alleen hun tweeën. Hoeveel mensen waren er eigenlijk? Vast heel veel. Hij vroeg zich af hoe hij over een paar uur zijn vrienden terug moest vinden. Misschien kon hij ze sms-en dat hij buiten op ze stond te wachten. Dat was een optie. "Kijk me aan dan!" Het was duidelijk dat het tegen hem gericht was, aangezien hij zijn blik van de jongen had afgericht. Met een frons keek hij hem aan, maar vlak daarna glimlachte hij al flauwtjes.
“Wat is er?” vroeg hij, waarbij hij wat afwachtend zijn armen over elkaar sloeg. Het begon een beetje saai te worden. Vooral omdat hij van de alcohol af moest blijven. Met alcohol was het veel leuker, dan hoefde hij niet op te merken dat de mensen rond hem zo raar deden en kon hij zelf ook gewoon raar doen. Maar nu had hij de moed eigenlijk niet eens om tussen al die rare mensen in te dansen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   zo okt 30, 2011 9:11 am

"Wat is er?" vroeg de jongen terwijl hij hem aankeek en flauwtjes glimlachte. Die had zijn armen ook over mekaar gevouwen en Gavin kon niet tegen die hele dominante houding van hem. Wat dacht hij wel? Denk je dat je beter bent als ik? Vast wel. Dat sprak hij zichzelf dan maar toe, niet wetend dat 'beter als ik' niet klopte. 'T was ook maar een mavo leerling die op het nippertje geslaagd was, dus er werd niet veel van hem verwacht. Hij maakte een "gaah" geluid met duidelijke frustratie in zijn stem.
"Jij." merkte Gavin op. Hij had zijn vingers naar binnen gedraaid en op die manier een vuist gevormd. Hij werd echt nijdig om die onverschillige houding. En het feit dat Gavin er zo slecht tegen kon, was waarschijnlijk gewoon entertainment voor de jongen. Uit agressie wierp hij zijn vuist tegen de jongen zijn neus, en staarde hem daarna aan. Voordat de jongen nog terug kon slaan, liep hij naar rechts en ging hij de trap af om zich vervolgens weer tussen de menigte te mengen. Onvindbaar.

----------------- Timeskip ftw.

Gavin's groene ogen staarde naar de jongen tegenover hem. Die was nogal een stuk groter en wat ouder. Hij had piercings en zo en hij zag er nogal badass uit. Blijkbaar was het meisje waar hij mee had lopen lebberen op de dansvloer de jongen zijn vriendin. En nu moest hij boeten, en niet zo'n beetje ook.
"Ja, dat wist ik toch niet! Zij kwam naar mij toe." zei hij en keek nogal smekend uit zijn ogen. "Bovendien wist ze d-" voor hij zijn zin kon afmaken, kreeg hij een vuist tegen zijn kaak en viel hij neer op de grond. Hij krabbelde vrijwel meteen een beetje overeind, maar niet zoveel. Hij zat nog wel op de grond en hij had zijn armen over zijn hoofd, met zijn ogen dichtgeknepen. Het was donker buiten en hij verwachtte niet nog iemand te zien. Fijn. Zijn hart bonsde in zijn keel en zijn tanden bevonden zich op zijn lippen. Hij opende zijn ogen een klein beetje toen hij niks meer hoorde, maar de gozer ging zijn vuist net uithalen naar hem. Hij sloot zijn ogen meteen weer en trok ineen. "Nee!"

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   zo okt 30, 2011 9:31 am

Hij had alleen maar zijn armen eigenlijk over elkaar heen geslagen omdat het gewoon lekkerder zat. Waarschijnlijk zou de jongen het anders opvatten, maar dat boeide hem niet echt. Er klonk een gefrustreerd geluidje en hij beet op zijn lip. Nee, het was niet iets om te lachen. Dat was gewoon, gemeen. Zijn lichtgrijze ogen keken weer weg, aangezien de hele tijd naar de jongen staren ook niet echt boeiend was.
"Jij," klonk er. Vanuit zijn ooghoeken zag hij hoe de jongen een gebalde vuist maakte. Uh oh. Diezelfde vuist raakte zijn neus en al snel was de jongen zelf ook al weg. Eh.. Oké.. Hij wreef even over zijn neus. Het bloedde niet echt, maar het deed wel een beetje zeer. Waarschijnlijk moest de jongen zijn frustratie kwijt. Maar waarschijnlijk had hijzelf ook niet echt zo onverschillig moeten reageren. Misschien had hij gewoon kunnen faken dat hij boos was, als dat de jongen blijer zou maken. Ach, het was nu al te laat, de jongen was weg. Hij stond op en liep naar de bar, kocht nog een glas cola en ging weer op de bank zitten. Ach, hij kon zich hier prima vermaken zonder die jongen.

“Het was leuk dat je opgepast had, Haru! Tot ziens!” klonk er voordat de voordeur dicht ging. Aardige mensen. Hij deed zijn jas wat dichter en liep in een rustig tempo over de stoep, richting zijn huis. Het was ongeveer een week geleden dat hij die ene jongen had gezien in de discotheek en op een of andere manier kon hij hem gewoon niet uit zijn hoofd zetten. Het was gewoon heel raar, alsof het zijn hersenen geïnfecteerd had. Niet dat dat kon, natuurlijk.. Toen hij een eindje liep, klonken er vage geluiden van ruzie. Hij twijfelde, misschien kon hij even kijken wie het waren en verder lopen als ingrijpen niet nodig was. Haru was namelijk een persoon die nogal snel ingreep en hij moest zich gewoon inhouden, anders kwam hij vaker met blauwe plekken naar huis en dachten zijn ouders dat hij degene was die die ruzies veroorzaakte. Hij leunde tegen de muur aan en om de hoek ergens bevond zich de ruzie.
"Ja, dat wist ik toch niet! Zij kwam naar mij toe." Zijn ogen werden even groter bij het herkennen van die stem. Het was de jongen van de discotheek. "Bovendien wist ze d-" Er klonk een doffe bonk, gevolgd door iemand die op de grond viel. Hij wierp even een blik om de hoek en zag dat de tegenstander een grotere jongen was. Dat was ook niet eerlijk. Het instinct om in te grijpen nam de overhand en voor hij het wist was hij al op de jongens afgelopen. "Nee!" Door middel van een snelle beweging liet hij de jongen struikelen, waardoor deze keihard met zijn hoofd op de grond belandde. Er klonken vloekwoorden en al snel stond de grote jongen voor hem.
Hij wist niet hoe, maar uiteindelijk rende de jongen weg en stond hij daar licht trillend op zijn benen met een tand door de lip en een paar schrammen. Zijn blik ging naar de jongen op de grond en hij knielde bij hem neer.
“Gaat het?” vroeg hij zachtjes. Normaal kwam hij nauwelijks op voor mensen die hij niet kende, maar om de jongen die een week geleden stoer deed nu in elkaar geslagen te laten worden.. dat klopte gewoon niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   zo okt 30, 2011 10:05 am

Gavin had zijn armen over zijn gezicht geslagen en durfde niet zo goed omhoog te kijken. Hij hoefde die vuist niet te zien. Zijn ogen waren nog altijd dichtgeknepen en hij probeerde alles een beetje te blokkeren en zichzelf te beschermen. Er klonk een doffe plof, waarna hij toch nieuwsgierig werd. Hij haalde zijn armen voor zijn gezicht weg. Zijn groene ogen staarde omhoog naar de jongen uit de discotheek. Hij was vrij herkenbaar. De bouw, 't donkere haar, de pigmentloze ogen. Gek genoeg herkende hij wel meer dan dat.
Na een klein gevecht - niks groots, niks levendsbedreigends - rende de grotere jongen weg. Min of meer. Gavin staarde even naar de jongen met de donkere haren. Hij was niet eens echt gewond of zo. Er zat wat bloed rond zijn mond en hij had enkele schrammen, maar meer niet. Hoe deed hij dat toch? Toen de jongen hem ook aankeek, keek hij automatisch weer weg. Hij hield er niet van. Hij zag er nu echt zo zwak uit en nu kon hij zich ook niet sterker voordoen, wat hem irriteerde. Daar ging zijn cover. Hij merkte toen pas dat hij aan het trillen was, wat hem ook mateloos irriteerde. Zwakheid, dat zeker..
"Gaat het?" klonk er naast hem. De stem klonk zacht en haast als iets waar hij zich aan vast wou klampen. Iets dat veilig klonk, als bescherming. Hoewel hij zich altijd stoer voordeed, stelde hij eigenlijk veel minder voor dan alle andere mensen. Hij veegde door zijn groene ogen - die tot zijn grote frustratie heel dun betraand waren - en keek de jongen even aan.
"Wat denk jij dan?" probeerde hij nog, maar zijn stem kraakte. Hoe moest 't met 'm gaan? Wat moest hij zeggen? Zijn schouders schokte en hij veegde nog een keer langs zijn ogen, die hij droog had weten te krijgen. "Jezus," gromde hij gefrustreerd en sloeg zijn handen met duidelijke ergernis neer in zijn schoot. Waarom overkwam hem dat nou weer? Na enkele seconden schudde hij zachtjes zijn hoofd heen en weer als antwoord. Nee. Nee, het ging niet.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   zo okt 30, 2011 10:34 am

Het leek alsof de jongen bang was. Het deed hem eigenlijk wel pijn om de eerst stoere jongen nu trillend met waterige ogen op de grond te zien. Het klopte ook gewoon niet meer. Haru ging met de rug van zijn hand over zijn bebloede mond heen. Misschien kon hij hem naar zijn eigen huis mee brengen. Zijn moeder was vast aardig genoeg om de jongen te verplegen. Ze wisten eigenlijk elkaars namen niet een, dus kon hij moeilijk zeggen dat ze vrienden waren. De betraande ogen keken hem nogal gefrustreerd aan door zijn vraag.
"Wat denk jij dan?" Hij glimlachte zachtjes. Zelfs nu probeerde hij nog stoer te doen, terwijl hij eigenlijk gewoon zat te huilen. Niet dat dat erg was, iedereen huilde wel een keer. 
"Ik denk dat je pijn hebt," zei hij zachtjes op een beetje bezorgde toon en hij bestudeerde de jongen. Er zat een beurse plek op de jongen zijn kaak die er niet echt heel goed uit zag. En op een paar schrammen en lichte kneuzingen na was er niet veel verder meer te zien. De jongen voor hem wreef opnieuw door zijn ogen.
"Jezus," klonk er vloekend. Ocharme.
"Ik kan je naar mijn huis toe brengen, als je het niet erg vindt. Je kaak ziet er niet echt goed uit." Het moest zo te zien wel gekoeld worden en waarschijnlijk hadden ze ook nog van dat homeopathisch middel liggen dat ook hielp. Als de zwelling maar wat voorkomen werd.
Uiteindelijk liepen ze - de jongen licht op hem steunend - naar Haru's huis toe, nadat hij hem eindelijk had overgehaald. Het was niet ver weg en toen zijn moeder aanbelde, deed ze al snel open. Hij legde haar uit dat hij de jongen kende en had gezien in een gevecht en dus had ingegrepen. Zijn moeder zette hun beide op een stoel in de keuken aan de keukentafel en gaf ze allebei een coolpack tegen de zwelling op de kaak van de jongen en de lip van Haru. Aardig mens dat ze was. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   ma okt 31, 2011 6:48 am

Haru meldde hem dat hij dacht dat Gavin pijn had. No shit, sherlock. Maar toch kon hij het niet waarderen. Hoewel hij ook vond dat hij niet boos mocht worden op de jongen, aangezien hij hem zojuist min of meer gered had. Niet dat hij dood was gegaan - hij hoopte van niet - maar 't was vast minder mooi afgelopen voor hem. Hij onderdrukte zijn woorden, maar na enkele seconden werd het 'm toch te veel.
"Betweter." mompelde hij onder zijn adem. Het feit dat de jongen het goed bedoelde, ontging hem elke keer weer. Hij was sowieso nooit echt goed geweest met gezichtsuitdrukkingen en stemtonen. Dat kwam mede omdat hij alleen maar aan zichzelf dacht.
"Ik kan je naar mijn huis toe brengen, als je het niet erg vindt. Je kaak ziet er niet echt goed uit." meldde de jongen. Meteen keek Gavin geschrokken op en zijn wenkbrauwen kwamen aan het einde wat naar beneden en zijn mond stond open, een nogal typische noes-hoofd. Wat was dit voor een wereld? De apocolypse!
"Nee! Niet m'n gezicht!" riep hij meteen uitgelaten en liet zijn hand langs zijn kaak glijden. 'T was een beetje opgezwollen en het prikte als hij eroverheen wreef. Hij keek even naar zijn hand en ontdekte hele milde bloedvlekjes, wat erop duidde dat het niet meer dan een paar schrammen waren. "Dit is de ergste, nacht, ooit." meldde hij en liet zijn hoofd naar beneden vallen. Er volgde een kort gesprek over dat hij eigenlijk niet wou, maar de jongen wist hem over te halen. Toen hij een arm rond zijn lichaam voelde, deed hij automatisch ook zijn arm over de jongen zijn schouderblad zodat hij omhoog getrokken kon worden en tijdens het lopen tegen hem aan kon steunen. Het boeide hem allemaal niet zoveel meer. Hij was zwak bezig, zijn gezicht deed pijn en hij was nog lelijk en verminkt en verpest en onaantrekkelijk. Buuuh.

Enkele minuten later zat Gavin aan de keukentafel van de jongen zijn huis. Die moeder had hun aan tafel gezet met een coolpack tegen de zwelling. Best wel aardig van d'r. Hij schaamde zich echter wel dood en dan al helemaal tegenover de jongen. "Eh, bedankt voor.. daarnet." mompelde hij terwijl hij naar de nerven in het hout keek. "En voor.. dit.. of zo." Het was duidelijk te merken aan zijn manier van praten dat hij niet vaak bedankt zei. Waarom zou hij dat ook ooit gezegd hebben? Op zijn verjaardag kreeg hij wel altijd alles wat hij wou, maar 't werd in zijn armen gedrukt en vervolgens gingen ze weer weg. Hij had dus nooit bedankt moeten zeggen of doen alsof hij het leuk vond terwijl hij dat eigenlijk niet vond maar zei van wel om beleefd te zijn.
"En sorry van die keer in ene keer toen in.. eh.. je weet wel.. Devil's Playground." verontschuldigde hij zich. Min of meer. Het enige waar hij zich zorgen om maakte, was weer naar huis gaan. Straks kwam hij die gozer weer tegen. Nee, nee, 't zou vast wel goed komen. Beter dat hij zo snel mogelijk te jongen zijn huis uit was. "'K ben gewoon te impulsief." mompelde hij.
"... Ik heet Gavin trouwens." stelde hij zich toen voor, pas realiserend dat hij helemaal niet wist hoe de jongen heette. "Jij?"

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   ma okt 31, 2011 8:12 am

Zijn ogen staarden naar een random spot op de muur, een eindje van de jongen vandaan, terwijl hij zich af vroeg hoe lang de zwelling op zijn lip zou blijven zitten. Vast niet zo lang meer. Boven hoorde hij Lieke zingen met de radio. Lieke was een soort van oppaskind dat vaak doordeweeks bij hun kwam. Soms, zoals deze avond, logeerde ze hier aangezien ze toch plek genoeg hadden sinds zijn zus weg was. Ze was iets jonger dan hem, maar zag er uit alsof ze van zijn leeftijd was. Ze kwam er al een paar jaar aangezien haar vader door zijn lichamelijke handicap niet zo goed meer voor haar kon zorgen. Een heel aardig meisje, dat was zeker. Zijn blik ging even afwezig naar de jongen voor hem. Eigenlijk was het best wel een ijdele jongen, door zijn reactie op het feit dat zijn kaak gezwollen was. De reactie was bijna komisch te noemen. Er viel even een stilte en hij keek weg.
"Eh, bedankt voor.. daarnet." Haru glimlachte zachtjes. "En voor.. dit.. of zo." Aan de haperingen te horen voelde de jongen zich ongemakkelijk. Hoezo dat?
“Graag gedaan,” zei hij rustig terwijl hij de jongen opnieuw bestudeerde. Het was duidelijk te zien dat de jongen emotioneel nogal in de war was. Of hoe je het wou noemen.
"En sorry van die keer in ene keer toen in.. eh.. je weet wel.. Devil's Playground."
“Geef nie.” Zijn neus was al een paar dagen weer terug in oude staat. Er zat alleen de eerste paar dagen een lichtrode plek op en af en toe bonkte het een beetje. Voor de rest had hij er niet zoveel last van gehad.
"'K ben gewoon te impulsief." Hij glimlachte luchtig.
“Geef nie.” Haru verschoof de coolpack, zodat er weer een koud stukje was. Bijna meteen begon hij lichtelijk te klappertanden. Ook leuk.
"... Ik heet Gavin trouwens." Oh, dat was waar ook. Ze hadden zich niet eens aan elkaar voorgesteld. Niet erg beleefd. "Jij?"
“Haru.” Zijn antwoorden waren nogal kortaf omdat hij door de coolpack nauwelijks meer kon praten. Het voelde een beetje gevoelloos door de klap. Ach, dat zou weer over gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   ma okt 31, 2011 8:40 am

Met z'n korte antwoorden. Kutjong. Waarom deed ie zo asociaal? Cholera kind dat 't was. Gavin staarde naar een tekening op de muur, of nou ja, een schilderij. Niks spannends, maar hij moest zichzelf afleiden zodat hij de jongen niet uit ging schelden. Dat kon ook niet echt, aangezien hij anders wel meer in mekaar was geslagen dan alleen zijn kaak.
"Haru. Klinkt Japans. Is 't Japans? Zo klinkt 't wel." merkte hij op, dom als hij was. Ja, hij had eigenlijk totaal geen nut. Hij was niet echt de sterkste - ook niet zwak of zo, maar hij kon nou niet zeggen dat hij een echte vechtersbaas was - en al helemaal niet de slimste. Hij deed weinig - was ie te lui voor - en verwachtte dat iedereen alles voor hem deed, op het moment dat hij het wou hebben. Heel ijdel en heel arrogant, zonder enig nut voor de mensen om hem heen. Zijn blik gleed vanzelf weer terug naar het schilderij op de muur. Hij vond 't echt niet mooi. Het was veel dingen, maar mooi was er niet een van. Feit (nee Gavin weet feit en mening niet uit elkaar te onderscheiden).
"No offence, maar dat is echt een lelijk ding." merkte hij op met een kleine grijns rond zijn mond. Hij nam nooit een blad voor de mond, laat staan dat hij andere mensen hun gedachten of meningen tot zich door liet dringen. Zijn hand ondersteunde zijn andere arm, die in zijn hand een coolpack vast had en deze tegen zijn kaak drukte. Z'n arm werd er, like, helemaal moe van.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   do nov 03, 2011 8:33 am

Zijn tong ging over de binnenkant van zijn lip en er ging een huivering door hem heen. Het voelde verdoofd en tegelijkertijd prikte het.
"Haru. Klinkt Japans. Is 't Japans? Zo klinkt 't wel." Het klonk nogal.. naïef en kinderlijk. Meer van die vragen die hem werden gesteld als hij ergens voor het eerst oppaste. Er verscheen een lichte glimlach op zijn mond, waarbij zijn ene mondhoek wat hing. Stomme tand door de lip.. Waarom moest hij nou de jongen gaan redden? Niet dat het erg was ofzo, het was juist iets wat aan de ene kant logisch was.. maar toch ook weer te impulsief. Hij moest beter na gaan denken..
“Mijn vader is Japans,” zei hij vriendelijk. Zijn ogen staarden naar de tafel. Hoe laat was het wel? Hij haalde de coolpack weg en voelde zachtjes aan zijn lip, die nogal koud aan voelde. Haru stond op en wankelde een beetje, voordat hij naar de vriezer liep onder de koelkast en daar de coolpack in deed.
"No offence, maar dat is echt een lelijk ding." Hij keek op en zag dat de jongen het over het schilderij aan de muur had. Hij glimlachte zachtjes, bleef staan en liet zijn blik er op focussen.
“Vind je? Ik vind het namelijk best wel mooi. Mijn zus heeft hem gemaakt.” Hij keek even naar de jongen zijn kaak en fronste, liep er naar toe. Voorzichtig haalde hij de hand met de coolpack weg en keek hij er even bedenkelijk naar. “Het gaat vast nog een paar dagen duren voordat de zwelling weg gaat en het kan zijn dat er een blauwe plek gaat komen.” Hij pakte de coolpack van de jongen, legde deze weer in de vriezer en pakte uit de verbandtrommel een tube, die hij aan de jongen gaf. “Misschien kun je dit er beter op smeren. Dat helpt tegen de zwelling.” Hij ging weer aan de andere kant van de tafel zitten.
“Haru~!” Er klonk gestommel op de trap en er kwam een zucht uit zijn mond. Lieke moest iets van hem hebben. De brunette kwam de kamer binnengelopen met alleen maar een tanktop en een joggingbroek aan. Haar haar had ze in een losse staart gebonden en haar blik was licht geïrriteerd. Ja, ze moest zeker iets van hem hebben. “Je hebt niet eens gezegd dat je thuis was.” Hij zag haar blik naar Gavin gaan en ze leek veel minder geïnteresseerd in wat ze te zeggen had. “En een vriend meegebracht had,” zei ze iets minder geïrriteerd terwijl ze.
“Gavin, dit is Lie-” Natuurlijk werd hij onderbroken.
“Angelique! Hoe vaak heb ik je wel gezegd dat je me geen Lieke moet noemen!” riep ze zwaar geïrriteerd. “En waar heb je die Cd-doos gelaten? Ik had gezegd dat je hem terug moest zetten als je klaar was!”
“Waarschijnlijk heeft Mam hem gebruikt, ik heb hem namelijk teruggezet.” Ze gromde en stampte de keuken uit, naar de woonkamer.
“Sakura! Hoe vaak heb ik je wel moeten zeggen dat-”
“Sla niet zo’n toon tegen me, jongedame!” Een deur viel dicht en Haru grinnikte.
“Dat was dus Angelique, ze is geen familie van me maar ze komt hier zo vaak als ik me kan herinneren. Haar vader kan namelijk niet goed meer voor haar zorgen.” Hij rolde met zijn ogen, aantonend dat het niet zoveel boeide en staarde even naar de tafel, wist niks te zeggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   do nov 03, 2011 9:17 am

Haru vertelde dat hij het schilderij wel mooi vond. Ook legde hij uit dat zijn zus hem had gemaakt. Dat verklaarde eigenlijk een hoop. Misschien niet even handig dat hij die opmerking had gemaakt, maar ja, wat wist hij nou. Hij had nauwelijks inhoud.
Ja, maar dat komt alleen omdat ’t familie is.” zei hij vervolgens. Al gauw realiseerde hij zich dat dat misschien niet helemaal handig was om te zeggen. Ach, ’t was nou toch te laat. “Smaken verschillen, bedoel ik.” herstelde hij. Niet de sterkste comeback ooit, maar beter dan niks. Normale mensen hadden minstens ‘sorry’ gezegd. Zijn hand werd wat opzij geduwd samen met ’t coolpack dat hij erin vasthield. De jongen staarde naar zijn kaak en stelde toen vast dat het lang zou duren voordat de zwelling weg ging en ’t hoogstwaarschijnlijk een blauwe plek zou komen.
Verslagen liet hij zich wat verder in de stoel zakken. “Mijn gezicht.” mompelde hij en trok het woord ‘gezicht’ lang uit, op zo’n zeurderige kleutertoon. Er klonk wat gestommel op de trap terwijl er een zalfje werd neergelegd voor hem. Hij pakte het ding vast en speelde er verveeld mee, hij zou ’t zo wel doen. Er verscheen een meisje, waarna een kleine grijns rond zijn mond verscheen. Toen ze hem opmerkte en bestudeerde, bekeek hij haar ook van top tot teen.
Haai,” zei hij met een scheve, jongensachtige grijns. Het meisje werd echter afgeleid en stormde weg uit irritatie. En bedankt, Haru. Nou ja, als ‘t ‘tzelfde zusje was die dat schilderij had gemaakt, had hij toch geen interesse. Al gauw zei Haru dat het geen zusje was, maar dat het een of ander verzorgkind was. Lololol. “Hoezo dat? Waarom zorgt die moeder niet voor d’r dan?” vroeg hij vervolgens nogal dommig.
Hoe laat is ‘t? ‘K heb het idee dat ik zo naar huis moet.” vertelde hij. Hij moest nooit naar huis. Het was nooit verplicht, aangezien niemand precies op tijd thuis was en het zeldzaam was dat het ze echt boeide waar hij was.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   do nov 03, 2011 10:18 am

Door het klagende gejammer van de jongen over zijn gezicht moest hij moeite doen om niet te gaan lachen en keek hij weg. Waarom maakte de jongen van die lachwekkende opmerkingen? Straks dan vergat hij zich in te houden en beledigde hij de jongen zelfs. Hij had zijn blik steeds naar de jongen laten gaan toen Lieke de kamer binnen kwam, die het wel leuk zag te vinden. Uh oh. Zijn maag keerde zich bijna om. Haru had al een idee wat zulke types als Gavin uitspookten met meisjes zoals Lieke.. En aangezien de jongen wat ouder leek, was ze ook veel te jong voor hem. Eigenlijk wou hij het liefst dat ze uit de buurt bleef van alle jongens op de wereld en-.. Wow, wat deed hij beschermend. Nogal onnodig, aangezien ze eigenlijk niet eens familie was. Kom op, die meid kon echt wel voor zichzelf opkomen. Hij luisterde naar het gekibel van zijn moeder en Lieke, wat zachtjes te horen was, toen hij opeens uit zijn gedachtes gerukt werd door de stem van de jongen.
“Hoezo dat? Waarom zorgt die moeder niet voor d’r dan?” Hij glimlachte zachtjes. Eigenlijk wou hij er niet eens over praten. Alles bij elkaar was het een afschuwelijk verhaal, dus hield hij het maar kort.
"Haar ouders zijn.. zegmaar.. gescheiden en haar moeder wil niks meer van haar hebben. Het is allemaal heel ingewikkeld om uit te leggen." Hij porde even in zijn lip terwijl zijn blik naar de tafel weer ging.
“Hoe laat is ‘t? ‘K heb het idee dat ik zo naar huis moet.” Haru keek op, hield op met porren en glimlachte zachtjes.
"Ik kan wel meelopen als je wilt. Ik denk niet dat een fiets ons beide gaat houden en mijn motor is kapot, en je lijkt me niet echt in staat om alleen naar huis te lopen," zei hij vriendelijk en hij stond op, stak zijn hand uit. "Zullen we?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   do nov 03, 2011 10:35 am

Haru ging nou niet zo zeer op zijn opmerking in, wat Gavin lichtelijk irriteerde. Nou ja, hij vroeg er later wel weer naar. Hij was heel goed in achter dat soort dingen aan gaan. En in irritant zijn. Vooral in irritant zijn.
“Ik kan wel meelopen als je wilt.” begon de jongen, waardoor Gavin hem even aankeek. “Ik denk niet dat een fiets ons beide gaat houden,” Was Gavin zo dik dan? Nee, Haru doelde vast op zichzelf. Ja, dat zou ’t wel zijn.. “En je lijkt me niet echt in staat om alleen naar huis te lopen.” Hmmn, ja, daar zou hij het op houden. In feite was hij gewoon bang dat hij die gozer weer tegen zou komen zonder enige vorm van bescherming, maar dat kwam al helemaal stom over. De jongen stond op en stak zijn hand uit, waarna Gavin zich van zijn stoel liet heisen toen Haru vroeg of ze zouden gaan.
“Bedankt voor alles,” zei Gavin – ietsjes luider dan gewoon praten – tegen Haru’s moeder toen ze langs die kamer liepen en shizzle. Eenmaal de deur uit, deed hij zijn handen in zijn zakken en liep hij naast Haru verder.
Hoe zit ’t nou eigenlijk precies met Angelique’s ouders? Ik bedoel met die vader ‘n shizzle?” vroeg hij vervolgens en haalde zijn handen uit zijn zakken. Hij was echt zo iemand die niet van ophouden wist en net zo lang doordramde tot hij zijn zin kreeg. Vreemd genoeg voelde hij zich wel op zijn gemak. Haru was wel oke. Aardig, zelfs. Hij was er een beetje onwennig aan. In zijn wereldje had je allemaal nep vrienden en dat soort dingen. 'T was gewoon vreemd.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   do nov 03, 2011 10:51 am

Hij hees de jongen overeind toen deze zijn hand vast pakte en toen Gavin weer overeind stond liet hij een beetje snel los. Het voelde vreemd om zo'n soort jongen aan te raken die nare dingen zou kun en doen met Lieke.. Ach, hij moest zich niet zoveel zorgen maken. Ze was vast niet zo dom genoeg om met zo'n type uit te gaan. Dan was je echt niet verstandig bezig.
“Bedankt voor alles,” zei de jongen toen ze langs de woonkamer liepen.
"Ben straks weer terug." Aan de glimp van de blik van Lieke te zien, leek ze het niet echt leuk te vinden dat ze weg gingen. En vooral niet van de jongen. Zijn maag draaide zich een kwartslag. Ze liepen naar buiten en het was wat frisjes, maar aangezien het nog niet echt koud weer was geworden, was het alleen maar dat en het zou zelfs nog warmer gaan worden. Over een paar maanden konden ze zelfs naar het strand gaan en een maand later hadden ze zelfs zomervakantie. Na de zomervakantie ging hij al weer studeren op de hogeschool in de stad. Dat ging snel. Natuurlijk bleef hij wel thuis wonen, op kamers was een beetje onnodig vond hij.
De jongen leek prima te kunnen lopen zonder hulp, al zou hijzelf wel helpen als het nodig was natuurlijk. Hij was niet iemand die iemand zomaar liet stikken.
“Hoe zit ’t nou eigenlijk precies met Angelique’s ouders? Ik bedoel met die vader ‘n shizzle?” werd er gevraagd. Een brok ontstond in zijn keel en hij glimlachte nerveus. Het schemerde en de straatlantaarns verlichtten de straten en stoepranden. Een of andere vier-keer-vier racete voorbij, terwijl het duidelijk een 30 km/u zone was. Uiteindelijk zuchtte Haru.
"Haar vader is lichamelijk gehandicapt, maar verder ga ik niks zeggen. Het is nogal ingewikkeld en ik ben niet zo heel goed in uitleggen." Oké, dat was een leugen, maar hij wou het gewoon ebt niet vertellen. Waarom zou de jongen het eigenlijk moeten weten? Hij kende hem nauwelijks. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Karkat
Admin
avatar

Aantal berichten : 294
Registratiedatum : 03-10-11

Character sheet
Leeftijd: 15 YEARS
Partner: Hercules has nothing to say to me, 'cos he's not the shining light that I need. But you're the saving grace of the galaxies «3

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   vr nov 04, 2011 8:45 am

De nerveuze glimlach die Haru rond zijn mond was verschenen, ontging Gavin als geen ander. Hij was nooit goed geweest met lichaamstaal, tenzij er seksuele signalen werden doorgegeven. Maar dat kwam omdat hij gewoon skills had. Arrogantie, hurr hurr.
"Haar vader is lichamelijk gehandicapt, maar verder ga ik niks zeggen. Het is nogal ingewikkeld en ik ben niet zo heel goed in uitleggen." vertelde Haru. Gavin fronste, terwijl zijn hersenen kraakte. Het eerste waar hij aan dacht toen Haru lichamelijk gehandicapt zei, was dat die man z'n lul niet meer omhoog kon krijgen of zo. Gniffel gniffel. Maar dat wist hij nog net wel voor zich te houden en dan alleen omdat Haru er zo ongemakkelijk over deed ('t was in principe nog een wonder dat Gavin dat had aangevoeld).
"M'n pa werkt bij Gucci." merkte hij vrolijk op, om zichzelf het middelpunt van 't gesprek te laten worden. Want dat was leuk. Dan voelde hij zich belangrijk. "Hij is er niet vaak en shizzle, maar das wel chill. Hoef ik me minder vaak zorgen te maken om wat ik wel en niet doe." Een kleine grinnik ontsnapte zijn mond. Sure, hij miste z'n pa wel eens, maar niet zo vaak en ook niet erg intensief. Hij kende die man nauwelijks. Niet dat 't zoveel boeide. Hij zat er niet mee. Niet dat hij wist dan. "Ik weet dat je er niet naar vroeg of zo, maar 'k had het idee dat.. nah, laat maar." mompelde hij en deed zijn handen weer in zijn zakken. Hoewel hij een mep tegen zijn kaak had gehad en 't pijn deed tijdens 't praten, hield 't 'm niet tegen. Stel je voor. Meer dan twee minuten stil zijn. GASP.

________________________________________

This has been the conversational equivalent of us whistling through our snort barrels,
while touching each other inappropriately.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://viciouscircle.actieforum.com
Haru

avatar

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 25-10-11

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Nobody..

BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   vr nov 04, 2011 12:02 pm

Het was gewoon iets waar hij niet over kon praten aangezien hij er zelf ook deels bij betrokken was. Het was gewoon moeilijk en pijnlijk als het aan hem werd gevraagd. Het was nou eenmaal zo, punt. Wat kon hij er aan doen dat Angelique steeds bij hem was? Daar koos ze toch echt zelf voor. Er ontstond een korte stilte, maar de jongen naast hem verbrak al snel de stilte.
"M'n pa werkt bij Gucci." Het klonk alsof de jongen er wou over opscheppen. Natuurlijk was er niks mis mee met die baan. Zijn eigen vader was arts en door de afwisselende werktijden zag hij hem niet zo vaak. Zijn moeder daarin tegen was een bloemist en meestal hielp hij haar ook wel eens in haar winkel, als ze het druk had. "Hij is er niet vaak en shizzle, maar das wel chill. Hoef ik me minder vaak zorgen te maken om wat ik wel en niet doe." Haru vond het juist fijn als zijn vader er was. Dan was het altijd net iets gezelliger en humoristischer aan tafel. Ook waren de verhalen over patiënten die hij kende heel realistisch verteld en heel erg boeiend. Alleen tijdens sommige vakantiedagen nam hij vrij en gingen ze een dagje weg. Zijn vader was echt iemand waar hij over alles mee kon praten, van die mannenzaken. "Ik weet dat je er niet naar vroeg of zo, maar 'k had het idee dat.. nah, laat maar." Haru keek op en glimlachte zachtjes.
"Geeft niet hoor," zei hij vriendelijk. De jongen wees hem voor de rest de weg aan terwijl ze het over alledaagse dingen hadden. Ouders, school, familie.. Het duurde niet lang voordat ze bij de jongen zijn huis waren. Het was best wel groot. "Nou, dan zie ik je wel weer. Tot ziens," glimlachte hij en hij draaide zich om, liep weer terug naar huis.

Het was de tweede keer sinds tijd dat hij naar de Discotheek was geweest en het was nu al meteen misgegaan: hij zat weer aan de alcohol. Bijna dronken zat hij aan de bar, lachend en mensen die hem tegenspraken beledigend. De scheldwoorden vlogen zowat letterlijk uit zijn mond, iets wat hij normaal nooit zou doen. Een geïrriteerde grom kwam uit zijn mond toen er een poging werd gedaan om zijn bierglas te stelen, maar al snel lachte hij om een grap. De stemmingswisselingen waren vreselijk, lieten hem als een ongestelde vrouw voelen en het ergste was dat het drinken maar door ging. Er was echt geen eind aan te maken. Opeens zag hij een bekende vanuit zijn ooghoeken. Het was Gavin, de lafaard die hij moest redden van een paar jongens.
"Kom er bij!" riep hij vrolijk en trok de jongen meer naar de bar toe, waarna er weer allemaal opmerkingen werden gedaan en pogingen om zijn glas te stelen. 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: the night is full of lights   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
the night is full of lights
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vicious Circle :: NOORD :: DEVIL'S PLAYGROUND-
Ga naar: